Ja sam imam Mam i dudu i bocicu. Imam i Avent dude koje ne zeli. Ovu mam 0+ dudu zeli (dobila sam ju u bubamarinom paketu). Bocicu nisam probala ali je Anti Colic 0+, pa ne znam kakc
Pampers premium sam uzela, neznam dal je vrijedi akcija i za ove druge marke. Ja sam mislila da sam uzela staklenu jer mi je tako izgledala al sad kad si me pitala nisam sigurna 🙈. Sad me bas to muci a nemogu pogledat jer otisla kod svojih na tjedan dana 😌
Curke, ja imam pritisak jaki, ona se gura, trbuh se stvrdne, ne boli ko neki dan, al se dvoumim ici za svaki slucaj do bolnice ili ne? Ulozak mi mokar, nije iscjedak nego vodenkasto... Nisam pametnaaa 🤔🤔
Curke, ja imam pritisak jaki, ona se gura, trbuh se stvrdne, ne boli ko neki dan, al se dvoumim ici za svaki slucaj do bolnice ili ne? Ulozak mi mokar, nije iscjedak nego vodenkasto… Nisam pametnaaa 🤔🤔
Hmm ja bi otisla mozda ti curi plodna voda ako je vodenkasto
A jel ti se neki dan stvrdnjavao stomak kad te bolilo? Meni dokt uvijek kaze trudovi su stvrdnut stomak + bolovi, ili kad ide od ledja prema naprije menstrualna bol. Mozda da stavis malo toalet papira u gacice pa vidis to sto curi jel ostaje trag ko voda il ne bude nista na papiru. Sto kaze Ayla mozda curka malo pomalo
Neki dan mi se nije stvrdnjavao, sad da... Ona je jako nisko dolje, trbuh mi pao, piskim svako malo... Hodat vise nmg kolko boli zdjelica i pritisce...
Ygritte proguglaj Avent staklene bocice pa mozda ces po izgledu znati jel to to 😀
Ja se nadam da ce nam uspjet dojenje, prva trudnoca, al imam mini kapljice kolostruma kad stisnem bradavice tako da se nadam da je to dobar znak i da ce beba moc sikiti bez problema, al voljela bih imati jednu bocicu za svaki slucaj, ako nekad budem morala izbivat da tatica moze nahranit malenu. A staklene isto preferiram jer nemam mikrovlanu, niti bih ulagala u sterilizator za to, a ne zelim otkuhavati plastiku
Mozda su normalni Braxton hicks Leona, ako ti se stvrdne rijetko kad ono na par sekundi. Ali ako se ponavlja vise puta unutar sat vremena to stvrdnjavanje onda su vrlo lako pravi trudovi. Nekome jednostavno ne krene odma prava bol...
Pa da lako moguce meni je curkala po malo imala sam probadanja u trtici prema napred i tako od jutra kako je puknuo dok nisam doktora ubjedila da meni stvarno curi plodna voda 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji