Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    07. Rujan 2019. 21:34

Ja sam imam Mam i dudu i bocicu. Imam i Avent dude koje ne zeli. Ovu mam 0+  dudu zeli (dobila sam ju u bubamarinom paketu). Bocicu nisam probala ali je Anti Colic 0+, pa ne znam kakc

• Noemi1
    07. Rujan 2019. 21:34

Kakva je *

ygritte
    07. Rujan 2019. 21:43

Pampers premium sam uzela, neznam dal je vrijedi akcija i za ove druge marke. Ja sam mislila da sam uzela staklenu jer mi je tako izgledala al sad kad si me pitala nisam sigurna 🙈. Sad me bas to muci a nemogu pogledat jer otisla kod svojih na tjedan dana 😌

Leona29
    07. Rujan 2019. 22:08

Curke, ja imam pritisak jaki, ona se gura, trbuh se stvrdne, ne boli ko neki dan, al se dvoumim ici za svaki slucaj do bolnice ili ne? Ulozak mi mokar, nije iscjedak nego vodenkasto... Nisam pametnaaa 🤔🤔

07. Rujan 2019. 22:14

Leona29

Curke, ja imam pritisak jaki, ona se gura, trbuh se stvrdne, ne boli ko neki dan, al se dvoumim ici za svaki slucaj do bolnice ili ne? Ulozak mi mokar, nije iscjedak nego vodenkasto… Nisam pametnaaa 🤔🤔

Hmm ja bi otisla mozda ti curi plodna voda ako je vodenkasto

Venus
    07. Rujan 2019. 22:18

A jel ti se neki dan stvrdnjavao stomak kad te bolilo? Meni dokt uvijek kaze trudovi su stvrdnut stomak + bolovi, ili kad ide od ledja prema naprije menstrualna bol. Mozda da stavis malo toalet papira u gacice pa vidis to sto curi jel ostaje trag ko voda il ne bude nista na papiru. Sto kaze Ayla mozda curka malo pomalo

Leona29
    07. Rujan 2019. 22:20

Neki dan mi se nije stvrdnjavao, sad da... Ona je jako nisko dolje, trbuh mi pao, piskim svako malo... Hodat vise nmg kolko boli zdjelica i pritisce... 

Venus
    07. Rujan 2019. 22:20

Ygritte proguglaj Avent staklene bocice pa mozda ces po izgledu znati jel to to 😀

Ja se nadam da ce nam uspjet dojenje, prva trudnoca, al imam mini kapljice kolostruma kad stisnem bradavice tako da se nadam da je to dobar znak i da ce beba moc sikiti bez problema, al voljela bih imati jednu bocicu za svaki slucaj, ako nekad budem morala izbivat da tatica moze nahranit malenu. A staklene isto preferiram jer nemam mikrovlanu, niti bih ulagala u sterilizator za to, a ne zelim otkuhavati plastiku

Venus
    07. Rujan 2019. 22:21

Mozda su normalni Braxton hicks Leona, ako ti se stvrdne rijetko kad ono na par sekundi. Ali ako se ponavlja vise puta unutar sat vremena to stvrdnjavanje onda su vrlo lako pravi trudovi. Nekome jednostavno ne krene odma prava bol... 

07. Rujan 2019. 22:22

Pa da lako moguce meni je curkala po malo imala sam probadanja u trtici prema napred i tako od jutra kako je puknuo dok nisam doktora ubjedila da meni stvarno curi plodna voda 🙄 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.