Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    07. Rujan 2019. 19:05

Jel koga od vas nekad bas boli stomak al onako povrsinski, kao tik ispod koze, i nekad jos jace dok se beba mice?

Recimo meni je cijeli dan jako osjetljiv na dodir i odjecu, i sad se probudila nakon spavanca i bas imam neku bol desno od pupka i put gore prema zelucu. Kao da me pece i zateze ispod koze tik. Slican tip boli kao kad slezena boli

Venus
    07. Rujan 2019. 19:07

Imaju li u dm-u staklene Avent bocice? Imam sad aktiviran njihov kupon za 30x vise bodova do 15.9. pa bi iskoristila na to i mozda jos jednu dudicu. I imate jos na babylove koji dan misli x10 ako niste koristile. Aktivirate putem dm aplikacije i interneta

07. Rujan 2019. 19:14

Venus

Imaju li u dm-u staklene Avent bocice? Imam sad aktiviran njihov kupon za 30x vise bodova do 15.9. pa bi iskoristila na to i mozda jos jednu dudicu. I imate jos na babylove koji dan misli x10 ako niste koristile. Aktivirate putem dm aplikacije i interneta

Ja ju u dm nisam nasla samo u apoteki i to sam im rekla da naruce 

LollyBB
    07. Rujan 2019. 20:51

anemone

Gdje se opce ide na Merkuru dok se ide rodit? Onaj ulaz tamo s parkinga ili?

Ako se sjećam s tečaja, ako se dođe tijekom dana, do 15h, čini mi se,  onda se ide prvo u TA upisati. Iza te ure mislim onaj ulaz s parkinga iza bolnice, ali nek me netko ispravi tko zna. :)

• ReginaP
    07. Rujan 2019. 21:03

Ja mislila da se treba javiti na glavni ulaz pa te upute 😅 ako ostanem u komadu do pregleda u utorak pitat cu u TA 

ygritte
    07. Rujan 2019. 21:05

Ja sam bila u Bipi po pelene jer imaju 2+1 gratis (hvala frajla ma info 😁) i imaju trenutno 20% na sve od aventa.

LollyBB
    07. Rujan 2019. 21:12

ReginaP

Ja mislila da se treba javiti na glavni ulaz pa te upute 😅 ako ostanem u komadu do pregleda u utorak pitat cu u TA

lol, a gle, ako je panika, mislim da je papirologija zadnje što rješavamo. 

Venus
    07. Rujan 2019. 21:17

Ygritte koje su pelene u Bipi?

I imaju li avent bocice tamo da nisu plasticne?

• Pikulica19
    07. Rujan 2019. 21:18

Ajme mozemo nazvat ovaj Forum "Kukaona" 🤣🙈
    Pa ovo je nevjerojatno, imam jos 2mj a nit na wc-u ne mogu vise normalno sjedit. Toliko mi nisko trbuh da mi padne medju noge a ja ne mogu vise toliko rasirit noge, jos koji cent u stranu i napravit cu musku spagu sjedecki 🤣🤣🤣

• Noemi1
    07. Rujan 2019. 21:29

Pikulica19

Ajme mozemo nazvat ovaj Forum "Kukaona" 🤣🙈
    Pa ovo je nevjerojatno, imam jos 2mj a nit na wc-u ne mogu vise normalno sjedit. Toliko mi nisko trbuh da mi padne medju noge a ja ne mogu vise toliko rasirit noge, jos koji cent u stranu i napravit cu musku spagu sjedecki 🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.