Jel koga od vas nekad bas boli stomak al onako povrsinski, kao tik ispod koze, i nekad jos jace dok se beba mice?
Recimo meni je cijeli dan jako osjetljiv na dodir i odjecu, i sad se probudila nakon spavanca i bas imam neku bol desno od pupka i put gore prema zelucu. Kao da me pece i zateze ispod koze tik. Slican tip boli kao kad slezena boli
Imaju li u dm-u staklene Avent bocice? Imam sad aktiviran njihov kupon za 30x vise bodova do 15.9. pa bi iskoristila na to i mozda jos jednu dudicu. I imate jos na babylove koji dan misli x10 ako niste koristile. Aktivirate putem dm aplikacije i interneta
Imaju li u dm-u staklene Avent bocice? Imam sad aktiviran njihov kupon za 30x vise bodova do 15.9. pa bi iskoristila na to i mozda jos jednu dudicu. I imate jos na babylove koji dan misli x10 ako niste koristile. Aktivirate putem dm aplikacije i interneta
Ja ju u dm nisam nasla samo u apoteki i to sam im rekla da naruce
Gdje se opce ide na Merkuru dok se ide rodit? Onaj ulaz tamo s parkinga ili?
Ako se sjećam s tečaja, ako se dođe tijekom dana, do 15h, čini mi se, onda se ide prvo u TA upisati. Iza te ure mislim onaj ulaz s parkinga iza bolnice, ali nek me netko ispravi tko zna. :)
Ja mislila da se treba javiti na glavni ulaz pa te upute 😅 ako ostanem u komadu do pregleda u utorak pitat cu u TA
Ja sam bila u Bipi po pelene jer imaju 2+1 gratis (hvala frajla ma info 😁) i imaju trenutno 20% na sve od aventa.
Ja mislila da se treba javiti na glavni ulaz pa te upute 😅 ako ostanem u komadu do pregleda u utorak pitat cu u TA
lol, a gle, ako je panika, mislim da je papirologija zadnje što rješavamo.
Ygritte koje su pelene u Bipi?
I imaju li avent bocice tamo da nisu plasticne?
Ajme mozemo nazvat ovaj Forum "Kukaona" 🤣🙈
Pa ovo je nevjerojatno, imam jos 2mj a nit na wc-u ne mogu vise normalno sjedit. Toliko mi nisko trbuh da mi padne medju noge a ja ne mogu vise toliko rasirit noge, jos koji cent u stranu i napravit cu musku spagu sjedecki 🤣🤣🤣
Ajme mozemo nazvat ovaj Forum "Kukaona" 🤣🙈
Pa ovo je nevjerojatno, imam jos 2mj a nit na wc-u ne mogu vise normalno sjedit. Toliko mi nisko trbuh da mi padne medju noge a ja ne mogu vise toliko rasirit noge, jos koji cent u stranu i napravit cu musku spagu sjedecki 🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji