E da i stuca bar 3-4 puta dnevno ovih zadnjih par tjedana, cak sam primjetila da najvise stuca kad popijem casu hladne vode iz frizidera 😀😀
Mene svako jutro i vecer doceka stucanje, ali full to dolje osjetim, maltene u zdjelici, kad joj je glava skroz dolje 😁 presmijesnk mi je to!
A onda se isteze, a guza joj je taman meni pod rebrima i onda se ja moram uspravit da gospodicna ima mjesta. Noge ispruzi na drugu stanu i osjetim dolje protisak kak glavom gura. 😂 Bas nemaju mjesta, sve mi je zao, ali je to tako normalno valjda ❤
Baš sam htjela pitati di osjećate štucanje?
Ja isto skroz dolje, ali više lijevo, ko da mu glavica nije skroz ravno nego je malo na koso položen...
Jutro cure !
Ja sam sanjala da mi svi ulaze u sobu i diraju dijete bez pitanja pa sam nakon nekog vremena sve primila za vrat i bacila van - bas dobar osjećaj Haha 😄
Valjda me muci kako cu se izboriti s ultra dosadnim ljudima oko sebe
Moja se uglavnom proteze pa se vidi velika kvrga na jednoj strani 🙂
imam pitanje ..dal se koja od Vas susrela s oticanjem nogu samo s jedne strane ?? obje noge su mi stopala otekla samo s “unutarnje strane “
neznam jel to lose ili ..
inace nesto sam drndala po imenu i sad vise nije MaybeBaby 😂😂
Da da, stucanje bas nisko u zdjelici. Nekad mi bude cak blizu kuka pa se prepadnem da se nije poprijeko okrenula, al nije. Jos od anatomy scana na svakom uzvu je glavica dolje 😀
Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3
Stucanje je kad onako se brzo mice stomak?
Nisam jos nigdje natekla, ali mi frendica sta je sad 25ttj mj, natecena jos od 8ttj. Normalno je biti malo, valjda, rekla joj je dokt. da i prehrana utjece na to. Jadna jedva hoda, puna je vode i danas se udaje. Ne bi joj bila u kozi
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3
Jeeej sretno i da što ljepše sve prođe i da vidiš svoju bebicu
Deja 😂😂😂 ono kad se veselis Nutelli 🙈
Vec vidim kak cu umakati prste poslije poroda😅😅😅🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji