Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3
Maso sretnoo na porodu. Javi nam kako je proslo. Zelim ti da ti porod bude lagan kao moj 😁
Cure pustite nutellu, bolje svratite po burek u pekaru prije radjaone 😂
Stucanje ja osjetim jako nisko dole, jer je zabila glavicu tako i valjda se ne okrece.... Grbicu i muvanje po trbuhu osjetim u predjelu pupka i bas se nekad pitam sta radi kad trbuh ide tako lijevo - desno nekontrolirano 🤣
Deja slatki pokloncici 🥰🎁🎁 jos malo i probat ces oba 😍😋
Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3
Maso sretnoo na porodu. Javi nam kako je proslo. Zelim ti da ti porod bude lagan kao moj 😁
Cure pustite nutellu, bolje svratite po burek u pekaru prije radjaone 😂
Ja mislim da cu ja prozicat kebab onako pun svega 🤣
Maša sretno, to je to jos malo i bit cete vas dvije kako se mazite lijepo i uzivate jedna s drugom 🥰
Sretno ;) javi nam se svakako i samo hrabro 💪💪💪
Mini nutelu da imam poslije poroda😂😂😂
A nije bilo Linolade? 🤣🤣🤣
Ovo mozes cak i za vrijeme poroda kad ti padne secer 🤔 posto su nama na tecaju rekli nek si uzmemo cokoladu u radjaonu bas radi toga jer maternica potrosi sve tokom trudova i ja sam stvarno cak razmisljala uzet malu teglicu neceg takvog i zlicicu 🤗 ali ipak sam spremila cokoladu ☺
Mini nutelu da imam poslije poroda😂😂😂
A nije bilo Linolade? 🤣🤣🤣
Ovo mozes cak i za vrijeme poroda kad ti padne secer 🤔 posto su nama na tecaju rekli nek si uzmemo cokoladu u radjaonu bas radi toga jer maternica potrosi sve tokom trudova i ja sam stvarno cak razmisljala uzet malu teglicu neceg takvog i zlicicu 🤗 ali ipak sam spremila cokoladu ☺
Vidim kako mislite na jelo i slatko nakon poroda ja sam veliki zderonja slatkoga i za mene nije dan ako nisam nesto pojla slatko al nakon poroda mi nije na pamet palo slatko nit sam imala zelju na dorucak sam stigla al mi do njega uopce nije bilo popila sam caj tek toliko da nes popjem jer su mi pod nos servirali a da nepricam kako su mi nosili kekse cokolade i bolnicu ja to nista nisam jela jer nisam mogla jednostavno zelja prestala al kad sam kuci dosla vratila se zelja 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji