Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    07. Rujan 2019. 12:44

Masa zelim ti brz i lagan porod 🤗

• ReginaP
    07. Rujan 2019. 12:47

Sretno Mašo, neka prodje brzo 🥰

anemone
    07. Rujan 2019. 12:50

Gdje se opce ide na Merkuru dok se ide rodit? Onaj ulaz tamo s parkinga ili?

Maša62
    07. Rujan 2019. 13:12

Evo me u bolnici nije bila lažna uzbuna ,puknuo vodenjak bolova nema i otvorena samo prst 🤦‍♀️ Sad čekanje , uglavnom najedite se prije bolnice ja kao nisam od uzbuđenja porod još nije ni počeo a ja već gladna kao vuk 

luce35
    07. Rujan 2019. 13:15

Do vecere ocekujem da ces se javiti s lijepim vijestima 😍 a onda navali po hrani 🤣🤣

PatyDi
    07. Rujan 2019. 13:17

Nama su na tečaju rekli da je najbolje doći na prazan želudac, koliko god je moguće u slučaju da zatreba carski... 

Julie
    07. Rujan 2019. 13:26

Maša sretno 😍 javljaj nam se ako ćeš moći 🥰
    Ja imam neki obojani sekret,onako sa sukrvicom ali blijedom. jučer bila na pregledu, nije ništa boljelo ali me je doktor upozorio da se to događa i da ne brinem. Naravno da ne smije trajati duže od dva dana. 

PatyDi
    07. Rujan 2019. 13:47

Curke koje ste ušle u 9.mj, je li vam se lice promijenilo? Mislim, jeste li se popunile i u licu? Ja sam primjetila zadnjih tj dana da mi je bucmastije i mama mi baš danas kaže da mi se po licu vidi da idem kraju   Naravno, kad nabacim malo šminke ne izgledam toliko strašno kao kad sam cijeli dan bez i onak sva pospana 

07. Rujan 2019. 13:47

Deja1988

Ma idu i nutela i neki masni sendvic ili burek sa mnom😂😂😂🙈
    Masa-javljaj nam se….Navecer ces imati svoje zlato u narucju🥰🥰 Drzi se…
    Julie-kazem ti ja,kod tebe su pripreme🤗🤗
    Negoooo,pametno pitanje imam🙄🙈 Prokuhala sam dudice i sesirice za dojenje…alii je sve ostalo bijelo na njima od kamenca😏 Jel to ok ili? Pokusala sam i 5 min prokuhati i 15-20…ista stvar…Heelp😁

Ja sam prokuhavala boci i nista nije ostalo na njima jedino u padeli dno bijelo 😂

07. Rujan 2019. 13:49

DijMar

Curke koje ste ušle u 9.mj, je li vam se lice promijenilo? Mislim, jeste li se popunile i u licu? Ja sam primjetila zadnjih tj dana da mi je bucmastije i mama mi baš danas kaže da mi se po licu vidi da idem krajuNaravno, kad nabacim malo šminke ne izgledam toliko strašno kao kad sam cijeli dan bez i onak sva pospana

To se meni desilo zadnji mjesec buknula svagdi 😂 i da kazu da je to kraj onda i tako i bilo 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI