Joj cure, javamne mogu zaspati, full sam uzbudena 😁
Odspavala 2 sata pred tv-om s drsgim i prebacili se u sobu. On hrce ko veliki 😅 a ja razmisljam o svemu 😅

ÚNETE AL GRAN HERMANO HOOD HOY Y VIVE UNA VIDA MEJOR Y FELIZ. BIENVENIDO AL GRAN TEMPLO DE RIQUEZAS Y FAMA. ¿Eres un hombre de negocios, político, musical, estudiante y quieres ser rico, poderoso y ser famoso en la vida? Puedes lograr tus sueños siendo miembro de la Gran Capilla Hermana Illuminati. Con esto, todos sus sueños y deseos de corazón se pueden lograr por completo, si realmente desea ser miembro de la gran capilla de los hermanos Illuminati, comuníquese con Lord Illuminati ahora. Anillo, que lo protegerá y lo guiará de los enemigos, y una visa gratis para el Estado de América. Por favor, no compartimos sangre. No te pierdas esta oportunidad. Fecha de reclutamiento de nuevos miembros amados, mensajes de texto y ser rico Ahora ¡¡¡de LORD MASHA en ILLUMINATI ONE LOVE, servicio al cliente: Lema; Estamos aquí para reducir la pobreza del mundo y hacer realidad sus sueños. Estamos esperando su respuesta, puede agregarnos en la aplicación móvil y hacerse rico en un mes. correo electrónico (poonamrajadhi@gmail.com) WhatsApp ... + 240 222 030 688
Jutro 🦉😚
Ajme bebica lijep početak dana 🥳😍😍😍...
Maša cestitam i brz oporavak ti zelim 🥳🥰💕 piši kad dodjes sebi 🤗
Angelina sretno 😍😍😍
Julie jesi jos uvijek doma u komadu? 🥰

Maša, cestitam ti ❤ ❤ nadam se da je sve dobro proslo...predivno❤
Sad ce nam svako malo bebica neka doc...
Ja nocas nikako zaspati i sad se jos probudila, uzas

Stigla nam je Maša u 23:55 47 cm i 2930 .Sad se mazimo već sat i pol 🥰
Cestitam ti i brz oporavak zelim 😘
Cestitam brz oporavak
Masa cestitam
Angelina sretno
Joj,otac moje svekrve je umro,upravo su javili i muz ode,cujem svekrvu dole kako misli da je lazu,ono star je i bio je slab u posljednje vrijeme,ali otac joj je naravno da joj je tesko.Bas mi ovo nije trebalo sada,nekako se osjwcam skuceno,niti mogu pomoci sta niti mogu biti toliko u tome svemu.Nakon sto sam ja izgubila oca prije 3 godine u njegovoj 47 godini takve stvari mi tesko padaju,pa mi se place i kad ne znam nekoga.
Jos jucer ja i muz sa sinom isli na selo da im on izreze drva,i onako bio je ok,sjedio,i pio kafu.I maloprije muz govori javili umro dedo,ja pitam kakav dedo bolan.
Najvise mi je sto se u takvim situacijama nika ne zna kontrolisati.Kada je moj otac umro bila sam trudna 6 mjeseci i ni sama ne znam odkud mi onakvo strpljenje i prisebnost.Naravno,znam i sad odplakati,ali samo mogu reci da sam bila uz njega od prvog dana opake bolesti i svega i da sam podnijela sve stojecki i hrabro i da bi se ovi stariji mogli ugledati na mene kako sam podnosila sve te situacije a bile su jako teske.
Izvinite sto vam pisah o ovoj ruznoj temi ovdje ali morala sam negdje to izbaciti jer u ovome svemu ne bih mogla nikome ni rijeci reci.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji