Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    07. Rujan 2019. 11:48

DijMar

Baš sam htjela pitati di osjećate štucanje?
    Ja isto skroz dolje, ali više lijevo, ko da mu glavica nije skroz ravno nego je malo na koso položen…

Tako i ja! A noge gore prema desno. Kao da poprijeko stoji

Venus
    07. Rujan 2019. 11:58

MonaL.

DijMar

Baš sam htjela pitati di osjećate štucanje?
    Ja isto skroz dolje, ali više lijevo, ko da mu glavica nije skroz ravno nego je malo na koso položen…

Tako i ja! A noge gore prema desno. Kao da poprijeko stoji

Isto i kod mene, uvijek nogica iskoci u desno

Jules55
    07. Rujan 2019. 12:00

Maša62

Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3

Sretnooo!🤗😊

07. Rujan 2019. 12:12

BabyD 💙

imam pitanje ..dal se koja od Vas susrela s oticanjem nogu samo s jedne strane ?? obje noge su mi stopala otekla samo s “unutarnje strane “
    neznam jel to lose ili ..
    inace nesto sam drndala po imenu i sad vise nije MaybeBaby 😂😂

Ja to jos nisam cula, najbolje da pitas doktora u vezi toga ili ti se mozda samo cini da su tako natekle s unutarnje strane

luce35
    07. Rujan 2019. 12:44

Masa zelim ti brz i lagan porod 🤗

• ReginaP
    07. Rujan 2019. 12:47

Sretno Mašo, neka prodje brzo 🥰

anemone
    07. Rujan 2019. 12:50

Gdje se opce ide na Merkuru dok se ide rodit? Onaj ulaz tamo s parkinga ili?

Maša62
    07. Rujan 2019. 13:12

Evo me u bolnici nije bila lažna uzbuna ,puknuo vodenjak bolova nema i otvorena samo prst 🤦‍♀️ Sad čekanje , uglavnom najedite se prije bolnice ja kao nisam od uzbuđenja porod još nije ni počeo a ja već gladna kao vuk 

luce35
    07. Rujan 2019. 13:15

Do vecere ocekujem da ces se javiti s lijepim vijestima 😍 a onda navali po hrani 🤣🤣

PatyDi
    07. Rujan 2019. 13:17

Nama su na tečaju rekli da je najbolje doći na prazan želudac, koliko god je moguće u slučaju da zatreba carski... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.