Baš sam htjela pitati di osjećate štucanje?
Ja isto skroz dolje, ali više lijevo, ko da mu glavica nije skroz ravno nego je malo na koso položen…
Tako i ja! A noge gore prema desno. Kao da poprijeko stoji
Baš sam htjela pitati di osjećate štucanje?
Ja isto skroz dolje, ali više lijevo, ko da mu glavica nije skroz ravno nego je malo na koso položen…
Tako i ja! A noge gore prema desno. Kao da poprijeko stoji
Isto i kod mene, uvijek nogica iskoci u desno
Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3
Sretnooo!🤗😊
imam pitanje ..dal se koja od Vas susrela s oticanjem nogu samo s jedne strane ?? obje noge su mi stopala otekla samo s “unutarnje strane “
neznam jel to lose ili ..
inace nesto sam drndala po imenu i sad vise nije MaybeBaby 😂😂
Ja to jos nisam cula, najbolje da pitas doktora u vezi toga ili ti se mozda samo cini da su tako natekle s unutarnje strane
Gdje se opce ide na Merkuru dok se ide rodit? Onaj ulaz tamo s parkinga ili?
Evo me u bolnici nije bila lažna uzbuna ,puknuo vodenjak bolova nema i otvorena samo prst 🤦♀️ Sad čekanje , uglavnom najedite se prije bolnice ja kao nisam od uzbuđenja porod još nije ni počeo a ja već gladna kao vuk
Do vecere ocekujem da ces se javiti s lijepim vijestima 😍 a onda navali po hrani 🤣🤣
Nama su na tečaju rekli da je najbolje doći na prazan želudac, koliko god je moguće u slučaju da zatreba carski...
Sortiraj odgovore
Najstariji