Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    07. Rujan 2019. 10:51

Maša62

Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3

Jeeej sretno i da što ljepše sve prođe i da vidiš svoju bebicu 

Deja1988

Julie

Deja 😂😂😂 ono kad se veselis Nutelli 🙈

Vec vidim kak cu umakati prste poslije poroda😅😅😅🙈

• Noemi1
    07. Rujan 2019. 10:51

Deja1988

I male puma carapice za curku🥰

Jaoooo kako su slatkeee 😍😍

anemone
    07. Rujan 2019. 10:52

Maša sretno! 🙂

• Noemi1
    07. Rujan 2019. 10:55

Maša62

Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3

Maso sretnoo na porodu. Javi nam kako je proslo. Zelim ti da ti porod bude lagan kao moj 😁  
    Cure pustite nutellu, bolje svratite po burek u pekaru prije radjaone 😂 

• Pikulica19
    07. Rujan 2019. 11:02

Stucanje ja osjetim jako nisko dole, jer je zabila glavicu tako i valjda se ne okrece.... Grbicu i muvanje po trbuhu osjetim u predjelu pupka i bas se nekad pitam sta radi kad trbuh ide tako lijevo - desno nekontrolirano 🤣
    Deja slatki pokloncici 🥰🎁🎁 jos malo i probat ces oba 😍😋

• Pikulica19
    07. Rujan 2019. 11:09

Noemi1

Maša62

Maso sretnoo na porodu. Javi nam kako je proslo. Zelim ti da ti porod bude lagan kao moj 😁
    Cure pustite nutellu, bolje svratite po burek u pekaru prije radjaone 😂

Ja mislim da cu ja prozicat kebab onako pun svega 🤣
    Maša sretno, to je to jos malo i bit cete vas dvije kako se mazite lijepo i uzivate jedna s drugom 🥰

felicita28
    07. Rujan 2019. 11:13

Maša62

Sretno ;) javi nam se svakako i samo hrabro 💪💪💪

07. Rujan 2019. 11:15

Maša sretnooo 😘

PatyDi
    07. Rujan 2019. 11:20

Deja1988

Mini nutelu da imam poslije poroda😂😂😂

A nije bilo Linolade? 🤣🤣🤣
    Ovo mozes cak i za vrijeme poroda kad ti padne secer 🤔 posto su nama na tecaju rekli nek si uzmemo cokoladu u radjaonu bas radi toga jer maternica potrosi sve tokom trudova i ja sam stvarno cak razmisljala uzet malu teglicu neceg takvog i zlicicu 🤗 ali ipak sam spremila cokoladu ☺ 

PatyDi
    07. Rujan 2019. 11:20

Masa saljemo pozitivne vibre 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.