Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3
Jeeej sretno i da što ljepše sve prođe i da vidiš svoju bebicu
Deja 😂😂😂 ono kad se veselis Nutelli 🙈
Vec vidim kak cu umakati prste poslije poroda😅😅😅🙈
Cure moje drage ,evo jutros taman prije doručka mi očito pukao vodenjak evo curka još uvijek čekam mm da me vozi u bolnicu .Danas sam 38+3
Maso sretnoo na porodu. Javi nam kako je proslo. Zelim ti da ti porod bude lagan kao moj 😁
Cure pustite nutellu, bolje svratite po burek u pekaru prije radjaone 😂
Stucanje ja osjetim jako nisko dole, jer je zabila glavicu tako i valjda se ne okrece.... Grbicu i muvanje po trbuhu osjetim u predjelu pupka i bas se nekad pitam sta radi kad trbuh ide tako lijevo - desno nekontrolirano 🤣
Deja slatki pokloncici 🥰🎁🎁 jos malo i probat ces oba 😍😋
Maso sretnoo na porodu. Javi nam kako je proslo. Zelim ti da ti porod bude lagan kao moj 😁
Cure pustite nutellu, bolje svratite po burek u pekaru prije radjaone 😂
Ja mislim da cu ja prozicat kebab onako pun svega 🤣
Maša sretno, to je to jos malo i bit cete vas dvije kako se mazite lijepo i uzivate jedna s drugom 🥰
Sretno ;) javi nam se svakako i samo hrabro 💪💪💪
Mini nutelu da imam poslije poroda😂😂😂
A nije bilo Linolade? 🤣🤣🤣
Ovo mozes cak i za vrijeme poroda kad ti padne secer 🤔 posto su nama na tecaju rekli nek si uzmemo cokoladu u radjaonu bas radi toga jer maternica potrosi sve tokom trudova i ja sam stvarno cak razmisljala uzet malu teglicu neceg takvog i zlicicu 🤗 ali ipak sam spremila cokoladu ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji