Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Rujan 2019. 00:03

Angelina

Julie

Cure jel vama sporije ucitava stranice? mislim da je zato sto ih je puno

Ja nisam jos primijetila da sporije ucitava

Ni ja 

07. Rujan 2019. 00:03

Angelina

Julie

Ja nisam jos primijetila da sporije ucitava

Ni ja

• Kengurica
    07. Rujan 2019. 00:27

Ni ja. Martina drzi se. Da je nesto neuobicajeno i gadno vec bi bili na Rebru. Vec ce onda sutra ili prekosutra biti druga beba (samo da antibiotik prodjeluje).

• Pikulica19
    07. Rujan 2019. 06:51

Jutro curke 🤗
    Vec sam sat budna, sad bi mogla nesto i prigriat 🤔
    Draga Martina, najbitnije od svega da je pod nadzorom lijecnika bez brige, i njima je to sok dusicama malim. Za par dana neces se nit sjecat suza isplakanih koliko ces uzivat u mazenju i brizi za malu frajericu... 🥰

• Pikulica19
    07. Rujan 2019. 06:54

Julie

I meni normalno otvara 😊

Dior2
    07. Rujan 2019. 07:46

Curke gdje ima za kupit čaj od maline? 

07. Rujan 2019. 07:54

Venus

Martina, ne brini, bebica je u sigurnim rukama, a sigurno nije lako gledati svoje klupko kad place i nije dobro. Sve ce biti u redu 💕💕

Cure koliko vi osjetite svoje bebice u danu? I koji tip pokreta? Je li bas tokom cijelog dana osjetite bebu, il znaju imati sat-dva u danu kad su mirne, pa onda odjednom trampolin u stomaku. I je li vam svaki dan otprilike isti sablon kretanja i aktivnosti?

Draga ja ti mog osjetim stalnoooo vjerojatno je takav odma od pocetka samo je bio manji pa sam ga onda osjecala sam u odredjenim pozama.. A sada bi morala provest cijeli dan usredotocena na trenutke kada ga ne osjetim.. Ili me zvekne dva tri puta ili se samo migolji ili se proteze ali kako god stalnooo ga osjecam.. Nekad me zna probuditi usred noci ako se okrenem i namjestim na drugi bok onda on lupi koji put kao da mi pokaze da se i on namjesta... Zbilja je aktivan jako i pretpostavljam da je za mene to dobro jer nedaj boze da ga jedan dan ne osjetim toliko cesto odmah bi znala da nesto nije okej. Mislim ima dana da je njezniji ali i dalje aktivan. Kazu babe da ce ti beba biti mirna kad se rodi ako je divljak kroz trudnocu hahhaha pa eto ja se tome veselim da bude mamina dobrica kad izadje kad me sad vec ne stedi. 

Frajla
    07. Rujan 2019. 08:14

Jutreko 😘

PatyDi
    07. Rujan 2019. 08:20

Venus

Martina, ne brini, bebica je u sigurnim rukama, a sigurno nije lako gledati svoje klupko kad place i nije dobro. Sve ce biti u redu 💕💕

Cure koliko vi osjetite svoje bebice u danu? I koji tip pokreta? Je li bas tokom cijelog dana osjetite bebu, il znaju imati sat-dva u danu kad su mirne, pa onda odjednom trampolin u stomaku. I je li vam svaki dan otprilike isti sablon kretanja i aktivnosti?

Nama ni jedan dan i ni jedna noc nije ista...svaki dan ima drugacije fore, nekad bude miran tokom dana po sat dva, nekad svakih pola sata ima festu...uglavnom, kod mene ne stoji teorija da vec u trbuhu ima beba neki raspored spavanja i budnosti jer je za sad bez reda 😅

mc_zgb
    07. Rujan 2019. 08:25

Dior2

Curke gdje ima za kupit čaj od maline?

Ja sam kupila u bio&bio, 20 kn pakiranje. Jos nisam pocela, mislim tek za nekih 2 tjedna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.