Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    06. Rujan 2019. 21:40

Ja prokidanje vodenjaka nisam ni osjetila, igla izgleda zastrasujuce al zbilja potpuno bezbolno 😉

Lunica
    06. Rujan 2019. 21:45

Martina0204

Nisam vas stigla bas pratiti, morat cu citati unazad. Evo ja ronim suze i ridam. Moja curka je stalno plakala tj urlikala i rekli su da je smeta vjerojatno jer se napila plodne vode. Sve bebe oko mene papaju spavaju ona urlice i nemogu je smiriti.
    Danas joj vadili krv i ima poviseni crp i sad su je stavili na infuziju i ako se ne spusti dat ce joj neke antibiotike i rubna je za zuticu to jos moraju pratiti. Jel znate za neke bebe kojima je tako bilo? Ja se nemogu smiriti sva sam sokirana i uplakama 😭

Evo ja upadam sa zimskih...malo cirnula fo vas pa citam Martinu..tocno znam kako se osjecas...to ti je lagano postporodjajna osjetljivost..znam sigurno takomsam i ja samo plakala...ugl...beba ako se i napila malo vode i ima povisen crp nije nista neobicajno..sve ce to proci...ne znam kad si rodila...ali bebe malo dok ne uhvate beki ritam i ne skuze dojenje malo znaju biti nervozne..samo pozitivno misli..nedaj se nadvladati puno tim emocijama..to su uglavnom hormoni a ne realnost😉

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Martina0204
    06. Rujan 2019. 22:16

Lunica

Martina0204

Nisam vas stigla bas pratiti, morat cu citati unazad. Evo ja ronim suze i ridam. Moja curka je stalno plakala tj urlikala i rekli su da je smeta vjerojatno jer se napila plodne vode. Sve bebe oko mene papaju spavaju ona urlice i nemogu je smiriti.
    Danas joj vadili krv i ima poviseni crp i sad su je stavili na infuziju i ako se ne spusti dat ce joj neke antibiotike i rubna je za zuticu to jos moraju pratiti. Jel znate za neke bebe kojima je tako bilo? Ja se nemogu smiriti sva sam sokirana i uplakama 😭

Evo ja upadam sa zimskih…malo cirnula fo vas pa citam Martinu..tocno znam kako se osjecas…to ti je lagano postporodjajna osjetljivost..znam sigurno takomsam i ja samo plakala…ugl…beba ako se i napila malo vode i ima povisen crp nije nista neobicajno..sve ce to proci…ne znam kad si rodila…ali bebe malo dok ne uhvate beki ritam i ne skuze dojenje malo znaju biti nervozne..samo pozitivno misli..nedaj se nadvladati puno tim emocijama..to su uglavnom hormoni a ne realnost😉

U srijedu sam rodila... sad sam je isla vidjeti dali su joj antibiotik.. nadam se da ce joj biti bolje 😥🙏

06. Rujan 2019. 22:42

Martina0204

Lunica

Martina0204

Evo ja upadam sa zimskih…malo cirnula fo vas pa citam Martinu..tocno znam kako se osjecas…to ti je lagano postporodjajna osjetljivost..znam sigurno takomsam i ja samo plakala…ugl…beba ako se i napila malo vode i ima povisen crp nije nista neobicajno..sve ce to proci…ne znam kad si rodila…ali bebe malo dok ne uhvate beki ritam i ne skuze dojenje malo znaju biti nervozne..samo pozitivno misli..nedaj se nadvladati puno tim emocijama..to su uglavnom hormoni a ne realnost😉

U srijedu sam rodila… sad sam je isla vidjeti dali su joj antibiotik.. nadam se da ce joj biti bolje 😥🙏

Ma hoce draga ne brini... Smiri se neka osjeti tvoju mirnocu i bit ce bolje.. Vjerujem da ti je tesko i ja bih bila kao i ti sve mame budu takve sigurna sam... Saljemo malac i ja veliki zagrljaj tebi i malenoj i da brzoooo sve prodje i da se mozete ljepo maziti i uzivati skupa.  ❤️❤️❤️😘😘😘😘😘

Lunica
    06. Rujan 2019. 22:47

Martina0204

Lunica

Martina0204

U srijedu sam rodila… sad sam je isla vidjeti dali su joj antibiotik.. nadam se da ce joj biti bolje 😥🙏

Biti ce...nista to nije strasno..givorim zaista iz iskustav..evo cekam 5to..nakon prvog sam stalno plakala..imao je zuticu malo jacu ali mene tad nitko nij emogao utjesiti..sve ce doci na svoje...ona ce se umiriti i nadam se da ce sa dojenjem biti sve ok..u kojoj si bolnici?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Pikulica19
    06. Rujan 2019. 23:00

ivana0907

jel imao tko situaciju da je primjetio malo krvi poslje velike nuzde? znaci samo kad obrisem guzu

Ja sam imala tako kad sam bas imala tvrdu stolicu, ako je svjeza na papiru to je samo malo koza na izlazu puknula i bez brige budi.... Osjecala sam se ko da me 💩 silovalo .... 🥺😞

Julie
    06. Rujan 2019. 23:14

Cure jel vama sporije ucitava stranice?  mislim da je zato sto ih je puno 

Venus
    06. Rujan 2019. 23:22

Martina, ne brini, bebica je u sigurnim rukama, a sigurno nije lako gledati svoje klupko kad place i nije dobro. Sve ce biti u redu 💕💕

Cure koliko vi osjetite svoje bebice u danu? I koji tip pokreta? Je li bas tokom cijelog dana osjetite bebu, il znaju imati sat-dva u danu kad su mirne, pa onda odjednom trampolin u stomaku. I je li vam svaki dan otprilike isti sablon kretanja i aktivnosti?

06. Rujan 2019. 23:28

Martina0204

Razumim tvoj strah od cimerice mali je imo neku infekciju kao od plodne vode i primo je antibiotik 2 puta dnevno i jos je imo zuticu i iso pod lampu i sad je hvala Bogu dobro tako da pokusaj se smiriti sve ce se rijesiti il mozda ima grceve od sestricne curica je imala grceve odma nakon rodenja 

Angelina
    07. Rujan 2019. 00:01

Julie

Cure jel vama sporije ucitava stranice? mislim da je zato sto ih je puno

Ja nisam jos primijetila da sporije ucitava

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.