Skupljamo se polako,jupiii😁😁😊 A koliko imate godina? Znam da je pitanje malo neukusno…..😬 Ja cu navrsiti 31 god. u osmom mjesecu😊
23 napunila 1.2. 😁
I još pitanje curama koje su zaposlene koliko dugo planirate raditi? Ja radim lagan posao i planiram ići između 15.6 i 1.7 zbog velikih vrućina.
Ja sam radila nifty jer sam ja zeljela zbog problema u prvoj trudnoci,ginekolog mi samo potvrdio da to ucinim radi svoga mira i zato i jesam..imat cu 24 u 6 mj
Meni je privatnik rekao da razmislim o tom nifty testu na prvom pregledu, dao mi letak, iako ne spadam jos u rizicnu skupinu. Sad na proslom pregledu smo razgovarali o tome na moju inicijativu i rekao mi je da ako zelim taj nifty da moram imati stav sto cu s informacijama koje dobijem (ako nisu najbolje). Ugl, ja nemam stav o tome, mislim da ne bih mogla prekinuti trudnocu iako sam prije trudnoce imala stav da sigurno ne bih rodila dijete s anomalijom jer sam se zahvaljujuci struci nagledala djece s takvim teskocama i smatram da to nije kvalitetan zivot. A evo sad ne bih imala srca ista uciniti po tim pitanju. Na kraju mi je rekao da je to bacanje novaca ako odem i ne ucinim nista ako je situacija losa tako da sam odlucila da necu ici. Kao, samo bih se brinula i tijekom trudnoce a ne bih nista poduzela. U 9. mjesecu cu imati 32 g. S tim da sam nasla i neki upitnik na netu raditi taj test ili ne i pokazao mi da zapravo nemam toliko rizika da bi nesto bilo lose.
Marta, ti mi po godinama definitivno nisi za taj test, osim ako nemas rizik zbog genetike.
Vjeruj mi da godine s time nemaju veze,ja sam prije 2 godine u 18 tj morala prekinuti trudnocu zbog malfolmacija a tome se niko nije nado,niko u obitelji nit mojoj nit muzevoj nema problema s genetikom ali se to nazalost desilo..tako da ko moze to uciniti neka ucini ja da sam znala za taj pregled prije vjerovatno bi ga napravila i prvi put
Uzrok niko nezna,u 14 tj kada sam isla na kontrolu bilo je sve ok.. i kada sam otisla u 17 doktor me pito da li mi curi plodna voda ja reko ne jedino sta cesto mokrim,i tad mi je reko da nevdi dobro i poslo me za zg privatniku i dodem tamo on samo ovo se mora prekinuti tad mi se sve srusilo kao i muzu,i vratila se svome doktoru s nalazima i trazla ga uputnicu za zg za petrovu a ni tamo nisu znali zbog cega,isli smo geneticaru covjek osto u soku jer veli da to jos nije vidio, vadili kromosome sve u redu.. tako da mislim da je to sve Bozja volja,al hvala Bogu za sada je sve u redu s mojoj curkom i da ce tako i ostat do kraja 😊
Meni je gin. Ponudio nifty i napisao u nalazu trudnica obaviještena o tome, tako da mislim da moraju to reći. Ja ću ga raditi jer mislim da nisam dovoljno jaka niti zelim biti , koliko god grubo zvucalo , da imam dijete sa posebnim potrebama.
U 5. Mj cu 29 godina. Obiteljski nemamo nikakvih anomalija ali nikad se ne zna.
Imam prijateljicu kojoj su rekli da ce biti dawn pa je rodila zdravog decka, a sa drugom trudnocom su je do kraja uvjervali da je cura i rodi opet decka. Ona nije radila nifty mislim da ga tad nije ni bilo.
🧔39
👧31
Meni je gin. Ponudio nifty i napisao u nalazu trudnica obaviještena o tome, tako da mislim da moraju to reći. Ja ću ga raditi jer mislim da nisam dovoljno jaka niti zelim biti , koliko god grubo zvucalo , da imam dijete sa posebnim potrebama.
U 5. Mj cu 29 godina. Obiteljski nemamo nikakvih anomalija ali nikad se ne zna.
Imam prijateljicu kojoj su rekli da ce biti dawn pa je rodila zdravog decka, a sa drugom trudnocom su je do kraja uvjervali da je cura i rodi opet decka. Ona nije radila nifty mislim da ga tad nije ni bilo.
Nikad ne treba ostati na jednom misljenju i oni znaju pogrijesiti
Ja imam 28 godina i sad na sljedecem ultrazvu isto moram raditi probir i briseve...treba samo biti pozitivan i ne opterecivati se i bit ce sve u redu. Jos malo pa cemo svi za mjesec dva znat sta nosimo, curice ili decke :)
Joj curke uzasne teme smo nacele, nadam se da ce nam svima djecica i trudnoce bit zdravi. Idem sad kod soc. Gin po uputnice 😁
🧔39
👧31
Ma samo da nam svima prođe sve bez komplikacija🙏.
Kad se odlucis na trudnocu, trudis se iz mjeseca u mjesec a do nedavno si se pazio da se ne bi slucajno dogodilo. Nekima to traje kratko, nekima bas predugo….iscekivanja tog plusica, ljutnje zasto bas nama ne ide, brige je li sve ok, hocemo li uopce moci imati djecu…
Ugledas taj plusic, onda opet neke nove brige….hoce li sve biti ok, sta ako ne bude, kako donijeti ispravnu odluku, kako ce proci porod, kako ovo, kako ono….
Onda valjda rodis pa te tek sve pocne brinuti….
Nismo li mi ljudi mazohisti?😆
Zato, zeljele smo se sve brinuti, pa evo nam ga sad, uzivajmo u ovoj brizi😉 jer neki jos uvijek zele nasu brigu a jos nisu dosli do toga….
Slazem se s tobom od rijeci do rijeci. Tocno je tako..
Sortiraj odgovore
Najstariji