Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi09
    19. Veljača 2019. 14:59

Ja cu 32 god...ako sve bude u redu,mi planiramo raditi ninfy...joj kako mi sporo prolazi vrijeme...ubi me ta neizvjesnost

• samy_lo
    19. Veljača 2019. 16:17

Da se i ja javim.
    Malo sam hodala pa se nema kad,a uz to sina odvikavam od pelena.
    Moj socijalni ginekolog je ujedno i privatnik.Jedino sto sam primjetila kod njega je da je puno detaljniji i nasmijan,fin,otvoren za sva pitanja kada je muz tu,a kada sam sama,on to rutinski.
    Ja imam 24 godine

sofi09
    19. Veljača 2019. 18:42

Aurora87

Sofi, znaci nas dvije smo starke😂.
    Kako se ti osjecas? Osim sto si zabrinuta…vjerujem da nikad docekat tu subotu. S nama tu ubijaj vrijeme😉, malo nekakve setnjice, organizirat kojekakva druzenja pa ce brze proci.

Ma dobro se osjecam...i dalje imam sve simtome...Sva sreca pa radim pa mi brze prođe dan...Nisam jos nista rekla na poslu jer ni sama ne znam sto reci...Sta mora biti,biti ce ali da barem znam na cemu sam...

teresita
    19. Veljača 2019. 19:19

E moje starke meni je punih 35!!!ja cu na kombinirani prvo pa ako nesto ne bude ok onda na nifty. 
    Al ajmo mi radije na veselije teme, i ovako vrime nikad proci a jos i misliti o losem.... nikako
    Upravo sam sa uzv, sve je super, vidi se gestacijska i mala tockica unutra, narucena za 2 tjedna. Malo se mogu opustiti...

sofi09
    19. Veljača 2019. 19:55

Cure imate kucne ljubimce?Mi imamo psa koji je s nama u kuci i razmazen je i spava na krevetu i sada smo ga po malo poceli odvikavati od kreveta...inace je jako ljubomoran ali voli dijecu

Chappie
    19. Veljača 2019. 20:13

Ja imam psa - Chappiea heheh.. isto je razmazena zvijer, u boravku ima svoj jastuk, ali naravno da je na njemu najmanje, vise voli s nama na kaucu. Muz ga vec dugo pokusava odviknuti, ali ja ne mogu kad je tako sladak. I onda ja uvijek pokleknem i sve propadne. Jos je mali ima 10 mj. Uzasno je ovisan o nama, ne svidja mi se kaj smo ga toliko razmazili ali nisam si mogla pomoci, njega sam cekala jako dugo. Muz nije htio, rekla sam ako ne mozemo imati psa onda ne mozemo ni dijete. Znam da je bezobrazna ucjena bila, ali nisam vise znala kako bi ga dobila. Nagovarala sam ljude da mi samo nekog psa donesuza rockas ali svi su znali stav muza i nitko nije htio. I eto jednog lijepog dana mi ga je dofurao imao je 2 mj. Nađen je kod stanice za vlak, nije bio cipiran i njegova braca su bila ostavljena na drugim stanicama. To smo kasnije saznali. Uglavnom dobio ga je i rekao - valjda sad mozemo imati djecu hahahah... i eto kako sam obecala tako i ispunila 😄 

🧔39
    👧31

19. Veljača 2019. 20:27

Ja nemam i nit bi mi muz dopustio.. najvjerojatnije bi obadvoje letjeli kroz prozor 😂😂😂

Chappie
    19. Veljača 2019. 20:32

Hehhehe u takvoj sam ja bila situaciji ali sam ga prejako zeljela. A sad imam osjecaj da ga on vise voli od mene ako je to moguce. 😂

🧔39
    👧31

Chappie
    19. Veljača 2019. 21:35

Hahahah ma nece ga se rijesiti. I oni vole te zivotinjice ali ne pokazuju na isti nacin. 😄

🧔39
    👧31

Chappie
    19. Veljača 2019. 21:36

Od kud ste cure? 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.