Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Veljača 2019. 22:39

Dobro dosle urednu i skolsku trudnocu zelim 😊 ja i muz smo iz prve uspili s trudnocom samo sam pratila plodne po aplikaciji i uspilo je,tako je i prvi put nam uspjelo iz prve da se desi trudnoca samo sam ju morala prekinuti 😕 al najbitnije da je sada sve u redu i da bebac stize 😊😊 a ovo u vezi ginekologa ja sa svojim nemam nikakvih problema i jako sam zadovoljna s njime,sta god da me zanima on ce mi odgovoriti i kad ga zovnem on se javi sta mi najbitnije da je uvjek tu ako me sta zanima ☺

18. Veljača 2019. 22:42

felicita28

Ma danasnje zdravstvo je u banani…najbolje je ici privatno sve obaviti, odgovore ti na sva pitanja imaju strpljenja i saslusaju se a uz to ti uzmu cijelu anamnezu i drze te ko kraljicu. Ja imam socijalnu ginekologicu trenutno koja mi vodi trudnocu ali preko veze od jedne obiteljske doktorice i tocno se vidi razlika kad dodes preko veze isto da vise do tebe drze…zasad sam prezadovoljna al cemo vidjeti dalje…mene zanima smiju li buduci tate ici na ultrazvuk sa nama kod socijalnih ginekologa? Dopustaju li to da i oni vide bebicu kako se mice

Mislim da bi trebali jer je moj dopustio,pa makar to bili privatni ili socijalni..nebi trebali uskratiti tu srecu muzevima 😉

Chappie
    18. Veljača 2019. 22:46

Pozdrav ayla dobrodosla 🤗 koji ti je termin? :)

🧔39
    👧31

19. Veljača 2019. 08:43

22.8  po aplikaciji doktora jos nista nisam ni pitala 😃

Chappie
    19. Veljača 2019. 09:07

Ooo super :) ti si prva :)

🧔39
    👧31

19. Veljača 2019. 09:30

O daa.. 😊

teresita
    19. Veljača 2019. 09:42

Pozdrav svima, dok ste vI sinoc tipkale ja sam bila u dubokom snu, isla spavati u 20:00h. Ja mislim da ginekolog bio privatni ili socijalni mora imati vase povjerenje i osjecaj sigurnosti, to je najbitnije. Meni sa prvom trudnocom nalaz probira onaj hormon PAPP je bio 4, a normalno je do 2,!jako sam se uplasila a moja sic gin nije imala pojma sta je to kad sam je pitala, pa je zvala kolegicu iz druge smjene koja takoder nije imala pojma sto je to i zasto je tako visok, nakon toga odmah sam se prebacila kod drugog dr privatno ( mislila sam si:, zasto me saljes na pregled kad ne znas ocitati nalaz), no vise se nisam osjecala ugodno kod nje i to je bilo to. Dobro dosle nove cure i zelim vam ugodnu i školsku trudnocu. Nama je uspjelo iz druge 🤗🤗

Chappie
    19. Veljača 2019. 10:05

Teresita, kak se stavi ova lenta iscekivanja bebe? 

🧔39
    👧31

• Marta2801
    19. Veljača 2019. 10:25

Bok mamite evo i mene u jesenske bebe 😊😊😊  
    Termin 5.9 💕 sad sam skoro 12. Od danas krećem privatno voditi trudnoću i mislim da bi mi mogla reći spol.  Druga mi je trudnoća 😍
    Baš vas čitam što se tiče ginekologa moj je meni okej al je u trudnoći šutljiv i to me malo izluđuje. Ponudio mi je nifty test (prenatal test) dok poznanici koja također vodi kod  njega trudnoću nije. Pitam ga kaže s bebom sve  u redu. I dalje mi nije jasno kako nekome ponudi nekome ne. Dal su vama predlagali te testove? U prvoj trudnoći sam išla  sa 12 tjedana na neki probir (ništa vam to meni  nije jasno 😂😂) i bilo je sve u redu. 

• Marta2801
    19. Veljača 2019. 10:50

Deja1988

Kombinirani test pokazuje kromosomske greske ,ali samo one 3 najcesce trisomije,kao npr. Down sindrom, Edwards i Patau ili tako nesto😁 A nifty uz to pokazuje i neke rijede kromosomske greske,te se moze otkriti spol… toliko ja znam o tome😁 

Konkretno pitanje je bilo dali  je još kome  preporučeno to?  Jer vidim ovaj moj nekome da nekome ne, zato me bilo malo trta i najviše zato idem privatno. A ne spadam u rizičnu skupinu.  A za spol lako to može vidit i običan uzv  i iskusan doktor od 11 12 tjedna 😊 s prvim smo vidili  s 13 tjedana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.