Dali koja od vas cure ima Baby Watcher?
Dali to ista vrijedi ili je cisti marketinški trik i jer se trudnicama lako da nešto prodati pa eto razvikano?
🙄🤔
jedna poznanica je kupila i bila je zadovoljna. I ja razmisljam o kupnji.
S obzirom da se na trbuhu cuju 3 vrste tih srcanih valova … Nesto kao srce majke pa neka zila i srce bebe, kako je ona znala koji je tocno bebin ritam?
Razmisljam se i ja ali nemam nikoga oko sebe s tim da mi isprica iskustva … A i rano mi je jos pa nema strke 😂
Bebino srce radi puno brze od nasega 😉
Koliko sam cula treba malo prakse dok se nade gdje treba staviti i kako je beba namjestena.
Po meni skroz nepotrebno, kao i npr vagati kasnije bebu svaki dan ako je sve ok, samo stvara dodatni stres.
Eh da, i nije za prvo tromjesecje jer je beba jos u zdjelici (zato se i radi vaginalni uzv), tek kad se digne malo maternica
Znam da se tek od 14tt koristi i slazem se s tobom... I s tim i bez toga se stvara nepotreban stres 🤭
Meni je iduci uzv sa 16 tjedana i sestra mi je rekla da ce me iduci put dr pregledati vaginalno i da mm moze doci isto vidjeti bebu jer ce biti i abdominalni uzv. S 12 sam imala samo vaginalni.
Ne znam kako vi, ali ovu grupu dozivljavam svakako lijepom…gdje se sve veselimo, razmjenjujemo razne informacije i iskustva, svoje strahove i brige, tjesimo i ohrabrujemo jedna drugu. Za mene je to lijepa grupa i smatram da ne bi bilo realno da sve pricamo neke bajke jer to nije zivot. Meni je ovo mjesto gdje cu mozda podijeliti nekad neke misli koje nekad ne mogu s nekim ljudima iz realnog svijeta. Neke od nas ce panicariti kad cuju lose vijesti jer ce se odmah poistovjetiti, ali opet ce biti i onih koje ce sve dovesti u ravnotezu. Razlicite smo sve, i meni je tu ljepota grupe…dobijemo pogled na neke stvari iz razlicitih kutova❤.
Ljepo receno.... I treba biti pozitivan ali naravno da se zene uplase jer gle svakom se ovo moze desiti i normalan je taj strah ipak mi stvaramo zivot u sebi.. Ja naravno gledam da sam pozitivna i da ne mislim na lose stvari i valjda ce sve biti okej.. Ako ne bude onda jednostavno nije sudjeno bilo i s tim se jednostavno moramo pomirit
Mame jel zna metko nest o onom sajmu u zg? Dani beba i mama ili tako nesta?
Ako mislis na ovo..
Drage bebe, djeco roditelji i oni koji će to uskoro postati,
[ul]
[li][left]35. po redu sajam "Dani beba, djece i trudnica" održat će se tradicionalno u proljeće, 12. - 14. 4. u Westgate Shopping City-u[/left]
[/li]
[li][left]na sajmu će izlagati mnogi specijalizirani izlagači s raznolikom ponudom za bebe, djecu i roditelje[/left]
[/li]
[li][left]djecu očekuju bajkovite crtaonice i igraonice,[/left]
[/li]
[li][left]a na glavnoj pozornici sajma na 1. katu iznad ul. 3. će se održavati bogat program s dječjim zborovima, KUD-ovima, plesnim skupinama i drugim izvođačima[/left]
[/li]
[li][left]na pozornici će se održati i vesela natjecanja s mnogobrojnim nagradama[/left]
[/li]
[li][left]"Dani beba, djece i trudnica" nude najveći izbor opreme za bebe i djecu na jednom mjestu[/left]
[/li]
[/ul]
E to da. Jel ima neka stranica na internetu il nest? Jel ide netko mozda?
Jutro svima, budna od 5 dakle odem na wc i nema vise spavanja 😂 upravo sam doruckovala i to burek posto sam jedna od onih sretnica koje nemaju mucnine pa mogu jesti. Dragi i ja cemo svakako ici na sajam, vec sam si stavila u podsjetnik da ne zaboravimo. U svakom slučaju se prode jeftinije posto su uvijek neki popusti, a i to sto Frajla kaze, vidis sve iz prve ruke.
Cure imate u gloriji kupone s popustima za konferenciju i sajam za roditelje u hotelu Westin do 24.03
Jutro svima, budna od 5 dakle odem na wc i nema vise spavanja 😂 upravo sam doruckovala i to burek posto sam jedna od onih sretnica koje nemaju mucnine pa mogu jesti. Dragi i ja cemo svakako ici na sajam, vec sam si stavila u podsjetnik da ne zaboravimo. U svakom slučaju se prode jeftinije posto su uvijek neki popusti, a i to sto Frajla kaze, vidis sve iz prve ruke.
Koji dan cte ic? Ja ne znam dal cu ista uzimat nekak mi rsno jos.. al da vidim sta ima
Dobro jutro curke,evo da se javim idem dns na kontrolu i jako sam uzbudena sta cu viditi svoju bebicu 😊😊
Curke, nisam se oglasavala par tjedna mozda i vise, vrijeme tako brzo prolazi, procitala sam sad sve :)
Jeste radile Torch pretragu? Ja bi trebala, mislim, uopce nemam macku, ali svejedno mi je dao uputnicu. 😅
Ako je netko radio jel znate gdje se radi rekli su mi na zaraznoj, ali ne znam gdje tocno. Javno zdravstvo ili bas zarazna. I zanima me ovo u petrovoj kg i senzibilizacija ako je neka od vas bila do kolko moram tam doci?
🧔39
👧31
Netko je pitao da je čekao nalaze krvi, ako imate pristup e-građani, tamo možete provjeriti nalaze, ja si tako sve provjeravam što sam radila.
Curke koje idu na ultrazvuk danas, sretno i pozdravite bebice.
I netko je također spominjao za "trajnu" uputnicu za kontrolu štitnjače - jel to za vađenje krvi ili samo za pregled kod endokrinologa? Ja moram danas baš po uputnicu za vadit krv/hormone, pa čisto da znam. Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji