Netko je pitao da je čekao nalaze krvi, ako imate pristup e-građani, tamo možete provjeriti nalaze, ja si tako sve provjeravam što sam radila.
Curke koje idu na ultrazvuk danas, sretno i pozdravite bebice.
I netko je također spominjao za "trajnu" uputnicu za kontrolu štitnjače - jel to za vađenje krvi ili samo za pregled kod endokrinologa? Ja moram danas baš po uputnicu za vadit krv/hormone, pa čisto da znam. Hvala
Uputnica D1 je godisnja uputnica. Ja sam ju npr. dobila za pregled endokrinologa, i onda mi bolnica gdje sam bila na pregledu izdaje interne uputnice za kontrole i za vadenje krvi kod njih..
Nisam mogla cekati nego sam isla kod svoje dr opce prakse i isto mi je dala tu uputnicu,nalazi u pon ali rekla je da ne strvaram paniku bez veze i kako cu do kraja trudnoce tako hahahaha tako da evo svim buducim mama koje su tolika paranoja ko ja...stvarno se moramo opustiti vise :-) rekla mi je da ne moram ni odmah danas to trcat vadit (ali ja naravno jesam haha) Nismo prva s "problemima" u trudnoci i nisu sve trudnice bile 100% zdrave kad su zatrudnile pa su rodile predivnu,zdravu djecu. Samo lagano...zato se i rade sve te pretrage odmah na pocetku da se na vrijeme sve stigne regulirati
Jutro svima, budna od 5 dakle odem na wc i nema vise spavanja 😂 upravo sam doruckovala i to burek posto sam jedna od onih sretnica koje nemaju mucnine pa mogu jesti. Dragi i ja cemo svakako ici na sajam, vec sam si stavila u podsjetnik da ne zaboravimo. U svakom slučaju se prode jeftinije posto su uvijek neki popusti, a i to sto Frajla kaze, vidis sve iz prve ruke.
Koji dan cte ic? Ja ne znam dal cu ista uzimat nekak mi rsno jos.. al da vidim sta ima
Mi cemo subotu posto dragi ne radi vikendom, ja bi nekako voljela rjesiti do sredine sedmog mjeseca sve iz razloga sto bi isla na more duze, tipa mjesec dana pa da bas po vruicinj s trbuhom do zuba ne trazim kolica ili krevetic. Lako mi za bodice ili pelene, ali kolica cu bas dobro procekirati kao i namjestaj za djecu sobicu. Mozd tamo nesto i nadem ili.barem vidim jer ovo mi je prvo dijete i ne znam bas sto sve postoji itd. Netko je pitao za d uputnicu. Ona je za endokrinologa, za vedenje krvi se mora ici po nove dok je ova za citavu trudnocu.
Dosla ja s pregleda sve je u redu sve je za jedan tj vece sta je dobro,bebac ima 278gr,slike nemam jer mi je samo jednu dao a nis se nevdi a druga je s mjerama..al sve u svemu najbitnije da je sve u redu 😍😍
Kako volim ovo proljece 🌷🌷
Danas setnje, ribe, sunca, osmjeha.. 🌞
Marta kako si ti, jesi doma ili u bolnici ?
url=https://lilypie.com]
Dosla ja s pregleda sve je u redu sve je za jedan tj vece sta je dobro,bebac ima 278gr,slike nemam jer mi je samo jednu dao a nis se nevdi a druga je s mjerama..al sve u svemu najbitnije da je sve u redu 😍😍
Odlicno, neka bebac samo tako nastavi!😍
Imam pitanje.. jeli tko iso na 4d kod Dr.Kosa? Negdje sam citala al nezz di da je neko iso kod njega
Supeeeer, hvala Bogu ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji