Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    28. Kolovoz 2019. 11:43

felicita28

Martina0204

Eto mene iz petrove. Jedina novost je da su u ta dobili nove stolce u cekaoni 😂😂
    Ja i dalje prst otvorena pomaka nema. Gledao mi plodnu vodu promrmljo mlijecna, ja pitam jel to u redu a on me pita a kakva bi trebala biti. Lik je kreten. Sad svaki put na nekog drugog naletim. Vidjet cemo ko ce bit u petak kad moram opet.

A ko ti je bio od doktora? Ja inace idem kod starcevica a kad njega nema onda hermana…oba su mi ok…ajde super, nove stolice za duuugo cekanje, ja prosli puta cekala 4 sata u petrovoj

Trebali bi nekakve krevete nabaviti u cekaonici🤣

sara2019
    28. Kolovoz 2019. 11:48

DijMar

irma123

Jutro curke. Moja mama ima drugacije prezime od mene i morala je nosit rodni prek granice (ona je morala i potvrdu od tate da me moze vodit jer nisu bili u braku).. neki traze neki ne ovisi na kog se naleti a bolje imat neg ne. I ja dok sam se rodila sam imala njeno prezime promjenili su mi u tatino tek nakon nekih mj dana dok su isli sve rjesavat al ak ste u braku odma se pise ime oca na rodni. A u bolnici se vodi na mamu i onda tata dok prihvati u polociji vald il di se to vec radi moze dobit tatino prezime tak je bar meni mama rekla da je bilo kod njih.

Tako je i sad. Bas nam jucer rekli, da ak nismo u braku, u bolnici ih otac uopce ne zanima i dijete se prijavi na mamino prezime, a promijeni se tek kad ga otac prizna tj tam u maticnom potpise…

Tako je bilo i kod nas slucaj stariji sin se vodio u bolnici na prezime od bivseg muza iako smo se ja i otac djeteta vjencali dan prije..1 .10 se vjencali a 2 .10 rodila..zakon je bio ako se ne vjencamo po zakonu sin se upisuje kod bivseg muza sto je mom sadasnjem to izazvalo rogove na glavi..obavili svadbu dan prije poroda i svejedno u bolnici se mali vodio na prezime bivseg..zamislite scenu muz kad je htio vidjet malog morao je trazit pod prezimenom bivseg🤣🤣🤣bio je lud...jer ja jos nisam stigla naravno promjenit prezime na dokumentima kad nas je malac iznenadio tri tjedna prije..cekao da se mama i tata vjencaju i odlucio doci u roku od 24 sata kao svadbeni poklon..u 4 u ponedjeljak kod maticara i u 12 sati navecer dobijem trudove i mali stigne u podne..🥰🥰🥰🥰

• Pikulica19
    28. Kolovoz 2019. 11:49

Kengurica

Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
    Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.

Secernu pastu kupim i on to s trakama, najlakse mu tako.... Ma moram ga pohvalit kad vidim koliko su nam dlacurde svima problem 🥰
    Nego evo sad mogu i sluzbeno ako kojoj NEtrudnici (trudnice su prenapaljene🤣) treba epilacija samo nek se javi za cijenu se sve dogovori, pa ljudi smo 🤗..
    Nadam se da sad zbog ovog necu i ja imat neke snove on s drugom 🙈😂 i da cu ga ganjat s 🔪🔪

• Martina0204
    28. Kolovoz 2019. 11:55

felicita28

Martina0204

Eto mene iz petrove. Jedina novost je da su u ta dobili nove stolce u cekaoni 😂😂
    Ja i dalje prst otvorena pomaka nema. Gledao mi plodnu vodu promrmljo mlijecna, ja pitam jel to u redu a on me pita a kakva bi trebala biti. Lik je kreten. Sad svaki put na nekog drugog naletim. Vidjet cemo ko ce bit u petak kad moram opet.

A ko ti je bio od doktora? Ja inace idem kod starcevica a kad njega nema onda hermana…oba su mi ok…ajde super, nove stolice za duuugo cekanje, ja prosli puta cekala 4 sata u petrovoj

Vecek. Ja sam inace isla kod radosevic a sad kak cesce idem i jos godisnji proci cu ih sve haha

felicita28
    28. Kolovoz 2019. 12:02

A to ti vjerujem...znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom...a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 12:06

Pikulica 😂😂😂😂😂😂

• Martina0204
    28. Kolovoz 2019. 12:09

felicita28

A to ti vjerujem…znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom…a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?

Da , uzeli mi na pregledu.

felicita28
    28. Kolovoz 2019. 12:10

Martina0204

felicita28

A to ti vjerujem…znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom…a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?

Ok, hvala ti...meni nitko jos nista nije spominjao, al idem u utorak pa cu ih pitati jer cu vec prec 36 tjedana tada

28. Kolovoz 2019. 12:32

Pikulica19

Kengurica

Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
    Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.

Secernu pastu kupim i on to s trakama, najlakse mu tako…. Ma moram ga pohvalit kad vidim koliko su nam dlacurde svima problem 🥰
    Nego evo sad mogu i sluzbeno ako kojoj NEtrudnici (trudnice su prenapaljene🤣) treba epilacija samo nek se javi za cijenu se sve dogovori, pa ljudi smo 🤗..
    Nadam se da sad zbog ovog necu i ja imat neke snove on s drugom 🙈😂 i da cu ga ganjat s 🔪🔪

Haahhaha napaljene trudnice 🤣🤣🤣 pogotovo ove kojima su muzevi na terenu dugo ili zamisli mene bez muza hahhahaahah.. Silovanje na vidiku hhaahha saliiim se.  

• Martina0204
    28. Kolovoz 2019. 12:36

felicita28

Martina0204

felicita28

Ok, hvala ti…meni nitko jos nista nije spominjao, al idem u utorak pa cu ih pitati jer cu vec prec 36 tjedana tada

Evo bas gledma papire, meni je raden bris na pregledu 36+1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.