Eto mene iz petrove. Jedina novost je da su u ta dobili nove stolce u cekaoni 😂😂
Ja i dalje prst otvorena pomaka nema. Gledao mi plodnu vodu promrmljo mlijecna, ja pitam jel to u redu a on me pita a kakva bi trebala biti. Lik je kreten. Sad svaki put na nekog drugog naletim. Vidjet cemo ko ce bit u petak kad moram opet.
A ko ti je bio od doktora? Ja inace idem kod starcevica a kad njega nema onda hermana…oba su mi ok…ajde super, nove stolice za duuugo cekanje, ja prosli puta cekala 4 sata u petrovoj
Trebali bi nekakve krevete nabaviti u cekaonici🤣
Jutro curke. Moja mama ima drugacije prezime od mene i morala je nosit rodni prek granice (ona je morala i potvrdu od tate da me moze vodit jer nisu bili u braku).. neki traze neki ne ovisi na kog se naleti a bolje imat neg ne. I ja dok sam se rodila sam imala njeno prezime promjenili su mi u tatino tek nakon nekih mj dana dok su isli sve rjesavat al ak ste u braku odma se pise ime oca na rodni. A u bolnici se vodi na mamu i onda tata dok prihvati u polociji vald il di se to vec radi moze dobit tatino prezime tak je bar meni mama rekla da je bilo kod njih.
Tako je i sad. Bas nam jucer rekli, da ak nismo u braku, u bolnici ih otac uopce ne zanima i dijete se prijavi na mamino prezime, a promijeni se tek kad ga otac prizna tj tam u maticnom potpise…
Tako je bilo i kod nas slucaj stariji sin se vodio u bolnici na prezime od bivseg muza iako smo se ja i otac djeteta vjencali dan prije..1 .10 se vjencali a 2 .10 rodila..zakon je bio ako se ne vjencamo po zakonu sin se upisuje kod bivseg muza sto je mom sadasnjem to izazvalo rogove na glavi..obavili svadbu dan prije poroda i svejedno u bolnici se mali vodio na prezime bivseg..zamislite scenu muz kad je htio vidjet malog morao je trazit pod prezimenom bivseg🤣🤣🤣bio je lud...jer ja jos nisam stigla naravno promjenit prezime na dokumentima kad nas je malac iznenadio tri tjedna prije..cekao da se mama i tata vjencaju i odlucio doci u roku od 24 sata kao svadbeni poklon..u 4 u ponedjeljak kod maticara i u 12 sati navecer dobijem trudove i mali stigne u podne..🥰🥰🥰🥰
Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.
Secernu pastu kupim i on to s trakama, najlakse mu tako.... Ma moram ga pohvalit kad vidim koliko su nam dlacurde svima problem 🥰
Nego evo sad mogu i sluzbeno ako kojoj NEtrudnici (trudnice su prenapaljene🤣) treba epilacija samo nek se javi za cijenu se sve dogovori, pa ljudi smo 🤗..
Nadam se da sad zbog ovog necu i ja imat neke snove on s drugom 🙈😂 i da cu ga ganjat s 🔪🔪
Eto mene iz petrove. Jedina novost je da su u ta dobili nove stolce u cekaoni 😂😂
Ja i dalje prst otvorena pomaka nema. Gledao mi plodnu vodu promrmljo mlijecna, ja pitam jel to u redu a on me pita a kakva bi trebala biti. Lik je kreten. Sad svaki put na nekog drugog naletim. Vidjet cemo ko ce bit u petak kad moram opet.
A ko ti je bio od doktora? Ja inace idem kod starcevica a kad njega nema onda hermana…oba su mi ok…ajde super, nove stolice za duuugo cekanje, ja prosli puta cekala 4 sata u petrovoj
Vecek. Ja sam inace isla kod radosevic a sad kak cesce idem i jos godisnji proci cu ih sve haha
A to ti vjerujem...znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom...a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?
A to ti vjerujem…znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom…a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?
Da , uzeli mi na pregledu.
A to ti vjerujem…znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom…a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?
Ok, hvala ti...meni nitko jos nista nije spominjao, al idem u utorak pa cu ih pitati jer cu vec prec 36 tjedana tada
Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.
Secernu pastu kupim i on to s trakama, najlakse mu tako…. Ma moram ga pohvalit kad vidim koliko su nam dlacurde svima problem 🥰
Nego evo sad mogu i sluzbeno ako kojoj NEtrudnici (trudnice su prenapaljene🤣) treba epilacija samo nek se javi za cijenu se sve dogovori, pa ljudi smo 🤗..
Nadam se da sad zbog ovog necu i ja imat neke snove on s drugom 🙈😂 i da cu ga ganjat s 🔪🔪
Haahhaha napaljene trudnice 🤣🤣🤣 pogotovo ove kojima su muzevi na terenu dugo ili zamisli mene bez muza hahhahaahah.. Silovanje na vidiku hhaahha saliiim se.
Ok, hvala ti…meni nitko jos nista nije spominjao, al idem u utorak pa cu ih pitati jer cu vec prec 36 tjedana tada
Evo bas gledma papire, meni je raden bris na pregledu 36+1
Sortiraj odgovore
Najstariji