Jutro cure! Sretno na pregledima i ja bum se uskoro spremala na svoj!
DijMar ti si mjenjala HZZO podruznicu iz jednog grada u drugi? Koja je procedura? Samo dodjem i dobijem R1 i s tim idem u novu podruznicu Hzzo-a gdje cu nastavit predavat doznake?
Meni su bas isticale komplikacije pa sam dobila odjavu i s tim isla u novi grad, a ne znam kak je dok ti traje to ili porodiljni. A trenutno sam i nezaposlena tak da sam morala dva put ici jer su me zaboravili sluzbeno odjaviti 😠 Uglavnom, neki ne znaju svoj posao pa ja uvijek idem osobno sve pitati prije nego planiram nesto.
Jutro cure! Sretno na pregledima i ja bum se uskoro spremala na svoj!
Tebe bi mogli i ostaviti danas 😀😀. Pratit cu koliko stignem izmedju pretraga da vidim jel sto krenulo
Ajme,kaj mi je sa slikom🙈🤣
Jutro curke 😆
Deja Da, i ja kad sam objavila "trbuscic" bila je slika ovolika 🤣🤣🤣🤣... Bez brigice, volimo mi velike stvari 🙈
Jeli ikoja od vas jos nosi tangice ili ste presle na one velike babske gacice? 🤣😃
Ja ih stavim nekad, ali rijetko, samo na kratko ako idem negdje...bapske ni nemam, jos sam u normalnima 😂
DijMar ti si mjenjala HZZO podruznicu iz jednog grada u drugi? Koja je procedura? Samo dodjem i dobijem R1 i s tim idem u novu podruznicu Hzzo-a gdje cu nastavit predavat doznake?
Meni su bas isticale komplikacije pa sam dobila odjavu i s tim isla u novi grad, a ne znam kak je dok ti traje to ili porodiljni. A trenutno sam i nezaposlena tak da sam morala dva put ici jer su me zaboravili sluzbeno odjaviti 😠 Uglavnom, neki ne znaju svoj posao pa ja uvijek idem osobno sve pitati prije nego planiram nesto.
Meni bi trebao iduci mjesec krenut porodiljni... Budem ih bas nazvala prije neg odem u hzzo... Hvala ti 🤗
Sretno cure na pregledu i mene sutra ceka u TA visesatno cekanje 💕🥰
Deja jel radis djevojacku danas? Da svratim na jednu s nogu 😂😂
Jutro! 😊
Mi se probudili ranije od planiranog, malac je uzbudjen radi pregleda 😄
Sretno drugim curkama danas! 😉
E ja stvarno ne vjerujem kak on mene vec sad zafrkava - znaci nabija vec skoro sat vremena, trbuh sav izoblicen, a kad upalim kameru i uperim svijetlo on stane...i tako svaki put, svaki dan! Ugasim, za par trenutaka krene 😲
Ja nosim obicne gacice bez ruba, u lidlu su nedavno imali odlicne, inace kupujem od tre orsi, modalni pamuk isto bez ruba al klasican kroj. Tange ne volim i ne nosim vec godinama 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji