Ma nikako, stvarno sam zadovoljna i nadam se da će vam svima proci porodi kao meni, da se ne mucite dugo i da nema nikakvih bolova. E da, ponude vam i tablete protiv bolova svaki dan, ja nisma uzela, nema potrebe. Nemam bolova. Koristila sma chicco uloske i prvi dna sma potrošila jedno 10-ak (po 2 se stavljaju), mijenjate svaki put kad piskite ili kad osjetite da je pun. Potrošila sma ukupno 20ak do izlaska iz bolnice. i jedno 4 spavacice sma promijenila, jako je vruće u bolnici, nema klime, ne smije se prozor otvarati zbog bebica u sobi, pa se uznojie brzo.
Curke koje ste pri kraju ko ja... Jel vam se spava stalno, jeste umorne? Ja sam jucer pola dana prespavala... Dragi me izveo na veceru, ja zijevala i kukala da mi se opet spava... Ocito me vec ovo sve iscrpilo, a i ove vrucine 😣😣
Da nam je svima porod ko kod Noemi 🤗
Evo ja dobila uputnicu za porod i mogu ici roditi 😅
Od iduceg utorka sam na kontrolama u TA. Uloziva za prst, kaze gin da je to okej i da je krenulo po malo 😲 Sad me stvarno malo frka da bi mozda moglo ranije😱
Sto se tlaka tice, super je 120/70, a kile mi je opet pokazalo za 1 vise nego doma 😅 Ali inace sam na velikih +14! Mislim, je i nije puno, nitko mi jos nije prigovorio...jedva cekam kad se oporavim da mogu opet krenuti sa svojim vjezbanjem i prehranom i vratit se u formu 🤗
Neomi bas mi je drago da je sve proslo tako brzo k bez problema
Kak ti je doma? Stignes sta odmoriti?
Vidim da o depilaciji pisete, ja sam zadnji put uzela veet secernu pasti, kod njih pise da se na trakice skida. Samo sam noge sredila i bas sam zadovoljna, nit je bolilo nit mi je ista bilo crveno. Sad planiram muza uposliti da mi prepone sredi s tim, a ostalo s trimerom.
Od iduceg utorka sam na kontrolama u TA. Uloziva za prst, kaze gin da je to okej i da je krenulo po malo 😲 Sad me stvarno malo frka da bi mozda moglo ranije😱
Sto se tlaka tice, super je 120/70, a kile mi je opet pokazalo za 1 vise nego doma 😅 Ali inace sam na velikih +14! Mislim, je i nije puno, nitko mi jos nije prigovorio…jedva cekam kad se oporavim da mogu opet krenuti sa svojim vjezbanjem i prehranom i vratit se u formu 🤗
Super za pregled 🎉
Vec ides svaki tjedan?
Kad smo kod kila, ja sam sanjala da sam isla na pregled i da je vaga pokazala da sam se od zadnji put dobila 30 kg. Ja im objasnjavam da vaga ne valja i da se nisam toliko udebljala. I stanem ja opet na nju, kad pokaze jos 50 vise 😱 i doktorica i sestra me i dalje uvjeravaju da je dobra vaga 😡
Sto se tlaka tice, super je 120/70, a kile mi je opet pokazalo za 1 vise nego doma 😅 Ali inace sam na velikih +14! Mislim, je i nije puno, nitko mi jos nije prigovorio…jedva cekam kad se oporavim da mogu opet krenuti sa svojim vjezbanjem i prehranom i vratit se u formu 🤗
Super za pregled 🎉
Vec ides svaki tjedan?
Kad smo kod kila, ja sam sanjala da sam isla na pregled i da je vaga pokazala da sam se od zadnji put dobila 30 kg. Ja im objasnjavam da vaga ne valja i da se nisam toliko udebljala. I stanem ja opet na nju, kad pokaze jos 50 vise 😱 i doktorica i sestra me i dalje uvjeravaju da je dobra vaga 😡
Hahaha dobro da nisi stala i treći put
Sad sam bila zadnji put kod svoje gin u razmaku od 2 tj, a u utorak ću vidjeti što će reći u bolnici koliko često će biti kontrole...
Noemi potpisala bih za takav porod. Meninse i ti cinis neka razumna i stalozena pa vjerujem da i to pomaze. Hvala sto si podijelila iskustvo.
Frajla oborila si sve rekorde ;)
Jos jedan savjet - zlata vrijedan, vjerujte :) Kad vas pitaju u bolnici recite da ste bili na wcu (ako ne odete na wc, nema otpusta iz bolnice). Ja sam rekla da sma bila i pustili su me kuci (slagala sam) i doma otišla lijepo na wc, najela se šljiva, grožđa i popila kavu i profunkcionirala probava (inače ne idem na wc nigdje osim doma, još se u bolnici ne možeš zaključati u wcu, pa mi je i to bilo malo onako u podscjesti, nisam se mogla ni opustiti). I da, ja samvam 2 dana prije poroda kupila caj lista maline i popila oba dana po 3-4 šalice, ne znam jel to ima neku ulogu, ali eto nisam rezana, brzo sam rodila, sve je super prošlo. Pa možda ipak ima neku funkciju, zaista ne znam, al mislim da ne može škoditi.
Curke tlak mi je savrsen 128/70 nemam pojma u cemu je problem.. Ocito mi je jucer doktorica digla tlak… Malo se bolje osjecam pijem vode dosta tusnila sam se malo hladnijom vodom i kao da sam nadosla malo.. Svakako cu pratit tlak pa cu vidjeti.. Lako je moguce da mi kod doktorice iz nekog razloga(bas se pitam iz kojeg🤔🤨) skace tlak..
Ocito je do vremena, mene ova sparina ubi danas. Maloprije tlak 105/80, nakon nekog vremena 126/86. Dobro, tu u Daruvaru mi je uvijek malo visi ali danas mi bas skace i pada.
Sortiraj odgovore
Najstariji