Pikulica- veliko je uvijek dobro🤣🤣🤣 Uff,da bar mogu malo🍻🥂🍾🍷🍸🍹 Najavila mi se frendica popodne,idemo kasnije u kino… Ne znam kako cu izdrzati 160min🤔🙄😅 Djevojacka za penzice🤣🤣
Budemo ti i ja proslavile sad jedan dan🥰🥰
Julie-aaaaa,super jeee🤗🤗🤗🎉🎊🎉 Kak ce mali frajer uzivati u njoj😊
Ma samo uzivaj vidjet cemo se kad se sve slegne lijepo 🥰😘 i budimo realne tko zna kad cemo opet moci u kino onak gledat nesto po svom gustu 😆 bar prve 2-3god necemo niti ici a poslije i ako idemo to sinkronizirano i crtici na tapeti 🥰😂... Ja bi prije rekla u trudnoci mimo da se zene naspavaju i uzivaj na onim mjestima gdje ne planiras vodit bebu 😂😂😂, pa makar to bio koncert ili vecer s striperom... Joj zamisli da te u kinu iznenadi striper? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jutro cure ja danas ugasila alarm i spavala do pola 10... Nista se bolje ne osjecam ni psihicki ni fizicki danas.. Poslje dorucka cu do trgovine uzet nove baterije za tlakomjer jer nesto zeza pa je ocito vrijeme za nove.. I krecem sa mjerenjem tlaka.. Budem 3 puta dnevno pa cu pisati i tako do sljedeceg pregleda pa cu joj odnjet i reci svoje strahove pa neka radi sta mora. Sve ovo me sad vec plasi i strasno nervira jer zasto imamo doktore ako mi moramo sami nesto trazit i inzistirat! Sere mi se od toga da eto zivim u ovakvom mjestu gdje je ovo sve normalno. Bas sam tuzna 😞 osjecas se bespomocno.
Deja uzivaj danas 😊😉
Curke sretno na pregledima
Jutro cure, sretno na pregledima danas :) ja nikako nisam mogla zaspati do 3 ujutro ne znam sta mi.bi, inace nemam problem sa spavanjem...sad idem odnijet urinokulturu na pregled i nazad doma jer mo se nista bas ne da zadnjih dana

Aurora moj voli to sexy, al to bude na meni 5 sekundi i isto kao ti ak sam gola on sprinta preko pola stana da me napadne. Sva sreca da je takav, ja sam blaza verzija pa imamo ravnotezu.
Cure jel itko ide bas na brazilsku depilaciju. Ja nedavno bila prvi put i mislim da cu mozda pred porod tako jer 3 tjedna nisam imala nikakve brige. Cijeli zivot se inace brijem. A sto se tice doktora, ma meni nije ni najmanji bad imati nekoliko dana staru frizuru, jebe se njima za nasu frizuru.

Pardon na prostacenju. Nekako mi bas taj izraz dosao u toj recenici.

Aurora moj voli to sexy, al to bude na meni 5 sekundi i isto kao ti ak sam gola on sprinta preko pola stana da me napadne. Sva sreca da je takav, ja sam blaza verzija pa imamo ravnotezu.
Cure jel itko ide bas na brazilsku depilaciju. Ja nedavno bila prvi put i mislim da cu mozda pred porod tako jer 3 tjedna nisam imala nikakve brige. Cijeli zivot se inace brijem. A sto se tice doktora, ma meni nije ni najmanji bad imati nekoliko dana staru frizuru, jebe se njima za nasu frizuru.
Mm mi secernom to sredi sve i nemam strke oko brijanja od pregleda do pregleda zbog tih par dlacica... Ionak ih i ne vidim 🤣 a sto ne vidim me ne brine 🙈.... Taman koliko mu traje terenski ciklus ja uzivam od nebrijanja i ne cupkanja

Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.

Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.
Ajmeee pa moj tlak naspram tvog uzasno visok.. Ni ja se ne osjecam dobro jedva sam se natjerala da jedem malo jer me vec zeludac poceo boljeti od gladi.. Sad sam malo legla da me popusti vrtoglavica pa da mogu otic do trgovine po baterije za tlakomjer.. Uzasno se osjecam.. U glavi mi pulsira vrti mi se i znojim se uzasno.. Sve si razmisljam kako cu ako me ne popusti ovo i jos izmjerim visok tlak ljepo lagano kod doktorice opce prakse ona mi je blizu i ako ona misli da nest nije okej poslat ce me za osijek..
Manich kaj je najgore imamo slicne simptome. Ja se nabrzinu preznojila, u glavi pritisak neki i bas sam pomislila da nemam mozda visok tlak kad ono...
Ako ti zbilja ne bude bolje odi opcoj, ona ti je ako sam dobro shvatila barem blizu. Najgore sto je vani pakao za ici ikuda.

Manich kaj je najgore imamo slicne simptome. Ja se nabrzinu preznojila, u glavi pritisak neki i bas sam pomislila da nemam mozda visok tlak kad ono…
Ako ti zbilja ne bude bolje odi opcoj, ona ti je ako sam dobro shvatila barem blizu. Najgore sto je vani pakao za ici ikuda.
Da eto jedino sto nizak tlak nije opasan mislim ako ne bubnes u nesvjest.. Inace kad ti je nizak tlak manta te i onda ti najbolje sjest ili lec ali visoki je gadan.. A ocito da su neki simptomi slicni.. Ma je da vruce je vani ali ako mi je tlak visok nema sanse da sjedim kuci i razmisljam sta mi je nego cu otic kod doktorice i rec da se osjecam lose i da me strah za bebu njoj mogu rec bas sve jer je doktorica super cak mogu i trazit da me posalje za bolnicu a cak i da mi ona nemoze dat uputnicu onda bi nazvala ovu u dardu i rekla joj da mi je lose. Toliki me uplasilo sad ovo sve da sam bas ljuta na doktoricu jer ajde nedaj boze da mi nesto bude i da mi u bolnici kazu da se to moglo sprijecit pa neznam sta bi joj trebala rec.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji