Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 07:04

Deja ovo je super 🤣 Blago rodi.
    Sto se tangi tice, davno sam to odbacila, gacice bez rubova kad treba ‘sakriti gace’, a inace ima mi hrpa gaca koje su vise sexy od tanga.
    Prezime, jos se mucim a time u glavi jer cemo se i mi tek vjencati, ali znam da nikako necu uzeti samo njegovo no sad razmisljam da ga ni ne nadodajem, a s druge strane samo se zbog toga zenim da ne zbunjujem dijete kako se ja prezivam ovako, a ono onako. Inace nisam tradicionalna ni ja ni on.
    Manich j tebe razumijem, tesko je pokvariti odnos s dr o kojem ovisis, ali lijepo se pripremi. Ne trazis ti neke sad tamo skupe pretrage. Taj protein u urinu su ti trakice kao npr lakmus papir (ako si ucila u skoli), to ti pisas u casu, oni urone i kroz lar sekundi imaju rezultat. Postoji stanje koje se zove preklampsija i zaguglaj o tome, zato se to testira. Visok tlak moze dovesti do prijevremenog poroda i svasta nesto pa nije to sad ono, aha tlak, glava ce me boliti, a mogu ja to izdrzati. Ne, visok tlak dovodi u pitanje ostatak trudnoce. Spomenu ti njoj da si doma mjerila, a ja ti predlazem da svaki dan 3x u isto vrijeme izmjeris i zapisujes u tekicu te joj to pokazes. I reci da si to radila zbog cestih glavobolja (da gospodja ne pomisli da sumnjas u njen rad). Ako je vecinom iznad 140/90 ili toliko pa valjda nece izignorirati. OGTT je pretraga koja privatno kosta 100kn inace. Dakle nista od ovoga nece ostetiti HZZO ili nju. Ne znam koliko taj ogtt vise ima smisla kod tebe raditi, al taj protein u mokraci i tlak to je meni uvod u pregled. 
    .
    .
    Ljudi jel koga muci ambrozija?

Julie
    28. Kolovoz 2019. 07:08

Kengurica srećom ja nemam problema sa alergijama ali oko mene se svi dave i placu od tog smeća 😒

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 07:13

Pa ja nisam ni kuzila da mi je ovako jaka prethodnih godina jer sam pila tablete, a i inace nemam tako jake simptome alergije kao neki (npr nemam problema s plucima, ne trebam ventolin, samo nadrazaj), ali ove godine vidim da mi je zestoko krenulo. Ne znam jel to jos jace u ovom nasem stanju. U svakom slucaju vidim teskih mjesec dva pred sobom ako ne nadjem rjesenje. Moj gin tvrdi da smijem tablete, meni nekako zao bebe. I andole sam uzimala do nekig tjedna u duphastone, utrogestan, lekadole zbog cestih glavobolja i sad jos ovo da mu tutnem. Mali ce si kad izadje prvo malu ljekarnu opskrbiti.

• ReginaP
    28. Kolovoz 2019. 07:21

Jutro cure,
    sretno danas na pregledima. Sad sam skuzila da sam zaboravila napisati da kod nas nema nikakve promjene, kaze Roki da je mekse nego prosli tjedan i da je to dobro :) on uopce nije trebao jucer biti, ali kaze da su mu to spakovali. Bas je bio razocaran i ljut oko toga, bilo mi ga je bas zao.
    Cure koje misle ostaviti samo svoje prezime, a dijete ce imati muzevo imajte na umu da vole pri prelasku granice gnjavit i trazit dokaz tj rodni list da pokazete.

Julie
    28. Kolovoz 2019. 07:27

Regina iako svi troje imamo istu adresu stanovanja? 🙄🙄🙄 
    Deja ja se isto nadam  😍 za pocetak cu ju u 0 polozak, jucer ju je dragi namontirao i stoji kod malog u sobi. Danas cu se ja zabaviti s njom da vidim kako se slaze jer hranilica sad nije potrebna.
    Lijepo se provedi danas 🤗💖

• ReginaP
    28. Kolovoz 2019. 07:54

Julie, prijateljica ih pitala za to na granici i rekli su da ista adresa nije dokaz da ste rod, a da im je to bitno da se ne radi o otmici. Meni je to dosta glupo, ali sam zato dodala i muzevo prezime jer mi je muka od same pomisli na takve peripetije

Julie
    28. Kolovoz 2019. 07:58

ReginaP

Julie, prijateljica ih pitala za to na granici i rekli su da ista adresa nije dokaz da ste rod, a da im je to bitno da se ne radi o otmici. Meni je to dosta glupo, ali sam zato dodala i muzevo prezime jer mi je muka od same pomisli na takve peripetije

Svašta. Dijete ce imati tatino prezime i istu adresu, ja samo adresu.....tako da jedino tko tu moze biti otet sam ja 😂🙈 

• ReginaP
    28. Kolovoz 2019. 07:59

ReginaP

Iako mozda ne bi bilo lose raspitat se u policiji, nadam se da se nesto promijenilo po pitanju toga

anemone
    28. Kolovoz 2019. 08:10

Julie, dobro kažeš to o otmici 😂

Mene su iznapadali svi doma (da kak se nećemo vjenčat prije djeteta) a gl razlog je bio to da kak sad to bude da dijete ima jedno prezime a ja drugo. Reko ni prvo ni zadnje. 
    To je očito i dalje vrlo bitno pitanje na našim područjima. Još se sestra nadovezala na to da će u bolnici dijete napisat na moje prezime jer im se ne da zezat i provjeravat sve (a da ne pričam o panici na drugoj strani onda) 😂😂😂

Julie
    28. Kolovoz 2019. 08:19

anemone

Julie, dobro kažeš to o otmici 😂

Mene su iznapadali svi doma (da kak se nećemo vjenčat prije djeteta) a gl razlog je bio to da kak sad to bude da dijete ima jedno prezime a ja drugo. Reko ni prvo ni zadnje.
    To je očito i dalje vrlo bitno pitanje na našim područjima. Još se sestra nadovezala na to da će u bolnici dijete napisat na moje prezime jer im se ne da zezat i provjeravat sve (a da ne pričam o panici na drugoj strani onda) 😂😂😂

Moji srecom ne drame oko toga, a za svitu me nije briga.   🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.