Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    28. Kolovoz 2019. 12:02

A to ti vjerujem...znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom...a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 12:06

Pikulica 😂😂😂😂😂😂

• Martina0204
    28. Kolovoz 2019. 12:09

felicita28

A to ti vjerujem…znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom…a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?

Da , uzeli mi na pregledu.

felicita28
    28. Kolovoz 2019. 12:10

Martina0204

felicita28

A to ti vjerujem…znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom…a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?

Ok, hvala ti...meni nitko jos nista nije spominjao, al idem u utorak pa cu ih pitati jer cu vec prec 36 tjedana tada

28. Kolovoz 2019. 12:32

Pikulica19

Kengurica

Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
    Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.

Secernu pastu kupim i on to s trakama, najlakse mu tako…. Ma moram ga pohvalit kad vidim koliko su nam dlacurde svima problem 🥰
    Nego evo sad mogu i sluzbeno ako kojoj NEtrudnici (trudnice su prenapaljene🤣) treba epilacija samo nek se javi za cijenu se sve dogovori, pa ljudi smo 🤗..
    Nadam se da sad zbog ovog necu i ja imat neke snove on s drugom 🙈😂 i da cu ga ganjat s 🔪🔪

Haahhaha napaljene trudnice 🤣🤣🤣 pogotovo ove kojima su muzevi na terenu dugo ili zamisli mene bez muza hahhahaahah.. Silovanje na vidiku hhaahha saliiim se.  

• Martina0204
    28. Kolovoz 2019. 12:36

felicita28

Martina0204

felicita28

Ok, hvala ti…meni nitko jos nista nije spominjao, al idem u utorak pa cu ih pitati jer cu vec prec 36 tjedana tada

Evo bas gledma papire, meni je raden bris na pregledu 36+1

28. Kolovoz 2019. 12:58

Curke tlak mi je savrsen 128/70 nemam pojma u cemu je problem.. Ocito mi je jucer doktorica digla tlak... Malo se bolje osjecam pijem vode dosta tusnila sam se malo hladnijom vodom i kao da sam nadosla malo.. Svakako cu pratit tlak pa cu vidjeti.. Lako je  moguce da mi kod doktorice iz nekog razloga(bas se pitam iz kojeg🤔🤨) skace tlak.. 

• Martina0204
    28. Kolovoz 2019. 13:17

Manich

Curke tlak mi je savrsen 128/70 nemam pojma u cemu je problem.. Ocito mi je jucer doktorica digla tlak… Malo se bolje osjecam pijem vode dosta tusnila sam se malo hladnijom vodom i kao da sam nadosla malo.. Svakako cu pratit tlak pa cu vidjeti.. Lako je moguce da mi kod doktorice iz nekog razloga(bas se pitam iz kojeg🤔🤨) skace tlak..

Ja inace nemam problema s tlakom, ali mi kod doktora uvijek bude nesto visi nego inace kad doma mjerim... u zadnje vrijeme mi je dost nizak a na svakom pregledu kao normalan... ocito nam sama njihova pojava dize tlak 🤦‍♀️

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 13:37

Evo meni kao Martini. Na pregledu mi dodje skoro i do savrsenstva, a inace nizak. To bude lagano uzbudjenje ja mislim. Manich zato ti se i mjeri 3x dnevno i zapisuje, onda imas puno bolju sliku. Tako je moj dragi morao, 7 dana pratio.

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 13:58

Pa da ti budem iskrena meni cudno kako mi tamo dobar, al mozda od voznje pa dok dodjem u ordinaciju, nekako sam u movingu prije. Nije da ja kuzim neko uzbudjenje. Jednom sad doduse pjesacila uzbrdo prije pregleda i kasnila pa uletila kao da me voda donijela i tad mi je bio tlak prvi put u zivotu izmjeren 140, al smo ponovili za 20-30 minuta i bio 120.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI