A to ti vjerujem...znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom...a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?

A to ti vjerujem…znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom…a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?
Da , uzeli mi na pregledu.
A to ti vjerujem…znaci u petak ides opet? Jos malo izdrzi u petak ce ti valjda rec sta ce s tobom…a da te pitam, jesi ti bris za streptokok radila u TA u petrovoj ili?
Ok, hvala ti...meni nitko jos nista nije spominjao, al idem u utorak pa cu ih pitati jer cu vec prec 36 tjedana tada

Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.
Secernu pastu kupim i on to s trakama, najlakse mu tako…. Ma moram ga pohvalit kad vidim koliko su nam dlacurde svima problem 🥰
Nego evo sad mogu i sluzbeno ako kojoj NEtrudnici (trudnice su prenapaljene🤣) treba epilacija samo nek se javi za cijenu se sve dogovori, pa ljudi smo 🤗..
Nadam se da sad zbog ovog necu i ja imat neke snove on s drugom 🙈😂 i da cu ga ganjat s 🔪🔪
Haahhaha napaljene trudnice 🤣🤣🤣 pogotovo ove kojima su muzevi na terenu dugo ili zamisli mene bez muza hahhahaahah.. Silovanje na vidiku hhaahha saliiim se.
Ok, hvala ti…meni nitko jos nista nije spominjao, al idem u utorak pa cu ih pitati jer cu vec prec 36 tjedana tada
Evo bas gledma papire, meni je raden bris na pregledu 36+1
Curke tlak mi je savrsen 128/70 nemam pojma u cemu je problem.. Ocito mi je jucer doktorica digla tlak... Malo se bolje osjecam pijem vode dosta tusnila sam se malo hladnijom vodom i kao da sam nadosla malo.. Svakako cu pratit tlak pa cu vidjeti.. Lako je moguce da mi kod doktorice iz nekog razloga(bas se pitam iz kojeg🤔🤨) skace tlak..
Curke tlak mi je savrsen 128/70 nemam pojma u cemu je problem.. Ocito mi je jucer doktorica digla tlak… Malo se bolje osjecam pijem vode dosta tusnila sam se malo hladnijom vodom i kao da sam nadosla malo.. Svakako cu pratit tlak pa cu vidjeti.. Lako je moguce da mi kod doktorice iz nekog razloga(bas se pitam iz kojeg🤔🤨) skace tlak..
Ja inace nemam problema s tlakom, ali mi kod doktora uvijek bude nesto visi nego inace kad doma mjerim... u zadnje vrijeme mi je dost nizak a na svakom pregledu kao normalan... ocito nam sama njihova pojava dize tlak 🤦♀️
Evo meni kao Martini. Na pregledu mi dodje skoro i do savrsenstva, a inace nizak. To bude lagano uzbudjenje ja mislim. Manich zato ti se i mjeri 3x dnevno i zapisuje, onda imas puno bolju sliku. Tako je moj dragi morao, 7 dana pratio.

Pa da ti budem iskrena meni cudno kako mi tamo dobar, al mozda od voznje pa dok dodjem u ordinaciju, nekako sam u movingu prije. Nije da ja kuzim neko uzbudjenje. Jednom sad doduse pjesacila uzbrdo prije pregleda i kasnila pa uletila kao da me voda donijela i tad mi je bio tlak prvi put u zivotu izmjeren 140, al smo ponovili za 20-30 minuta i bio 120.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji