Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 10:36

Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
    Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.

28. Kolovoz 2019. 10:55

Kengurica

Ma meni je to genijalno kako ti to muz sredi. Kupujes ili pravis secernu pastu?
    Meni trenutno tlak 88/44 i tocno sam ga izmjerila jer se ne osjecam dobro.

Ajmeee pa moj tlak naspram tvog uzasno visok.. Ni ja se ne osjecam dobro jedva sam se natjerala da jedem malo jer me vec zeludac poceo boljeti od gladi.. Sad sam malo legla da me popusti vrtoglavica pa da mogu otic do trgovine po baterije za tlakomjer.. Uzasno se osjecam.. U glavi mi pulsira vrti mi se i znojim se uzasno.. Sve si razmisljam kako cu ako me ne popusti ovo i jos izmjerim visok tlak ljepo lagano kod doktorice opce prakse ona mi je blizu i ako ona misli da nest nije okej poslat ce me za osijek.. 

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 11:06

Manich kaj je najgore imamo slicne simptome. Ja se nabrzinu preznojila, u glavi pritisak neki i bas sam pomislila da nemam mozda visok tlak kad ono...
    Ako ti zbilja ne bude bolje odi opcoj, ona ti je ako sam dobro shvatila barem blizu. Najgore sto je vani pakao za ici ikuda.

28. Kolovoz 2019. 11:17

Kengurica

Manich kaj je najgore imamo slicne simptome. Ja se nabrzinu preznojila, u glavi pritisak neki i bas sam pomislila da nemam mozda visok tlak kad ono…
    Ako ti zbilja ne bude bolje odi opcoj, ona ti je ako sam dobro shvatila barem blizu. Najgore sto je vani pakao za ici ikuda.

Da eto jedino sto nizak tlak nije opasan mislim ako ne bubnes u nesvjest.. Inace kad ti je nizak tlak manta te i onda ti najbolje sjest ili lec ali visoki je gadan.. A ocito da su neki simptomi slicni.. Ma je da vruce je vani ali ako mi je tlak visok nema sanse da sjedim kuci i razmisljam sta mi je nego cu otic kod doktorice i rec da se osjecam lose i da me strah za bebu njoj mogu rec bas sve jer je doktorica super cak mogu i trazit da me posalje za bolnicu a cak i da mi ona nemoze dat uputnicu onda bi nazvala ovu u dardu i rekla joj da mi je lose. Toliki me uplasilo sad ovo sve da sam bas ljuta na doktoricu jer ajde nedaj boze da mi nesto bude i da mi u bolnici kazu da se to moglo sprijecit pa neznam sta bi joj trebala rec. 

• irma123
    28. Kolovoz 2019. 11:31

Jutro curke. Moja mama ima drugacije prezime od mene i morala je nosit rodni prek granice (ona je morala i potvrdu od tate da me moze vodit jer nisu bili u braku).. neki traze neki ne ovisi na kog se naleti a bolje imat neg ne. I ja dok sam se rodila sam imala njeno prezime promjenili su mi u tatino tek nakon nekih mj dana dok su isli sve rjesavat al ak ste u braku odma se pise ime oca na rodni. A u bolnici se vodi na mamu i onda tata dok prihvati u polociji vald il di se to vec  radi moze dobit tatino prezime tak je bar meni mama rekla da je bilo kod njih.

• Kengurica
    28. Kolovoz 2019. 11:34

Manich, samo ti odi. Ali nemoj bit u strahu, nije tlak opasan u dva tri dana nego duzem razdoblju, ali odi doktoru svakako.
    Irma, mislim da sad odmah tata u bolnici potpise da je otac. Ne znam kako tocno ide, al nije to vise nikakav bauk.

PatyDi
    28. Kolovoz 2019. 11:34

irma123

Jutro curke. Moja mama ima drugacije prezime od mene i morala je nosit rodni prek granice (ona je morala i potvrdu od tate da me moze vodit jer nisu bili u braku).. neki traze neki ne ovisi na kog se naleti a bolje imat neg ne. I ja dok sam se rodila sam imala njeno prezime promjenili su mi u tatino tek nakon nekih mj dana dok su isli sve rjesavat al ak ste u braku odma se pise ime oca na rodni. A u bolnici se vodi na mamu i onda tata dok prihvati u polociji vald il di se to vec radi moze dobit tatino prezime tak je bar meni mama rekla da je bilo kod njih.

Tako je i sad. Bas nam jucer rekli, da ak nismo u braku, u bolnici ih otac uopce ne zanima i dijete se prijavi na mamino prezime, a promijeni se tek kad ga otac prizna tj tam u maticnom potpise...

sara2019
    28. Kolovoz 2019. 11:36

Manich

luce35

Moji nisu nikad pitali sto cu s prezimenom, meni bilo prirodno uzeti muzevo i tako sam i napravila, sta koga briga 😶.

Manichtebi onda trudnicka prazna, nit urina na proteine svaki put ni uzv , ni ogtt. I tako te salje kolegama u rodiliste 🙄

Pa zapravo da… U mojoj trudnickoj do sada odradjeni uzv to pise i to klasika one 3 mjere koje gleda na uzv plus kao plodna voda uredna to pise i klasika tlak i kilaza.. Znas sta je problem sto bi ja pitala nekoga tko je vodio trudnocu kod nje da mi kaze jel kod njih sta bilo drugacije ali zbilja se sad nemogu sjetit nikoga jer vecina zena normalno ide privatno cijelu trudnocu i onda ona mora dat uputnice jer su preporuka dr ginekologa. A da bome si ljepo ovo rekla salje me kolegama u bolnicu uskoro na porod a ja nistaaa obavljeno nemam. Nije mi jasno jel ja moram njoj rec da zelim to obavit..? Jer sjecate se kad sam joj rekla za anomaly scan da zelim uputnicu ona meni rekla nemoze ona meni to dat jedino ako sumnja da nest nije okej. I tada me gledala kao koji se k ja petljam u njen posao.. Kontam si ako joj kazem da zelim obavit sve to jos prije poroda iako sam vec trebala ici mislim da ce mi odbrusit nesto svoje a ja necu moc sutit pa bi mogla i ja lanut nest sto nije bas okej i onda odnos sa ginekologom postaje napet a kako ovisim o njoj jer nemam drugog izbora bojim se ulaziti u konflikt s njom iako realno kad vidim koliko je njoj sve onak ladovina dodje mi da vristim..

Ma s oprostenjem ko je jebe samo ti draga moja trazi sve sto treba ona je duzna to obaviti...tvoje dijete je u pitanju a ne neki tvoj hir..ja sam svoju sve sto sam htjela znati i tekako ispitivala i trazila..za sta placam zdravstveno i ona je tu radi pacijenata..mene je moja skoro sjebala sa najsarijim sinom nije mi spomenula uopce da imam streptokok..nalaz je stigao njoj i nikom nista..i lijepo na porodu strka kaze zaustavljaj porod imate streptokok za koji nam niste rekli i morate primiti profilaksu koja se daje bar sat vremena prije poroda da stigne djelovati da malac prilikom prolaska kroz kanal slucajno ne pokupi i na kraji posto nije stigla injekcija djelovati bili smo u bolnici 10 dana radili su sve moguce pretrage malom sreca zavrsilo se sve super..i sta mi je vrijedilo da se djetetu nesto desilo da joj bilo sta kazem ili uradim kad je posljedica vec tu tako da drage moje sve sto vas muci pitajte sve sto po zakonu imate pravo trazitj trazite jer je u pitanju ljudski zivot a ne igracka

• Martina0204
    28. Kolovoz 2019. 11:38

Eto mene iz petrove. Jedina novost je da su u ta dobili nove stolce u cekaoni 😂😂
    Ja i dalje prst otvorena pomaka nema. Gledao mi plodnu vodu promrmljo mlijecna, ja pitam jel to u redu a on me pita a kakva bi trebala biti. Lik je kreten. Sad svaki put na nekog drugog naletim. Vidjet cemo ko ce bit u petak kad moram opet.

felicita28
    28. Kolovoz 2019. 11:42

Martina0204

Eto mene iz petrove. Jedina novost je da su u ta dobili nove stolce u cekaoni 😂😂
    Ja i dalje prst otvorena pomaka nema. Gledao mi plodnu vodu promrmljo mlijecna, ja pitam jel to u redu a on me pita a kakva bi trebala biti. Lik je kreten. Sad svaki put na nekog drugog naletim. Vidjet cemo ko ce bit u petak kad moram opet.

A ko ti je bio od doktora? Ja inace idem kod starcevica a kad njega nema onda hermana...oba su mi ok...ajde super, nove stolice za duuugo cekanje, ja prosli puta cekala 4 sata u petrovoj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.