Julie, dobro kažeš to o otmici 😂
Mene su iznapadali svi doma (da kak se nećemo vjenčat prije djeteta) a gl razlog je bio to da kak sad to bude da dijete ima jedno prezime a ja drugo. Reko ni prvo ni zadnje.
To je očito i dalje vrlo bitno pitanje na našim područjima. Još se sestra nadovezala na to da će u bolnici dijete napisat na moje prezime jer im se ne da zezat i provjeravat sve (a da ne pričam o panici na drugoj strani onda) 😂😂😂
Moji srecom ne drame oko toga, a za svitu me nije briga. 🙈🙈🙈
Život ti postane jako zanimljiv dok se makneš iz grada u malu sredinu 😂
Tu postoje skroooz drugi problemi svjetskog razmjera - vjenčanje, krštenje, prezime kao najbitnije 😂
Koliko sam ja debela, jaka i slično
Nigdje me ne vide pa sam sigurno rodila.
E da - a najveća sramota je šta je dijete žensko. Svakog normalnog bi to opće bilo sram izgovoriti
Da, zamisli, to sam i ja cula za probleme oko prezimena ako ides preko i da moras onda nosit rodni list da dokazes da si mama 🤬
Nama su planovi da se vjencamo prije propali radi deckovog posla, pa cemo isto naknadno, a ja planiram uzeti njegovo jer mi se svidja, u suprotnom bih razmislila o dvojnom 😅
E, ja cu nakon sto rodim morat na jedan rehab dobar - od pekara, slatkog, gluposti 😫
Mene su iznapadali svi doma (da kak se nećemo vjenčat prije djeteta) a gl razlog je bio to da kak sad to bude da dijete ima jedno prezime a ja drugo. Reko ni prvo ni zadnje.
To je očito i dalje vrlo bitno pitanje na našim područjima. Još se sestra nadovezala na to da će u bolnici dijete napisat na moje prezime jer im se ne da zezat i provjeravat sve (a da ne pričam o panici na drugoj strani onda) 😂😂😂
Tu postoje skroooz drugi problemi svjetskog razmjera - vjenčanje, krštenje, prezime kao najbitnije 😂
E da - a najveća sramota je šta je dijete žensko. Svakog normalnog bi to opće bilo sram izgovoriti
Ma to mi je super u malom mjestu, sto svi o svemu znaju a svoje pod tepih guraju 😡Ma samo pokazes lajav jezik pa te nece niti pitati vise nista ionak su ti nebitni u zivotu...
Ja sam mislila da su takva razmisljanja vec u manjini danas🤪🙃
Nasrecu se nisam susrela s tim...mene su svi osim staraca pitali ako cemo se vjencat prije bebe,sad dok sam trudna a mami i tati to najmanje brine👌jedino sam ja htjela radi papirologije mozda buduci da mi je decko stranac i u RH ima privremeno boraviste pa bebu treba svuda prijavit,tu pa kod decka doma ali jbg
Nasrecu se nitko u nis ne mijesa osim u to,koliko sam kg dobila tj koliko sam po njima trebala dobit😠
Pikulica- veliko je uvijek dobro🤣🤣🤣 Uff,da bar mogu malo🍻🥂🍾🍷🍸🍹 Najavila mi se frendica popodne,idemo kasnije u kino… Ne znam kako cu izdrzati 160min🤔🙄😅 Djevojacka za penzice🤣🤣
Budemo ti i ja proslavile sad jedan dan🥰🥰
Julie-aaaaa,super jeee🤗🤗🤗🎉🎊🎉 Kak ce mali frajer uzivati u njoj😊
Ma samo uzivaj vidjet cemo se kad se sve slegne lijepo 🥰😘 i budimo realne tko zna kad cemo opet moci u kino onak gledat nesto po svom gustu 😆 bar prve 2-3god necemo niti ici a poslije i ako idemo to sinkronizirano i crtici na tapeti 🥰😂... Ja bi prije rekla u trudnoci mimo da se zene naspavaju i uzivaj na onim mjestima gdje ne planiras vodit bebu 😂😂😂, pa makar to bio koncert ili vecer s striperom... Joj zamisli da te u kinu iznenadi striper? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jutro cure ja danas ugasila alarm i spavala do pola 10... Nista se bolje ne osjecam ni psihicki ni fizicki danas.. Poslje dorucka cu do trgovine uzet nove baterije za tlakomjer jer nesto zeza pa je ocito vrijeme za nove.. I krecem sa mjerenjem tlaka.. Budem 3 puta dnevno pa cu pisati i tako do sljedeceg pregleda pa cu joj odnjet i reci svoje strahove pa neka radi sta mora. Sve ovo me sad vec plasi i strasno nervira jer zasto imamo doktore ako mi moramo sami nesto trazit i inzistirat! Sere mi se od toga da eto zivim u ovakvom mjestu gdje je ovo sve normalno. Bas sam tuzna 😞 osjecas se bespomocno.
Deja uzivaj danas 😊😉
Curke sretno na pregledima
Jutro cure, sretno na pregledima danas :) ja nikako nisam mogla zaspati do 3 ujutro ne znam sta mi.bi, inace nemam problem sa spavanjem...sad idem odnijet urinokulturu na pregled i nazad doma jer mo se nista bas ne da zadnjih dana
Aurora moj voli to sexy, al to bude na meni 5 sekundi i isto kao ti ak sam gola on sprinta preko pola stana da me napadne. Sva sreca da je takav, ja sam blaza verzija pa imamo ravnotezu.
Cure jel itko ide bas na brazilsku depilaciju. Ja nedavno bila prvi put i mislim da cu mozda pred porod tako jer 3 tjedna nisam imala nikakve brige. Cijeli zivot se inace brijem. A sto se tice doktora, ma meni nije ni najmanji bad imati nekoliko dana staru frizuru, jebe se njima za nasu frizuru.
Pardon na prostacenju. Nekako mi bas taj izraz dosao u toj recenici.
Aurora moj voli to sexy, al to bude na meni 5 sekundi i isto kao ti ak sam gola on sprinta preko pola stana da me napadne. Sva sreca da je takav, ja sam blaza verzija pa imamo ravnotezu.
Cure jel itko ide bas na brazilsku depilaciju. Ja nedavno bila prvi put i mislim da cu mozda pred porod tako jer 3 tjedna nisam imala nikakve brige. Cijeli zivot se inace brijem. A sto se tice doktora, ma meni nije ni najmanji bad imati nekoliko dana staru frizuru, jebe se njima za nasu frizuru.
Mm mi secernom to sredi sve i nemam strke oko brijanja od pregleda do pregleda zbog tih par dlacica... Ionak ih i ne vidim 🤣 a sto ne vidim me ne brine 🙈.... Taman koliko mu traje terenski ciklus ja uzivam od nebrijanja i ne cupkanja
Sortiraj odgovore
Najstariji