Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    28. Kolovoz 2019. 17:08

LollyBB

Leona29

Curke koje ste pri kraju ko ja… Jel vam se spava stalno, jeste umorne? Ja sam jucer pola dana prespavala… Dragi me izveo na veceru, ja zijevala i kukala da mi se opet spava… Ocito me vec ovo sve iscrpilo, a i ove vrucine 😣😣

Baš sam o tome razmišljala…kad sam se probudila iz popodnevnog spavanja. :))
    Ok, ujutro se rano probudim, ali mi se onda već u podne spava i koliko god da popodne odspavam, navečer mi nije problem zaspati. Druga stvar je buđenje zbog wc 100 puta tijekom noći.
    I ove vrućine iscrpe, a i mi se polako bližimo cilju. Valjda kombinacija svega.

To sam i ja pomislila.. Kombinacija svega, i vrucina i odlaska na wc po noci, ma i svih ovih 9 mjeseci 😁😁

Venus
    28. Kolovoz 2019. 17:15

DijMar zene su u Splitu same skoro cijelo vrijeme do izgona, jedino je pratnja s tobom (ako ti muz dodje). Ovi drugi (doktor, babica, specijalizanti) znaju povirit tu i tamo da vide kako napredujes i onda netko dodje na sami izgon. Vade se na guzvu i manjak osoblja. Cura je bas pisala da je imala traumaticno iskustvo, u trudovima 8 sati pa na dripu jos 7 i sama cijelo vrijeme. I zato je obavljala nuzdu sama po krevetu, da je doktor dosao tek kad je glava vec bila vani i ona skoro onesvijestena. I sogorica ih je dugo dozivala dok se nisu napokon pojavili na izgon. Kod nas je to kao lutrija, kakva ce te smjena osoblja i doktor zapasti. Svaki dan se izmjenjuju drugi. Zato me i jest strah svega. Jedina utjeha mi je sto je muz samnom pa moze zvati svaki tren nekoga ako zatreba. Cak jedino zene i koje imaju pratnju dobiju ponekad epidural il nesto za bolove, ove sto su same su stavljene na teski ignor

felicita28
    28. Kolovoz 2019. 17:35

DijMar

Da nam je svima porod ko kod Noemi 🤗
    Evo ja dobila uputnicu za porod i mogu ici roditi 😅
    Od iduceg utorka sam na kontrolama u TA. Uloziva za prst, kaze gin da je to okej i da je krenulo po malo 😲 Sad me stvarno malo frka da bi mozda moglo ranije😱
    Sto se tlaka tice, super je 120/70, a kile mi je opet pokazalo za 1 vise nego doma 😅 Ali inace sam na velikih +14! Mislim, je i nije puno, nitko mi jos nije prigovorio…jedva cekam kad se oporavim da mogu opet krenuti sa svojim vjezbanjem i prehranom i vratit se u formu 🤗

Krenulo?! Ajme, kud prije 😅😅😅 mi smo uvijek tu negdje po svemu...kad ti krenes, i ja cu negdje haha..i da, ja isto u utorak imam kontrolu u TA 😂😂

anemone
    28. Kolovoz 2019. 17:56

Jules55

anemone

Julie

anemone

Julie, dobro kažeš to o otmici 😂

Mene su iznapadali svi doma (da kak se nećemo vjenčat prije djeteta) a gl razlog je bio to da kak sad to bude da dijete ima jedno prezime a ja drugo. Reko ni prvo ni zadnje.
    To je očito i dalje vrlo bitno pitanje na našim područjima. Još se sestra nadovezala na to da će u bolnici dijete napisat na moje prezime jer im se ne da zezat i provjeravat sve (a da ne pričam o panici na drugoj strani onda) 😂😂😂

Moji srecom ne drame oko toga, a za svitu me nije briga. 🙈🙈🙈

Život ti postane jako zanimljiv dok se makneš iz grada u malu sredinu 😂
    Tu postoje skroooz drugi problemi svjetskog razmjera - vjenčanje, krštenje, prezime kao najbitnije 😂
    Koliko sam ja debela, jaka i slično
    Nigdje me ne vide pa sam sigurno rodila.
    E da - a najveća sramota je šta je dijete žensko. Svakog normalnog bi to opće bilo sram izgovoriti

Ja sam mislila da su takva razmisljanja vec u manjini danas🤪🙃
    Nasrecu se nisam susrela s tim…mene su svi osim staraca pitali ako cemo se vjencat prije bebe,sad dok sam trudna a mami i tati to najmanje brine👌jedino sam ja htjela radi papirologije mozda buduci da mi je decko stranac i u RH ima privremeno boraviste pa bebu treba svuda prijavit,tu pa kod decka doma ali jbg
    Nasrecu se nitko u nis ne mijesa osim u to,koliko sam kg dobila tj koliko sam po njima trebala dobit😠

Da se nadovežem, ja sam isto bila u zabludi da su takva razmišljanja u manjini. Na žalost, nisu, čak ni se čini da su i više zastupljena. 
    Do sada šta sam čula i šta mi je apsolutno nepojmljivo razmišljanje - bolje da je prvo dijete žensko onda će biti još djece. Ako je muško prvo, onda nema potrebe za više djece. 
    Pa pitanje - dal je muško ili dijete?
    Pa je muz nesposoban jer nije napravio sina. Itd. 
    Tako da, ne bi vjerovale koliko još zatucanih ljudi postoji.
    Sramota za njih koji to izjavljuju 

anemone
    28. Kolovoz 2019. 17:57

Noemi ovo divno zvuči, nadam se da nam tako svima bude 😊😊

sara2019
    28. Kolovoz 2019. 18:45

Noemi1

Ma nikako, stvarno sam zadovoljna i nadam se da će vam svima proci porodi kao meni, da se ne mucite dugo i da nema nikakvih bolova. E da, ponude vam i tablete protiv bolova svaki dan, ja nisma uzela, nema potrebe. Nemam bolova. Koristila sma chicco uloske i prvi dna sma potrošila jedno 10-ak (po 2 se stavljaju), mijenjate svaki put kad piskite ili kad osjetite da je pun. Potrošila sma ukupno 20ak do izlaska iz bolnice. i jedno 4 spavacice sma promijenila, jako je vruće u bolnici, nema klime, ne smije se prozor otvarati zbog bebica u sobi, pa se uznojie brzo.

Koja bolnica je u pitanju

sara2019
    28. Kolovoz 2019. 18:47

anemone

Jules55

anemone

Julie

anemone

Julie, dobro kažeš to o otmici 😂

Mene su iznapadali svi doma (da kak se nećemo vjenčat prije djeteta) a gl razlog je bio to da kak sad to bude da dijete ima jedno prezime a ja drugo. Reko ni prvo ni zadnje.
    To je očito i dalje vrlo bitno pitanje na našim područjima. Još se sestra nadovezala na to da će u bolnici dijete napisat na moje prezime jer im se ne da zezat i provjeravat sve (a da ne pričam o panici na drugoj strani onda) 😂😂😂

Moji srecom ne drame oko toga, a za svitu me nije briga. 🙈🙈🙈

Život ti postane jako zanimljiv dok se makneš iz grada u malu sredinu 😂
    Tu postoje skroooz drugi problemi svjetskog razmjera - vjenčanje, krštenje, prezime kao najbitnije 😂
    Koliko sam ja debela, jaka i slično
    Nigdje me ne vide pa sam sigurno rodila.
    E da - a najveća sramota je šta je dijete žensko. Svakog normalnog bi to opće bilo sram izgovoriti

Ja sam mislila da su takva razmisljanja vec u manjini danas🤪🙃
    Nasrecu se nisam susrela s tim…mene su svi osim staraca pitali ako cemo se vjencat prije bebe,sad dok sam trudna a mami i tati to najmanje brine👌jedino sam ja htjela radi papirologije mozda buduci da mi je decko stranac i u RH ima privremeno boraviste pa bebu treba svuda prijavit,tu pa kod decka doma ali jbg
    Nasrecu se nitko u nis ne mijesa osim u to,koliko sam kg dobila tj koliko sam po njima trebala dobit😠

Da se nadovežem, ja sam isto bila u zabludi da su takva razmišljanja u manjini. Na žalost, nisu, čak ni se čini da su i više zastupljena.
    Do sada šta sam čula i šta mi je apsolutno nepojmljivo razmišljanje - bolje da je prvo dijete žensko onda će biti još djece. Ako je muško prvo, onda nema potrebe za više djece.
    Pa pitanje - dal je muško ili dijete?
    Pa je muz nesposoban jer nije napravio sina. Itd.
    Tako da, ne bi vjerovale koliko još zatucanih ljudi postoji.
    Sramota za njih koji to izjavljuju

Isto sto mene nervira kad su me znali pitati i sta nosite?ja kazem curicu..jojj nek je ziva i zdrava a kad sam bila sa sinom trudna i rekla da je decko o cestitamo...mislim stvarno🙄🙄

sara2019
    28. Kolovoz 2019. 18:52

ygritte

Sara2019tvoje bebice iako rane fino pricrkaju da mama obavi sve sta mora (vjencanje, godisnji) 😊 Bas su obzirni od samog pocetka 😁
    Noemi1tvoj porod zvuci stvarno super, nadam se da ce sto vise nas imati takva iskustva 😊 Jel tebi ovo bila 1. beba?

Bas🤣rekla sam muzu da radam pametnu djecu tocno znaju kad trebaju doci 

sara2019
    28. Kolovoz 2019. 18:58

Cure kakve ste sa kilama nakon poroda..koliko je otislo na porodu i trenutna situacija..ja ostala trudna sa 75 inace visoka 180 i to mi je jedno 5 kila viska..inace mi je idealno 70kg..na porod isla sa 93 kg.znaci + 18 kg🙉 i evo dva tjedna od poroda sad sam na 83 znaci 10 kg sam sletila ali ovaj ostatak me brine od dobrih 8 kg..kaze muz da se vratimo u bolnicu jer vjeruje da je jos jedna beba ostala u trbuhu🤣🤣🤣🤣

PatyDi
    28. Kolovoz 2019. 19:00

felicita28

DijMar

Da nam je svima porod ko kod Noemi 🤗
    Evo ja dobila uputnicu za porod i mogu ici roditi 😅
    Od iduceg utorka sam na kontrolama u TA. Uloziva za prst, kaze gin da je to okej i da je krenulo po malo 😲 Sad me stvarno malo frka da bi mozda moglo ranije😱
    Sto se tlaka tice, super je 120/70, a kile mi je opet pokazalo za 1 vise nego doma 😅 Ali inace sam na velikih +14! Mislim, je i nije puno, nitko mi jos nije prigovorio…jedva cekam kad se oporavim da mogu opet krenuti sa svojim vjezbanjem i prehranom i vratit se u formu 🤗

Krenulo?! Ajme, kud prije 😅😅😅 mi smo uvijek tu negdje po svemu…kad ti krenes, i ja cu negdje haha..i da, ja isto u utorak imam kontrolu u TA 😂😂

A to "krenulo" očito znači da se lagano otvaram...jer ja još ne bi da krene zapravo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.