Jeli ikoja od vas jos nosi tangice ili ste presle na one velike babske gacice? 🤣😃
Ja ne nosim tange godinama, kamoli u trudnoci 😂
To sexy rublje samo za posebne prilike 🥰
Inace najvise volim on intimissimi gacice bez rubova ili neke pamucne kad sam doma cijeli dan.
Sto se tice depiliranja ja vec od nove god ne koristim brtivicu dolje jer sam imala uzasne iritacije, tj.ne osip vec bi me koza i velike usne i sve okolo svrbilo strasno cim bi malo dlake pocele rast i bockat, i onda je to bio zacarani krug konstantnog depiliranja i iritacija i hlandih tuseva i cesanja po noci dok sve ne otekne, strava. Od tada koristim samo elektricni brijac dole(ne ono sto cupa, vec brije) i preporodila bi se. Donedavno sam se bez problema depilirala s tim na wc solji vecer prije pregleda, a sad ne vidim nista vise (31+5) pa na kauc stavim rucnik i ogledalce i brijanje pocinje. Samo se sad jos ne smijem naprezati i savijati stomak radi pritiska na zdjelicu da je zadnji put muz pomagao, al kad sam mu rekla da treba lijepo sve rubove i onu unutarnju stranu usana malo sav se isprepadao i rekao da on to ne moze 😂😂😂
Znaci nista te ne cupa taj elektricni dole? Mene strah toga nez 😅 Ja koristim brijac gillette venus comfort glide ljubicasti s gelom, iskljucivo taj jer je gel predobar, mirisi predivno i uz to sve nikada me ne poreze i neostane mi crvenilo i bas sam zadovoljna s njim. Pogotovo sad kad se napamet brijem, znam da me nece iznevjeriti 😅 ja se isto samo dan prije pregleda obrijem ili cak par dana prije, uopce mi nije bed ako budu male dlacice, bitno da nisu dugacke
Ja inace tangice ne podnosim, nakupovala sam i ja pamucnih sada, ali ja dnevno 2-3 promjenim gacice da jednostavno nekad mi dodu na red i te tangice koje samo spavaju u ormaru ( inace sama zivim pa dok skupim za jednu masinu tu bude preko 20 bijeli gaca onda 🤣🤣🤣 tako da moram i sad njih nosat
Ja inace kupujem u women secret ili isto initimisi, i desilo mi se da su u paketu bili 6 pari gacica u pola cijene i ja odmah uzela nisam uopce gledala koji je oblik samo broj, dodem doma otvorim kad ono tangice 🤣🤣🤣 reko jebemti
Ja ih koristim, ali ne one "špagenko-naprdenko" (shvatit cete me) vec vise thong i brazilian type koje mi najvise pasu bez ruba, meni npr najvise smetaju padobranke i nisam ih voljela nit prije a nit sad ali za one crvene dane imam par slip i boxerica.... Ah bar da uzivam u sexy donjem vesu kad mi je sva seksipilnost jos koji mjesec a mozda i godina u stand by modu 🙈🤣
Danas je na tečaju bilo predobro! Za zadnji dan je bila glavna primalja, žena brbljava i iskrena do kraja, bez dlake na jeziku i tabua.
Prva koja je spomenula masiranje međice i to čak od 33.tj, pijenje čaja od lista maline kaže od 37.tj, te sa brdo savjeta kako i zašto kad krenu trudovi. Npr kad krenu onak po 5 min unutar 2 sata, preporučuje tuširanje cca 45 min, jako toplom, čak vrućom, vodom koliko možemo izdržati po križima - kaže da potiče otvaranje i do 6 cm, onda nek si masiramo međicu i kad dođemo u bolnicu i tražimo od sestre nek nam da pelenu namočenu sa toplom vodom i time masiramo jer će toplina još više olabaviti m., a na klitoris možemo stavit ulje metvice, ali sam zaboravila zašto…uglavnom, bez čokolade nek ne dolazimo jer kad se umorimo i maternica potroši energiju moramo je dignuti šećerom. Također, nije oduševljena klistirom jer se većini žena ionako dogodi nužda na stolu, a lakše je očistiti ako je stolica kompaktna nego ako je vodenasta nakon klistira. Stvarno toliko praktičnih info, baš me oduševila. E da, za brijanje, mi smo pucalikaže da točno zna koja se sama, a koju je muž brijao pa su žene u čudu. Veli da bolje da pustimo, pogotovo žene koje se inače ne briju dolje, nego da svaki drugi dan "stružemo" radi porezotina i mogućih infekcija. Ionako nikog ne zanima kak izgledamo dolje, a one samo maknu mali dio koji im smeta. Obavezno maknuti i lak i gel, sve sa noktiju. I obavezno se puno seksati kad prođe termin hahah uglavnom otkidali smo svako malo na neke izjave, ali kažem, žena je stvarno top.
😅
Jesi u Ck il sam pobrkala? Karmen? 😍
Cestitke na bebicama koje su nam vec stigle! Mi smo doputovali u lijepu nasu i svaka vam cast kako ste podnjele ove vrucine..a bilo je jos gore.. Jucer sam se htjela teleportirati na onih divnih 17 stupnjeva….
Da, Karmen 😊 Ja sam je prvi put jucer srela posto nisam bila tu.
Sortiraj odgovore
Najstariji