Ja ih koristim, ali ne one "špagenko-naprdenko" (shvatit cete me) vec vise thong i brazilian type koje mi najvise pasu bez ruba, meni npr najvise smetaju padobranke i nisam ih voljela nit prije a nit sad ali za one crvene dane imam par slip i boxerica.... Ah bar da uzivam u sexy donjem vesu kad mi je sva seksipilnost jos koji mjesec a mozda i godina u stand by modu 🙈🤣

Danas je na tečaju bilo predobro! Za zadnji dan je bila glavna primalja, žena brbljava i iskrena do kraja, bez dlake na jeziku i tabua.
Prva koja je spomenula masiranje međice i to čak od 33.tj, pijenje čaja od lista maline kaže od 37.tj, te sa brdo savjeta kako i zašto kad krenu trudovi. Npr kad krenu onak po 5 min unutar 2 sata, preporučuje tuširanje cca 45 min, jako toplom, čak vrućom, vodom koliko možemo izdržati po križima - kaže da potiče otvaranje i do 6 cm, onda nek si masiramo međicu i kad dođemo u bolnicu i tražimo od sestre nek nam da pelenu namočenu sa toplom vodom i time masiramo jer će toplina još više olabaviti m., a na klitoris možemo stavit ulje metvice, ali sam zaboravila zašto…uglavnom, bez čokolade nek ne dolazimo jer kad se umorimo i maternica potroši energiju moramo je dignuti šećerom. Također, nije oduševljena klistirom jer se većini žena ionako dogodi nužda na stolu, a lakše je očistiti ako je stolica kompaktna nego ako je vodenasta nakon klistira. Stvarno toliko praktičnih info, baš me oduševila. E da, za brijanje, mi smo pucalikaže da točno zna koja se sama, a koju je muž brijao pa su žene u čudu. Veli da bolje da pustimo, pogotovo žene koje se inače ne briju dolje, nego da svaki drugi dan "stružemo" radi porezotina i mogućih infekcija. Ionako nikog ne zanima kak izgledamo dolje, a one samo maknu mali dio koji im smeta. Obavezno maknuti i lak i gel, sve sa noktiju. I obavezno se puno seksati kad prođe termin hahah uglavnom otkidali smo svako malo na neke izjave, ali kažem, žena je stvarno top.
😅
Jesi u Ck il sam pobrkala? Karmen? 😍
Cestitke na bebicama koje su nam vec stigle! Mi smo doputovali u lijepu nasu i svaka vam cast kako ste podnjele ove vrucine..a bilo je jos gore.. Jucer sam se htjela teleportirati na onih divnih 17 stupnjeva….
Da, Karmen 😊 Ja sam je prvi put jucer srela posto nisam bila tu.
Jutro cure! Sretno na pregledima i ja bum se uskoro spremala na svoj!
DijMar ti si mjenjala HZZO podruznicu iz jednog grada u drugi? Koja je procedura? Samo dodjem i dobijem R1 i s tim idem u novu podruznicu Hzzo-a gdje cu nastavit predavat doznake?
Meni su bas isticale komplikacije pa sam dobila odjavu i s tim isla u novi grad, a ne znam kak je dok ti traje to ili porodiljni. A trenutno sam i nezaposlena tak da sam morala dva put ici jer su me zaboravili sluzbeno odjaviti 😠 Uglavnom, neki ne znaju svoj posao pa ja uvijek idem osobno sve pitati prije nego planiram nesto.
Jutro cure! Sretno na pregledima i ja bum se uskoro spremala na svoj!
Tebe bi mogli i ostaviti danas 😀😀. Pratit cu koliko stignem izmedju pretraga da vidim jel sto krenulo

Ajme,kaj mi je sa slikom🙈🤣
Jutro curke 😆
Deja Da, i ja kad sam objavila "trbuscic" bila je slika ovolika 🤣🤣🤣🤣... Bez brigice, volimo mi velike stvari 🙈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji