Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 22:30

Martina0204

DijMar, bas sam razmisljala danas o tom brijanju. Do sad sam se svaki put sredila za pregled koji je bio najcesce jednom tjedno, ali sad kad idem svaka tri dana to nije moguce bas jer se samo sva izmrcvarim i iziritiram. Pa sam razmisljala kad svi kazu da te u bolnici obriju, dal te briju ak fkt imas dlake ili i ak imas neke sitne od par dana dal i to mrcvare il im je to ok🙈

Bas kaze zena kad krenu ti cesci pregledi nek se ne opterecujemo s tim. Al ja si mislim da im dlacice od par dana pa cak do tj dana ne bi trebale smetati...

• Martina0204
    27. Kolovoz 2019. 22:34

DijMar

Martina0204

DijMar, bas sam razmisljala danas o tom brijanju. Do sad sam se svaki put sredila za pregled koji je bio najcesce jednom tjedno, ali sad kad idem svaka tri dana to nije moguce bas jer se samo sva izmrcvarim i iziritiram. Pa sam razmisljala kad svi kazu da te u bolnici obriju, dal te briju ak fkt imas dlake ili i ak imas neke sitne od par dana dal i to mrcvare il im je to ok🙈

Bas kaze zena kad krenu ti cesci pregledi nek se ne opterecujemo s tim. Al ja si mislim da im dlacice od par dana pa cak do tj dana ne bi trebale smetati…

Ja sutra idem na pregled i nisam se sredivala prvi put, haha ostavila sam to za cet, pet.. rekli mi kolege s posla da su otvorili kladionicu kad cu rodit i da za sad vodi petak, pa cu se onda u petak sredit 😂😂😂

PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 22:35

luce35

Ja se upravo obrijala uz pomoc ogledala, znoj me oblio od glave do pete, stvarno tlaka. Ako je ostala koja dlacica e bas me briga 😁

Ja isto obavila veceras, ali bez ogledala, uvijek idem na pamet po opipu 😅, a sutra cu provjeriti s ogledalom prije pregleda pod tusem jos, ali prestala sam se zamarati s tim, ko sto kazes ak je ostala koja dlacurina 😂

• irma123
    27. Kolovoz 2019. 22:38

Hej curke evo mene opet. Netko me pito sta je nakraju bilo sa bolovima al nemogu sad nac to ugl bolovi su prestali  jedva sam zaspala tak da nisam isla u bolnicu al trajalo je 2 i pol-3 sata tak da drugi put ak ce mi opet tak idem svakak u bolnicu.. vidim da pricate o prezimenima. Ja sam uzela muzevo al meni je to vise manje svejedno bilo on je to silio jer ne moze zamislit da zena svoje ostavi il muz uzme od zene al nisam se opce s tim opterecivala haha a moj tata je misljenja da zena mora uzet muzevo npr moja sogorica ce svoje i od mog brata a moj tata sam ceka da pocne srat nekim kak uzima njegovo i svoje ostavlja njemu je to nezamislivo, al i on je opet u proslom st gdje su zene sluzile muskarcima i ne moze vidjet nit pomislit da musko nes u kuci radi dok zena mora i po kuci i vani i sluzit muzu jel. Jednom je popizdio na mene negdje prije jer je mm oso radi kavu a ne ja koja sam 8 mj bila trudna i morala mirovat, strasno haha jos zna srat da mi se bh i ti bolovi desavaju jer ja nisam nist navikla radit. Al ja sam vec i navikla na takvo ponasanje (mislim da nikad nije bio odusevljen sto je dobio dijete pogotovo zensko) al sta je tu je, svekrva mu zna lijepo vratit dok cuje tak sta od njega😂

PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 22:40

Martina0204

DijMar

Martina0204

Bas kaze zena kad krenu ti cesci pregledi nek se ne opterecujemo s tim. Al ja si mislim da im dlacice od par dana pa cak do tj dana ne bi trebale smetati…

Ja sutra idem na pregled i nisam se sredivala prvi put, haha ostavila sam to za cet, pet.. rekli mi kolege s posla da su otvorili kladionicu kad cu rodit i da za sad vodi petak, pa cu se onda u petak sredit 😂😂😂

Hahaha ajde bas da vidimo hoce li 😉
    Ja sam bila nesredjena kad sam zavrsila na hitnoj i bilo mi full neugodno, a bilo mi je par dana od brijanja...ma mi si previse zabrijavamo i opterecujemo se nebitnim stvarima...ah zene 🤦🏼‍♀️

• ReginaP
    27. Kolovoz 2019. 22:47

ja nikad neću zaboraviti kada je meni ginekolog u Os rekao ti tu vodiš racuna o svakoj dlacici, a meni tu dolaze žene koje se nisu oprale tko zna otkad 😅 a i u trudnickoj sam čula da znaju žene poslat gore da se operu pa da onda dodju na pregled jer ima svega, a mi se tu ubijamo u pojam zbog dlake od 2mm

PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 22:58

E da, rekla je da u nekim drzavama cak pustaju do 44.tj zenu ako je sve u redu i tada tek krenu s induciranjem jer nije bitno kad smo mi spremne nego kad je beba. Veli da kod nas vec idu sa 41+3 
    Vazna je razlika izmedju prirodnog i vaginalnog poroda - cim se daje nesto protiv bolova ili reze ili drip, vise to nije full prirodan nacin. 
    Curke s loptama, ne hopsati po njoj ako niste u terminu i ne zelite da ranije krene 😅 

27. Kolovoz 2019. 23:27

Aurora 
    Ah da prijateljica je od mene dobila pitanje kako nisi znala da si trudna jbt pa seksala si se i logicno da kupis test jbt 15kn kosta i napravis da znas na cemu si ona je meni rekla kako ona nije imala potrebu provjeravat jer joj doktorica nije ni spominjala test. Ali ako ces iskreno ta ista legica je znala za trudnocu i namjerno je sutila jer je to bilo u srednjoj imala je 19 godina (to sam saznala puno godina poslje) znaci svjesno je pila sve one ljekove i mogla ili izgubit bebu sto joj je valjda bio cilj ili rodit bolesno dijete. Sva sreca bog pazio na dijete pa je rodila curicu koja evo ide u prvi razred. A dr Hauzer kod koje ja idem je inace na dobrom glasu i nisam cula nista lose za nju osim evo sto sada idem cesce pa uvidjam sama neke stvari koje su meni neobicne.. Necu se zivcirat oko svega toga dok god je malac dobro kao i ja. Ali cu je sigurno pitati za neke pretrage sljedeci put. I da skuzila sam da me od tlaka boli glava jucer me boljela i danas isto., budem si uvela neke prirodne pomagace da snizim tlak i mislim si da bi se trebala skulirat malo mi je neki stres ovih dana pa je to okidac sigurno.. 

Dinah
    27. Kolovoz 2019. 23:32

DijMar

Danas je na tečaju bilo predobro! Za zadnji dan je bila glavna primalja, žena brbljava i iskrena do kraja, bez dlake na jeziku i tabua.
    Prva koja je spomenula masiranje međice i to čak od 33.tj, pijenje čaja od lista maline kaže od 37.tj, te sa brdo savjeta kako i zašto kad krenu trudovi. Npr kad krenu onak po 5 min unutar 2 sata, preporučuje tuširanje cca 45 min, jako toplom, čak vrućom, vodom koliko možemo izdržati po križima - kaže da potiče otvaranje i do 6 cm, onda nek si masiramo međicu i kad dođemo u bolnicu i tražimo od sestre nek nam da pelenu namočenu sa toplom vodom i time masiramo jer će toplina još više olabaviti m., a na klitoris možemo stavit ulje metvice, ali sam zaboravila zašto…uglavnom, bez čokolade nek ne dolazimo jer kad se umorimo i maternica potroši energiju moramo je dignuti šećerom. Također, nije oduševljena klistirom jer se većini žena ionako dogodi nužda na stolu, a lakše je očistiti ako je stolica kompaktna nego ako je vodenasta nakon klistira. Stvarno toliko praktičnih info, baš me oduševila. E da, za brijanje, mi smo pucalikaže da točno zna koja se sama, a koju je muž brijao pa su žene u čudu. Veli da bolje da pustimo, pogotovo žene koje se inače ne briju dolje, nego da svaki drugi dan "stružemo" radi porezotina i mogućih infekcija. Ionako nikog ne zanima kak izgledamo dolje, a one samo maknu mali dio koji im smeta. Obavezno maknuti i lak i gel, sve sa noktiju. I obavezno se puno seksati kad prođe termin hahah uglavnom otkidali smo svako malo na neke izjave, ali kažem, žena je stvarno top.

😅
    Jesi u Ck il sam pobrkala? Karmen? 😍
    Cestitke na bebicama koje su nam vec stigle! Mi smo doputovali u lijepu nasu i svaka vam cast kako ste podnjele ove vrucine..a bilo je jos gore.. Jucer sam se htjela teleportirati na onih divnih 17 stupnjeva....

• Pikulica19
    27. Kolovoz 2019. 23:54

DijMar ti si mjenjala HZZO podruznicu iz jednog grada u drugi? Koja je procedura? Samo dodjem i dobijem R1 i s tim idem u novu podruznicu Hzzo-a gdje cu nastavit predavat doznake?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.