Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    27. Kolovoz 2019. 18:35

Manich

Kengurica

Manichisla sam malo citati i vec 140/90 se smatra povisenim tlakom. Jel imas s jos kim pricati o tome? Jel ti umace trakicu u urin da vidi bjelancevine u urinu?

Pa eto meni nijednom nista nije spominjala za tlak tek sada. A pise mi u knjizici da mi otac nasljedno ima visok tlak i da to nitko nista ne kontrolira vise od ovoga nemoj jest slano.. 🤔🙄 Ma kakvu trakicu u urin nijednom mi nije ni spomenula nista slicno.. Ja odradila sa 10 tjedana mislim te pretrage krvi i mokrace i poslje toga jos jednom nosila mokracu gore u higijensko jer sam cesto piskila na kraju nije bilo upale samo beba ocito sjedila na mjehuru. Ja nissm ni onaj secer isla pit nistaaa od svega sto vama rade ja nisam odradila.

To mi je cudno jer svaki pregled kod doktorice prvo daje casicu da se popiskis🙄

LollyBB
    27. Kolovoz 2019. 18:37

Vratila se s drugog ctg, sve je ok. Bila je dr Zmijanac i rekla isto što i Roki. Trebam više tekućine unositi.
    Manich, doktorica ti je vrh. Moja je rekla da se do 140/90 još tolerira, ali čim mi je skočio preko toga, odmah sam dobila terapiju, a da ne govorim da sam svaki put piškila na one trakice i da mi je provjeravala proteine u urinu 24h, tj.nosila sam u bolnicu na analizu.
    OGTT isto nisi radila, ako sam dobro shvatila? Ma čak kilaža nije presudna. Ja sam dobila samo 7 kg, ali sam u početku imala povišen šećer na tašte i prvi ogtt lošiji tako da sam svaki mjesec radila profile. 
    Stvarno svakakvih doktora ima...
    Što se tiče cijepljenja, mi ćemo cijepiti. Imam dobre prijatelje koji nisu cijepili i kad njih slušam, shvatila sam da koliko god je pristup informacijama dobar, toliko može i štete napraviti jer su odjednom svi google doktori. Sigurno ima loših reakcija na cjepivo, ali mi se čini da je sve krenulo u neku drugu krajnost. 

sara2019
    27. Kolovoz 2019. 18:40

Manich

Kengurica

Manichisla sam malo citati i vec 140/90 se smatra povisenim tlakom. Jel imas s jos kim pricati o tome? Jel ti umace trakicu u urin da vidi bjelancevine u urinu?

Pa eto meni nijednom nista nije spominjala za tlak tek sada. A pise mi u knjizici da mi otac nasljedno ima visok tlak i da to nitko nista ne kontrolira vise od ovoga nemoj jest slano.. 🤔🙄 Ma kakvu trakicu u urin nijednom mi nije ni spomenula nista slicno.. Ja odradila sa 10 tjedana mislim te pretrage krvi i mokrace i poslje toga jos jednom nosila mokracu gore u higijensko jer sam cesto piskila na kraju nije bilo upale samo beba ocito sjedila na mjehuru. Ja nissm ni onaj secer isla pit nistaaa od svega sto vama rade ja nisam odradila.

Pa trazi je sama kad vidis da je neodgovorna to je njena duznost da ti da uputnice za sve a to je opet tvoje dijete i nemoj se ustrucavati kad vidis da je ona nemarna..reci da zelis sve pretrage koje je normalno u trudnoci odraditi..ona je po zakonu duzna odraditi svoj dio posla a taj je da te informira o svemu i uputi na pretrage koje su obavezne u trudnoci..secer.briseve.svaki put kad dodjes kod nje mora ti dati casicu da se popiskis da moze pratiti jel ima proteina u urinu..

Frajla
    27. Kolovoz 2019. 18:46

Deja1988

Julie

Deja vidim nije ni tebi lako…..jel tvoja majka ostavila prezime? Ona je isto nečije dijete pa ako nije to ti je dobar argument ukoliko si mislila samo muževo 🤪inače ja ću uzeti muževo a u papirima uvijek piše i djevojačko tako da to zapravo ne nestaje.
    Manich doktorica ti je vrh 😒😒😒😒😒

To sam joj i ja rekla,pa se snasla i odgovorila-jooooj kad sam se ja udavala,toga nije ni bilo,bas sam ja znala za to😫
    Ma uzeti cu muzevo,ovo nisam ni pomisljala…
    Uglavnom,skuzila sam da samo kukam na ovom forumu🙈 Oprostite miiii🙈🙄🤗

Pa tome forum i sluzi 😎
    Samo ti kukaj
    Kak svi vole drugima dirigirati sta i kako "moraju" 😡
    Meni je jako drago moje djevojacko. Sad sam skoro 5 godina u braku, naviknula sam se na ovo novo u smislu da se odazivam na njega 🙈, ali i dalje nemam osjecaj da je "moje". A svejedno mi nije padalo na pamet uzeti oba cisto zato sto sam ljena i stvarno mi se neda zezati s dva prezimena 🤪

Julie
    27. Kolovoz 2019. 18:47

Svi mi kukamo, zato si i jesmo tu. Sve je ok 🙈
    Inače ja ti uvijek po svom, prava sam prgavica i rekla sam već da bi voljela da mali karakterno bude na tatu jer ako bude na mene jao su ga nama 😂🙈
    Dvoje luđaka pod istim krovom 🤪🤪🤪🤪🤪
    Stigla mi je Tatamia ❤️ Ne znam kako sliku staviti 😬
    Lolly slažem se, danas svi pametuju nakon dva članka pročitanog na internetu......ali naravno svatko neka radi sto ga je volja. 

Frajla
    27. Kolovoz 2019. 18:49

LollyBB

Vratila se s drugog ctg, sve je ok. Bila je dr Zmijanac i rekla isto što i Roki. Trebam više tekućine unositi.
    Manich, doktorica ti je vrh. Moja je rekla da se do 140/90 još tolerira, ali čim mi je skočio preko toga, odmah sam dobila terapiju, a da ne govorim da sam svaki put piškila na one trakice i da mi je provjeravala proteine u urinu 24h, tj.nosila sam u bolnicu na analizu.
    OGTT isto nisi radila, ako sam dobro shvatila? Ma čak kilaža nije presudna. Ja sam dobila samo 7 kg, ali sam u početku imala povišen šećer na tašte i prvi ogtt lošiji tako da sam svaki mjesec radila profile.
    Stvarno svakakvih doktora ima…
    Što se tiče cijepljenja, mi ćemo cijepiti. Imam dobre prijatelje koji nisu cijepili i kad njih slušam, shvatila sam da koliko god je pristup informacijama dobar, toliko može i štete napraviti jer su odjednom svi google doktori. Sigurno ima loših reakcija na cjepivo, ali mi se čini da je sve krenulo u neku drugu krajnost.

Super za dobar ctg. A sad natakanje vodom 😉
    Slazem se s ovim za cjepivo. Svi su educirani na guglu, a slabo kuze da na internetu moze napisati tko god sto zeli 🙄
    Evo jedna prikladna
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcToaO6YpYFZNrHYEilm6d_E9xd9UOaN4cok2kfgAOu5Q8_bX_JW

felicita28
    27. Kolovoz 2019. 18:54

Ja sam uzela muzevo prezime iako sad kad bolje razmislim trebala sam ostavit i svoje jer to sto Frajla kaze nekako se osjecas da to nije tvoje. Sad imam osjecaj da je netko uzeo dio moje obiteljske proslosti, ne znam kako bi to nazvala...Ja se jos nisam naviknula jer je frisko mjesec i pol dana i jos uvijek pocnem pisati staro prezime, a i kad mi je tata rekao trebala si ostavit oba onda mi je bas bilo krivo nekako

LollyBB
    27. Kolovoz 2019. 18:58

Frajla

LollyBB

Stvarno svakakvih doktora ima…

Super za dobar ctg. A sad natakanje vodom 😉
    Slazem se s ovim za cjepivo. Svi su educirani na guglu, a slabo kuze da na internetu moze napisati tko god sto zeli 🙄
    Evo jedna prikladna
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcToaO6YpYFZNrHYEilm6d_E9xd9UOaN4cok2kfgAOu5Q8_bX_JW

Hahaha, odlična fora. 
    E da, cure koje se uskoro udaju...ugasite ton kad krenu spike o vašem budućem prezimenu. Ljudi se stvarno petljaju u sve. Ja sam zadržala svoje i dodala muževo jer mi je to bilo prirodno. Ali to je MENI prirodno, nekom je ok uzeti samo od muža i koga briga. Moj je bio najjači, rekao mi da ne mijenjam uopće, šta ću trošit vrijeme i pare na promjenu dokumenata. lol 

luce35
    27. Kolovoz 2019. 19:21

Moji nisu nikad pitali sto cu s prezimenom, meni bilo prirodno uzeti muzevo i tako sam i napravila, sta koga briga 😶.

Manich tebi onda trudnicka prazna, nit urina na proteine svaki put ni uzv , ni ogtt. I tako te salje kolegama u rodiliste 🙄

• MonaL.
    27. Kolovoz 2019. 19:25

Jao ja bi crkla da mi ne napravi sve te bitne pretrage u trudnoći. Iako me umori ovaj svakotjedni odlazak u 100km udaljenu bolnicu na pregled  toliko me i smiri. Doslovno sve pod kontrolom,naravno ovo na šta možemo utjecati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.