Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Kolovoz 2019. 10:28

Noemi cestitam😍😍😍.. Brz oporavak zelim...
    Curke kod nas konacno padala kisa malo pa je kao malo rashladilo ali vec je sunce vani tak da neznam koliko ce potrajat.. Ugl sjedim pijem kavu i znojim se.. I ja sanjam gluposti pogotovo pred pregled veceras naravno necu spavat jer ujutro idem konacno vidjet bebana opet. Drzite fige da nebude guzve da doktorica bude dobre volje inace je ful opustena kad nema 10 zena u cekaonici i onda mogu bas pricat s njom o svemu a mogla bi nam sutra i upalit 3D da vidimo kako nam bebac izgleda ali kazem samo ako nema guzve inace je jadna sva onak napeta i sve ko na traci ide onda. 

felicita28
    26. Kolovoz 2019. 10:55

DijMar, sretan rodjendan :)))

PatyDi
    26. Kolovoz 2019. 11:01

Tnx curke 😊
    Ja sam ko zombi danas...sve me boli od namjestanja nocas i udaraca, spavala mozda 3-4 sata sve skupa...
    A snovi ajmeee 😅 I ja sam vec sanjala da je dragi dofurao neku fufu doma, a ja onda ljuta na njega u stvarnom zivotu 😆
    A nocas sanjam svog malca, kao dosli iz bolnice, a on ogroman 😯

sara2019
    26. Kolovoz 2019. 11:29

Noemi1

Cure, prijavljujem jos jednog bebaca, stigo mali deckic 😁 2 tjedna prije termina, rodila prije 2 dana, nadam se da sutra gibamo kuci, dzite fige 😊

CESTITKE tebi i bebici i da idete sto prije kuci da se mazite i pazite🥰🥰🥰🥰🥰

sara2019
    26. Kolovoz 2019. 11:31

DijMar

Tnx curke 😊
    Ja sam ko zombi danas…sve me boli od namjestanja nocas i udaraca, spavala mozda 3-4 sata sve skupa…
    A snovi ajmeee 😅 I ja sam vec sanjala da je dragi dofurao neku fufu doma, a ja onda ljuta na njega u stvarnom zivotu 😆
    A nocas sanjam svog malca, kao dosli iz bolnice, a on ogroman 😯

Sretan rodendan..to za sanjanje ja dok sam bila u bolnici sanjala da je muz kuci doveo neku..zvala ga u 4 ujutro na viber da mi pokaze da nema nikoga u kuci🤣🤣🤣🤣🤣🤣

felicita28
    26. Kolovoz 2019. 12:47

Joj, ja ne znam za vas alo ja moram ici piskiti svaka 2 sata, ovako mi nije bilo ni na pocetku...dole me sve pocne zigat i trnci i onda ne tjera na wc a ni ne popiskim toliko puno koliko me tjer

PatyDi
    26. Kolovoz 2019. 13:22

Hahah a to nam je u valjda u podsvijesti jer ne znam koja od nas se u ovakvom izdanju osjeca bas seksi i privlacno 😞😩 Iako nam nasi dragi pricaju i dokazuju suprotno, hormoni luduju 🤪
    Ja sam jako sretna danas, unatoc umoru, jer je osoba koja nije ocekivala da cu je pitati pristala biti krsna kuma malcu 🤗🤗🤗  

fritula
    26. Kolovoz 2019. 13:45

Nisam se odavno spajala, čitam zaostatke i vidim da su stigle neke bebice, baš vam zavidim
    Čestitke sara, minnie i ayla!!!!

fritula
    26. Kolovoz 2019. 14:14

fritula

Nisam se odavno spajala, čitam zaostatke i vidim da su stigle neke bebice, baš vam zavidim.
    Čestitke sara, minnie i ayla!!!!

I cestitke za noemi! 

• Breskvica
    26. Kolovoz 2019. 14:34

Pozz cure, cestitam svima na bebama, vidim u ovih par dana ste se usutile malo, kad god udjem nemam puno toga da procitam 😋 Ali vidim da nam je svima ista muka, i mene sve zivo boli, prepone, noge (ne znam sta cu s njima), dole mislim da mi se kosti sire i onda me onako zna boljeti, BH kontrakcije, onda mi beba pritisne lijevi jajnik itd itd nocima takodjer nekakvi cudni snovi, s tim sto sve vise sanjam porod 🤣🤣 ugl ja sam skoro sve pripremila za bebu, u mom gradu je vec od petka jako ugodno vrijeme, kisa i oblacno, 20stepeni tokom dana, lakse se dise 😄 ii jutros sam isla na ctg, beba skroz nisko i grlic 1cm 😊 Sretno svima na pregledima i da nam sto prije dodju bebice 😊 sorry na duzem postu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.