Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    26. Kolovoz 2019. 08:32

luce35

Frajla

luce35

Danas zovem Bubamara webshop da provjerim datum/godinu proizvodnje AS koju planiram kupiti i zena me uvjerava da AS nemaju rok trajanja i nek slobodno koristim sjedalicu od prvog djeteta 😯. Godinu nisam saznala i sad se ne usudim kupit jer naravno postoji rok i stoji u korisnickim uputama. Bas me to nanerviralo 🙄

🤦🏼‍♀️
    Zalosno je kako su neinformirani
    Mi smo isto u kupovini as (za veceg, jer je jos u jajetu) i negdje nema one koju smo izabrali 😡 ja stvarno ko prstom i gov**
    I pita prodavacica sta ne uzmemo ovu drugu njihovu, kao isto je to, samo ova ima jos nesto. Reko ako je isto zasto imaju razlicite ocjene na testovima? Eee, to ona nezna.

Eto, htjela sam ulovit onaj popust sinoc 15% ali se nisam usudila napamet uzet. Proizvodjac mi jutros odgovorio tocno ono sto sam mislila tj vidjela u uputama, generalno 5 godina a na neku modele 7.

Neznam koju marku si napikirala, magic baby ti ima do kraja mjeseca 15% na sve sjedalice, pa vidi jel oni drze

luce35
    26. Kolovoz 2019. 08:35

Frajla imam peg perego 3u1 i htjela bi istu sjedalicu da moze na kolica a inace to jaje ima 5 zvjezdica pa nisam nista drugo ni gledala. Magic baby nema PP 😪

• ReginaP
    26. Kolovoz 2019. 08:50

Jutro cure,
    Noemi, čestitam i želim vam brz oporavak 🥰
    Nama za vikend bili svekar i svekrva, mislila sam da ću se porodit od muke.. ja ne znam kako vama, ali meni je već dosta svega. Oticu mi ruke, lijeva šaka me boli ko da imam artritis, desno stopalo mi otekne za 2 broja, prepone me bole, stidna kost pa me ligamenti kak se valjda šire zabole.. noćas sam ko neki jadnik stalno bila u polu snu i svaki put kad bi osjetila bol bi se ponadala da će krenit.. noć prije sam plakala od jada i bolova 😅 imam bas grižnju savjesti jer mi sve to smeta i stalno se nadam da je kraj umjesto da se opustim i uzivam u ovoj formaciji dok mi nije vrijeme

• Martina0204
    26. Kolovoz 2019. 08:51

luce35

Frajlaimam peg perego 3u1 i htjela bi istu sjedalicu da moze na kolica a inace to jaje ima 5 zvjezdica pa nisam nista drugo ni gledala. Magic baby nema PP 😪

PP ima baby center, oni imaju 15% na sve kad je zuta srijeda, ne znam jesi li u blizini kojeg city centra.

Frajla
    26. Kolovoz 2019. 09:20

Martina0204

luce35

Frajlaimam peg perego 3u1 i htjela bi istu sjedalicu da moze na kolica a inace to jaje ima 5 zvjezdica pa nisam nista drugo ni gledala. Magic baby nema PP 😪

PP ima baby center, oni imaju 15% na sve kad je zuta srijeda, ne znam jesi li u blizini kojeg city centra.

I u 10 mj bi trebao biti sajam u st, iako ti je to malo na knap....ugl onda svi daju popuste, ako se ne snades prije mozes si mozda rezervirati u nekoj trgovini koja sudjeluje u sajmu, pa da ti daju po nekoj snizenoj cijeni

Frajla
    26. Kolovoz 2019. 09:25

luce35

Baci oko i na hak webshop, oni imaju uvjek nize cijene za clanove. Ako nemas nikog imam ja tu karticu, pa ti mogu dati broj da upises kod narudžbe 😉
    Btw. meni nisu odgovorili na mail, ali kad sam zvala javio se jako ljubazan gospodin. Oni te sjedalice nemaju kod sebe, nego povlace od dobavljaca ovisno o marki...

luce35
    26. Kolovoz 2019. 09:26

Martina0204

luce35

imaju u baby centru  jaje samo u kompletu s isofix bazom a meni treba belted baza- na pojas 🤣🤣🤣. Ovo je prva stvar koju kupujem za bebu i bas me krenulo 😂

Frajla
    26. Kolovoz 2019. 09:27

Sretan rodendan Dijmar 🎂
    Ja sam sanjala da smo isli u toplice gdje imaju i vrtic, pa smo malog ostavili kao u tom dijelu 🤪

luce35
    26. Kolovoz 2019. 09:29

Frajla

luce35

Baci oko i na hak webshop, oni imaju uvjek nize cijene za clanove. Ako nemas nikog imam ja tu karticu, pa ti mogu dati broj da upises kod narudžbe 😉
    Btw. meni nisu odgovorili na mail, ali kad sam zvala javio se jako ljubazan gospodin. Oni te sjedalice nemaju kod sebe, nego povlace od dobavljaca ovisno o marki…

Hvala, poslala sam im upit sinoc za datum proizvodnje pa cekam odgovor. Nemam karticu pa cu biti slobodna uzeti od tebe 😍

anemone
    26. Kolovoz 2019. 09:37

Noemi, čestitam! Uživajte 😍😘

Aurora, ja sam sanjala da je ovaj moj čak doveo mačku doma na upoznavanje sa svima a ja stojim sa strane s trbusinom! 😂
    I mene je sad malo panika primila, valjda neće previše uranit, imam još puno previše toga za obavit 😮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.