Tnx curke 😊
Ja sam ko zombi danas…sve me boli od namjestanja nocas i udaraca, spavala mozda 3-4 sata sve skupa…
A snovi ajmeee 😅 I ja sam vec sanjala da je dragi dofurao neku fufu doma, a ja onda ljuta na njega u stvarnom zivotu 😆
A nocas sanjam svog malca, kao dosli iz bolnice, a on ogroman 😯
Sretan rodendan..to za sanjanje ja dok sam bila u bolnici sanjala da je muz kuci doveo neku..zvala ga u 4 ujutro na viber da mi pokaze da nema nikoga u kuci🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Joj, ja ne znam za vas alo ja moram ici piskiti svaka 2 sata, ovako mi nije bilo ni na pocetku...dole me sve pocne zigat i trnci i onda ne tjera na wc a ni ne popiskim toliko puno koliko me tjer

Hahah a to nam je u valjda u podsvijesti jer ne znam koja od nas se u ovakvom izdanju osjeca bas seksi i privlacno 😞😩 Iako nam nasi dragi pricaju i dokazuju suprotno, hormoni luduju 🤪
Ja sam jako sretna danas, unatoc umoru, jer je osoba koja nije ocekivala da cu je pitati pristala biti krsna kuma malcu 🤗🤗🤗
Nisam se odavno spajala, čitam zaostatke i vidim da su stigle neke bebice, baš vam zavidim.
Čestitke sara, minnie i ayla!!!!

Nisam se odavno spajala, čitam zaostatke i vidim da su stigle neke bebice, baš vam zavidim.
Čestitke sara, minnie i ayla!!!!
I cestitke za noemi!

Pozz cure, cestitam svima na bebama, vidim u ovih par dana ste se usutile malo, kad god udjem nemam puno toga da procitam 😋 Ali vidim da nam je svima ista muka, i mene sve zivo boli, prepone, noge (ne znam sta cu s njima), dole mislim da mi se kosti sire i onda me onako zna boljeti, BH kontrakcije, onda mi beba pritisne lijevi jajnik itd itd nocima takodjer nekakvi cudni snovi, s tim sto sve vise sanjam porod 🤣🤣 ugl ja sam skoro sve pripremila za bebu, u mom gradu je vec od petka jako ugodno vrijeme, kisa i oblacno, 20stepeni tokom dana, lakse se dise 😄 ii jutros sam isla na ctg, beba skroz nisko i grlic 1cm 😊 Sretno svima na pregledima i da nam sto prije dodju bebice 😊 sorry na duzem postu
Mozak trudnice je čudo, samo šta je problem šta je čudo za gluposti. Dok treba nešto pametno smislit ili zaboravim ili ne ide. 😂
Ja sam svojem malo i priprijetila nakon tog sna, pa mi je reko da je ovo level pro gluposti 🔪🔪😂😂😂
Felicita pa to je super, ja izdržim najviše pola sata bez wca i to već onda boli ako ne odem 😐

Ja sam obavila TA danas. Samo 4 sata sam bila tamo, danas je zbilja bilo za popizdit. Strga me to za cijeli dan. Ne znam tko sve ide na Merkur, ali da znate da je danas bio Roki u ambulanti.
Kod mene je stanje dolje nepromijenjeno, na CTG-u neki sitni pripremni trudovi (njih ne osjetim), a beba je dobro - trenutno ima oko 3500g.
Bila sam i nesposobna za kuhanje nakon svega tak da smo jeli vani i sad se bacam u krevet na popodnevno drijemanje 😁
I blaaaago vama kod kojih je pala kisa i malo rashladilo, Zg i dalje katastrofa 😩😰

Ja sam obavila TA danas. Samo 4 sata sam bila tamo, danas je zbilja bilo za popizdit. Strga me to za cijeli dan. Ne znam tko sve ide na Merkur, ali da znate da je danas bio Roki u ambulanti.
Kod mene je stanje dolje nepromijenjeno, na CTG-u neki sitni pripremni trudovi (njih ne osjetim), a beba je dobro - trenutno ima oko 3500g.
Bila sam i nesposobna za kuhanje nakon svega tak da smo jeli vani i sad se bacam u krevet na popodnevno drijemanje 😁
I blaaaago vama kod kojih je pala kisa i malo rashladilo, Zg i dalje katastrofa 😩😰
Hahaha jadan Roki, a bome i zene 😂 joj ja idem sutra i mislim da ću otići u 11, valjda će se malo raščistiti do tad.. porodis se od muke dok dodjes na red

To sam i ja htjela napisat......jadan Roki 🙈 mislim da mu je već muka od nas, al uvijek se šali pa se to ne kuži.....ja idem u petak isto će mi on biti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji