Jutro, di su 🦉🦉
Ayla zao mi je da dojenje nije krenulo kako je trebalo ali ne placi zeno, bitnije da si smirena i da beba osjetiti zadovoljnu mamu nego da siris nervozu i mucis se

Jutro 😊
Ayla svima je zo zelja ali drugo su mogucnosti nazalost, potpisujem sto je Deja rekla i bitno je da beba nije gladna. Pokusala si i ne ide, nemoj psihicki pasti... Masiraj samo cikice i ako ide mlijeko izdajaj da ne trpis bolove, a poslije i to izdojeno mozes bebi na flasicu dati malo malo, ali opet puno znaci i tebi i bebici... 🥰

Jutreko ☀️
Ayla ne brini se oko dojenja, tvoje beba je sita i sretna bez obzira na način hranjenja. Ona želi ljubav, pažnju i hranu i to sve ima. ❤️
Deja eto, ista stvar i sa mojim tetrapama. Sad mi je i zao sto sam kupila te glupe bije koje nakon tog jednog pranja izgledaju ki da su dobivene od nekog ko ima dijete već 10 godina. Ti rubovi su Očajni i ocufani.
Nego vi Zagrepčanke, jel vam milina spavati? Ja uživam u ovome 😊😊😊😊

Cure koje ste u pocetku 3. tromjesjecja jel imate osjecaj kao da se promijenio nacin kretanja bebe? Recimo nisu to vise udarci ko prije, vise kao da mi se rola, ziga ispod koze, i ono nekad neki ko leptirici i drmuckanje/vibrirajuci osjecaj. I mozda par puta dnevno neki kick i stucanje. Malo kad osjetim taj vibrirajuci feel se zabrinem, al sam citala da je i drugima nekad tako.
Moja svasta radi, smjesno mi je kad imam valove po trbuhu pa sutne pa se preokrece valjda....
Jutreko ☀️
Ayla ne brini se oko dojenja, tvoje beba je sita i sretna bez obzira na način hranjenja. Ona želi ljubav, pažnju i hranu i to sve ima. ❤️
Deja eto, ista stvar i sa mojim tetrapama. Sad mi je i zao sto sam kupila te glupe bije koje nakon tog jednog pranja izgledaju ki da su dobivene od nekog ko ima dijete već 10 godina. Ti rubovi su Očajni i ocufani.
Julie ma sinoc sam isla bas rano spavat koliko mi je milina bilo sto nema vrucine.
Jedva sam cekala ovo, nek bude hladno i tmurno ja najsretnija 😁
Ljudi moji ja dobila bijele tetre od seke i to toliko debelo i kvalitetno da nemam potrebe kupovat druge, ona je kaze nekako uvijek vrtila 2-3 i to se vidi koje ali ostalih 20 je ocito bolje nek kod nekog nove 😬, ja mislim da je ona kupovala od DMa i jos neke i svaku trudnocu nadopunila malo, ali mozda su se promjenile kroz tih 10god... I da one iz Lidl-a sarene tetre od Bio pamuka ja sam ostala bez rijeci kako su dobre i velike i male. 🥰

Jutro, curke!
Ayla, najbitnije je da beba dobro napreduje. Koliko nas je odraslo na adapt.mlijeku pa evo nas, živi i zdravi. Iskreno, malo me nervira to forsiranje dojenja. Dovodi ženu u situaciju da se osjeća nedovoljno dobrom majkom jer ne doji zbog xy razloga.
Probala si, ne ide i šta se može. Nek ti je bebica sita, zdrava, to je bitno. Kad ti netko krene mudrovati, isključi ton. Lakše se živi. :) Sretno!
Jutreko ☀️
Spavam puno bolje od kad nije vruce po noci iako se budim za wc barem 2-3 puta. Jos bi spavala ali moram polako malu za vrtic buditi pa jos otici do dm-a po neke stvari.
Jutro 🦉🦉
Mene probudilo pisanje i nema sanse vise zaspati... Reko nista, dizem se i nosim urin...
Ma di je to zahladilo da i ja dodjem? Ja sinoc od vrucine nikako zaspat, jos ovaj moj hrkao 🙄🙄
Ayla ne sekiraj se za dojenje, probala si i ok ne ide, nije jedina beba na ad, a ni moje curke nisu dugo bile dojene.. Osudjivanja je bilo ali meni to kroz jedno unutra na drugo van... Uostalom to dojenje su malo previse razvikali...
Bas je divota, temp taman tako da ću danas malo porediti stan.
Deja jučer mi stigla hranilica, bili u Bubamari i došla kriva boja, neka blijedo žuta, ma nije losa al mi čekali bež. Nitko od baby dućana ju nema. Ima na on line neka stranica iz Hrv i čekam 8 da ih nazovem i pitam jer imaju divnu boju, ako ne uzet ćemo ovu, kaj da radim. Ugl ta sjedalica je tako meka, kožna možda nije prava koza ali bas je fina onako pod prstima. Bas izgleda vrhunski.
Ne znam kako da sliku stavim

U kojim DMovima se moze kupiti ona njihova torba od Baby love????
Mislim da ima u svakom, jer sam vidila i u ovim manjima u Utrinama i Travnom, nekidan u Areni isto. Tamo kad pelena negdje stoji na polici. Pa si obiđi par jer ima više uzoraka, a obično svi imaju po jednu, dvije
https://upload.mojekrpice.hr/images/2/3f889da31815cbc6ab1f713b795bbc2c.jpg
Ovak ti izgleda kao obična "poštarska" ali dobije se ta podloga i ima pregrada unutri
Btw. moja maxi cosi kolica imaju tako koma zaobljenu ručku , ako sam dobro zapamtila ti si uzela Zelia, a ona mi se čini isto tako. Ugl, ja ne mogu natjerati torbu da stoji na tome, samo mi sklizne
Pa ako si ju mislila tako voziti probaj si prvo doma s nekom torbom na tu foru jel hoće uopće stojati

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji