Bok, evo upravo stigla s trudničkog tečaja Dok zdravlja Zagreb zapad .Tecaj kao tečaj je ok,ali gužva na tečaju 🤦♀️.Sala za 100 ljudi ali barem ih 10 stajalo ako ne i vise .Još sutra ću izdržati valjda i sutra idem prvi put u Vinogradsku na pregled u TA nadam se da neću provesti pola dana tamo čekajući na red .Danas sam ravno 36 tjedana .
Ja sam isto bila :)
A krenula ocekujuci kao da nece nikog biti 😂
Matea26 ja sam očekivala 10-20 ljudi i mislila kako nitko ne ide na to 🤣🤣 Baš sam bila nadobudna vani je broj i varirao oko 20 dok nisam ušla u salu .Dobro smo to prezivile sparinu i vrućinu 3 sata
U kojim DMovima se moze kupiti ona njihova torba od Baby love????
MonaL- Ima smisla gledati. Ja sam prije trudnoce imala jedan dobrocudni tumor dojke. i sad u trudnoci sam ih dobila jos 7! Imam jako velike dojke i puna sam mlijeka. Takoder mi mlijeko curi od 17tjd trudnoce vec. Od tih svih hormona tim dobrocudnim tumorima pase da izbijaju. ja osobno ni jedan nisam napipala osim starig i otisla sam na uzv dojke jel sam opipala da mi je narastao. I je, troduplo. A ovih 7 nisam ni napipala a eto vidis ima ih. Uzv dojke nista ne steti dijetetu tako da slobodno odi kod dokt opce prakse po uputnicu za uzv dojke. Takoder mi je i ginekolog gledao doike kada sam mu rekla za to. Poslje trudnoce opet treba otici na uzv kontrolu. I po potrebi kada zavsim dojenje na punkciju da bi bilo 100% sigurni da su dobrocudni tumoru. Ali jesu tako da ja se ne brinem, niti mi smetaju toliko jer nisu uocljivi na mojim grudima. Sve u svemu, odi ti na uzv da budes sigurna i mirna. I zelim ti svu srecu da nije nista opasno 🙂🙂🙂
Meni se drugacije beba krece, ko da me opet vise podsjeca na probavu i sad odjednom kao da mi sibne na mjehur. Ko da mi se na tren jako piski i prodje. Nije nista dosad bolno bilo.
Ma daj me nemoj zezati, a sposobne smo raditi do 45 dana pred porod, ali ne i voziti, a neke su kirurzi itd..
MonaL- Ima smisla gledati. Ja sam prije trudnoce imala jedan dobrocudni tumor dojke. i sad u trudnoci sam ih dobila jos 7! Imam jako velike dojke i puna sam mlijeka. Takoder mi mlijeko curi od 17tjd trudnoce vec. Od tih svih hormona tim dobrocudnim tumorima pase da izbijaju. ja osobno ni jedan nisam napipala osim starig i otisla sam na uzv dojke jel sam opipala da mi je narastao. I je, troduplo. A ovih 7 nisam ni napipala a eto vidis ima ih. Uzv dojke nista ne steti dijetetu tako da slobodno odi kod dokt opce prakse po uputnicu za uzv dojke. Takoder mi je i ginekolog gledao doike kada sam mu rekla za to. Poslje trudnoce opet treba otici na uzv kontrolu. I po potrebi kada zavsim dojenje na punkciju da bi bilo 100% sigurni da su dobrocudni tumoru. Ali jesu tako da ja se ne brinem, niti mi smetaju toliko jer nisu uocljivi na mojim grudima. Sve u svemu, odi ti na uzv da budes sigurna i mirna. I zelim ti svu srecu da nije nista opasno 🙂🙂🙂
Hvala ti 🤗 idem za tjedan dana kod njega opet pa mu kažem. Vjerujem da nije opasno ali eto,pišem i na hladno..
Smijemo ponjet banana jastuk? Pa super, samo ne znam di bi jos i to spakirala. Eno muz mi kaze da se pakiram kao da idem na godisnji, a ne u bolnicu 😂 jedva sam zatvorila kofer, a jos nisam sve spakirala npr wc papir koji navodno treba kod nas u bolnici ne stane jednostavno, ak bude srece trazit cu od cimerica u sobi, ak ne bude, onda ce mi vec netko donjet sok od sljiva i wc papir 😅
I meni je ful visoko beba, stalno osjetim pod rebrima, a ja nadobudno cekam da se malo spusti, da bude lakse sjedit 😊 a sto se udaraca tice, meni su slicni ko u drugom tromjesjecju, slicno protezanju, guranju, guzenju. Zna me koza zarit kad se onako naguzi ili protegne, pa se sve bojim da ne izbiju strije 😒
Meni vec 3. put u zadnjih 10 dana mali kao da podivlja. Toliko se koprca da mi ne bude dobro, okrenut je glavom dolje i osjecam pritisak a gore nogama neprestano mase i udara me u zeludac da mi zlo bude i tako po par sati i onda se umiri.. ne znam jel to zato sto nema mjesta vise ili koji vrag
Znam kako ti je, evo me trenutno toliko boli zeludac da ne znam sto da radim...popila sam sodu bikarbonu ako ce pomoci, ali mali se toliko ritao i namjestao vcrs da je to cudo...moram sjedit jer ako legnem imam osjecaj da ce mi zeludac otpast i da ce me zgaravica uskoro uloviti 😥😥😥
Sortiraj odgovore
Najstariji