Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matea26
    21. Kolovoz 2019. 20:50

Maša62

Bok, evo upravo stigla s trudničkog tečaja Dok zdravlja Zagreb zapad .Tecaj kao tečaj je ok,ali gužva na tečaju 🤦‍♀️.Sala za 100 ljudi ali barem ih 10 stajalo ako ne i vise .Još sutra ću izdržati valjda i sutra idem prvi put u Vinogradsku na pregled u TA nadam se da neću provesti pola dana tamo čekajući na red .Danas sam ravno 36 tjedana .

Ja sam isto bila :)
    A krenula ocekujuci kao da nece nikog biti 😂

Maša62
    21. Kolovoz 2019. 21:29

Matea26 ja sam očekivala 10-20 ljudi i mislila kako nitko ne ide na to 🤣🤣 Baš sam bila nadobudna vani je broj i varirao oko 20 dok nisam ušla u salu .Dobro smo to prezivile sparinu i vrućinu 3 sata 

• Pikulica19
    21. Kolovoz 2019. 21:33

U kojim DMovima se moze kupiti ona njihova torba od Baby love???? 

21. Kolovoz 2019. 21:43

MonaL- Ima smisla gledati. Ja sam prije trudnoce imala jedan dobrocudni tumor dojke. i sad u trudnoci sam ih dobila jos 7! Imam jako velike dojke i puna sam mlijeka. Takoder mi mlijeko curi od 17tjd trudnoce vec. Od tih svih hormona tim dobrocudnim tumorima pase da izbijaju. ja osobno ni jedan nisam napipala osim starig i otisla sam na uzv dojke jel sam opipala da mi je narastao. I je, troduplo. A ovih 7 nisam ni napipala a eto vidis ima ih. Uzv dojke nista ne steti dijetetu tako da slobodno odi kod dokt opce prakse po uputnicu za uzv dojke. Takoder mi je i ginekolog gledao doike kada sam mu rekla za to. Poslje trudnoce opet treba otici na uzv kontrolu. I po potrebi kada zavsim dojenje na punkciju da bi bilo 100% sigurni da su dobrocudni tumoru. Ali jesu tako da ja se ne brinem, niti mi smetaju toliko jer nisu uocljivi na mojim grudima. Sve u svemu, odi ti na uzv da budes sigurna i mirna. I zelim ti svu srecu da nije nista opasno 🙂🙂🙂

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 21:44

Meni se drugacije beba krece, ko da me opet vise podsjeca na probavu i sad odjednom kao da mi sibne na mjehur. Ko da mi se na tren jako piski i prodje. Nije nista dosad bolno bilo.
    Ma daj me nemoj zezati, a sposobne smo raditi do 45 dana pred porod, ali ne i voziti, a neke su kirurzi itd.. 

• MonaL.
    21. Kolovoz 2019. 22:21

Andrea21

MonaL- Ima smisla gledati. Ja sam prije trudnoce imala jedan dobrocudni tumor dojke. i sad u trudnoci sam ih dobila jos 7! Imam jako velike dojke i puna sam mlijeka. Takoder mi mlijeko curi od 17tjd trudnoce vec. Od tih svih hormona tim dobrocudnim tumorima pase da izbijaju. ja osobno ni jedan nisam napipala osim starig i otisla sam na uzv dojke jel sam opipala da mi je narastao. I je, troduplo. A ovih 7 nisam ni napipala a eto vidis ima ih. Uzv dojke nista ne steti dijetetu tako da slobodno odi kod dokt opce prakse po uputnicu za uzv dojke. Takoder mi je i ginekolog gledao doike kada sam mu rekla za to. Poslje trudnoce opet treba otici na uzv kontrolu. I po potrebi kada zavsim dojenje na punkciju da bi bilo 100% sigurni da su dobrocudni tumoru. Ali jesu tako da ja se ne brinem, niti mi smetaju toliko jer nisu uocljivi na mojim grudima. Sve u svemu, odi ti na uzv da budes sigurna i mirna. I zelim ti svu srecu da nije nista opasno 🙂🙂🙂

Hvala ti 🤗 idem za tjedan dana kod njega opet pa mu kažem. Vjerujem da nije opasno ali eto,pišem i na hladno..

• Noemi1
    21. Kolovoz 2019. 22:59

Smijemo ponjet banana jastuk? Pa super, samo ne znam di bi jos i to spakirala. Eno muz mi kaze da se pakiram kao da idem na godisnji, a ne u bolnicu 😂 jedva sam zatvorila kofer, a jos nisam sve spakirala npr wc papir koji navodno treba kod nas u bolnici ne stane jednostavno, ak bude srece trazit cu od cimerica u sobi, ak ne bude, onda ce mi vec netko donjet sok od sljiva i wc papir 😅 

• Noemi1
    21. Kolovoz 2019. 23:01

I meni je ful visoko beba, stalno osjetim pod rebrima, a ja nadobudno cekam da se malo spusti, da bude lakse sjedit 😊 a sto se udaraca tice, meni su slicni ko u drugom tromjesjecju, slicno protezanju, guranju, guzenju. Zna me koza zarit kad se onako naguzi ili protegne, pa se sve bojim da ne izbiju strije 😒

• ReginaP
    21. Kolovoz 2019. 23:17

Meni vec 3. put u zadnjih 10 dana mali kao da podivlja. Toliko se koprca da mi ne bude dobro, okrenut je glavom dolje i osjecam pritisak a gore nogama neprestano mase i udara me u zeludac da mi zlo bude i tako po par sati i onda se umiri.. ne znam jel to zato sto nema mjesta vise ili koji vrag

felicita28
    21. Kolovoz 2019. 23:30

Znam kako ti je, evo me trenutno toliko boli zeludac da ne znam sto da radim...popila sam sodu bikarbonu ako ce pomoci, ali mali se toliko ritao i namjestao vcrs da je to cudo...moram sjedit jer ako legnem imam osjecaj da ce mi zeludac otpast i da ce me zgaravica uskoro uloviti 😥😥😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.