Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 09:28

Hvala, ali me jos zanima da li je netko uzeo premium iz Ethereala, premium pamuk. Ne znam jel to puno bolje. 
    Frajla ja nemam pojma o pelenama, mislila sam par tih cvršćih i ostalo normala. Baš sam htjela pitati za toto tosama. U paketu mi tako nekako kvalitetno djeluju 🤦‍♀️, padam na pakete. Obicne bijele. 
    Mona hvala, nisam ni znala da postoje babylpve.

• Pikulica19
    22. Kolovoz 2019. 09:32

Frajla najvise mi se svidja ideja da vidim kolika je torba i pitat svoju krojacicu da mi ovo zasije na torbu a drugi nastavak na cicak onaj cvrsti da mi za kolica napravi i tako s svake strane, torbu ce zategnut a i taman ce pasti na one kopce za sklapanje kolica(oni su kao granicnici😂) nije neki trosak a opet ja mislim da ce ok i izgledat.... Evo ga 
    https://itaksport.hr/dodatna-oprema/50876-nash-plasticna-kopca-15-za-stitnike-za-noge-za-vratara-4019309267911.html
    Mozda seka ima neke skafandere za bacit 🙄 pa skinut s njih a ako su tanki oni onda naci koji su cvrsci 😁
    Drzat ce me ovo dok ne naidjem na bolje... A one alkice mi ne pada na pamet stavljat ruzno mi je 😬

Frajla
    22. Kolovoz 2019. 09:37

Pikulica19

Frajla najvise mi se svidja ideja da vidim kolika je torba i pitat svoju krojacicu da mi ovo zasije na torbu a drugi nastavak na cicak onaj cvrsti da mi za kolica napravi i tako s svake strane, torbu ce zategnut a i taman ce pasti na one kopce za sklapanje kolica(oni su kao granicnici😂) nije neki trosak a opet ja mislim da ce ok i izgledat…. Evo ga
    https://itaksport.hr/dodatna-oprema/50876-nash-plasticna-kopca-15-za-stitnike-za-noge-za-vratara-4019309267911.html
    Mozda seka ima neke skafandere za bacit 🙄 pa skinut s njih a ako su tanki oni onda naci koji su cvrsci 😁
    Drzat ce me ovo dok ne naidjem na bolje… A one alkice mi ne pada na pamet stavljat ruzno mi je 😬

Ma super ako imaš bilo kakve graničnike ili onu kukicu za držač šalice, možda ona možeš i samo trobu prebaciti
    https://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/z/9PQAAOSw5qJcRSBW/$_86.JPG

Moja su ovakva i stvarno nema ničeg što ju može zadržati 
    https://www.babysden.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/v/cv324emr_nmdsand_lila_bootcoverincluded_3qrt.jpg

LollyBB
    22. Kolovoz 2019. 10:08

Upravo krenula s pakiranjem torbe i gledam ove chicco uloške... stavim li cijeli paket, kofer je skoro pa pun. lol Neki savjet, da stavim pola pa da mi po potrebi donosi muž?

Julie
    22. Kolovoz 2019. 10:09

Baby centar koji također uma Peg perego nema niti jednu hranilicu, zvala Peg Perego, imaju uredbu Draskovicevoj, naravno ne javljaju se. Sad ćemo vidjeti kaj oni vele kad im banemo tamo.
    Frajla fućkaš posao, nama treba info koje ti imaš tako da neka je tebe na forumu.....lako za posao 😂
    Divim ti se koliko informacija imaš i budeš detaljna.

• ReginaP
    22. Kolovoz 2019. 10:13

LollyBB

Upravo krenula s pakiranjem torbe i gledam ove chicco uloške… stavim li cijeli paket, kofer je skoro pa pun. lol Neki savjet, da stavim pola pa da mi po potrebi donosi muž?

Ja sam spakirala 10 kom pa ce mi muz donijet ako bude jos trebalo jer su stvarno ogromni

22. Kolovoz 2019. 10:21

Hvala vam cure na podršci to je ono sto mi sada treba jer sam bas slomljena, veliku sam zelju imala al nije uspilo i znam da nije kraj svijeta al me i hormoni pucaju i sve mi se skupilo.. 
    Frajla beba nema vise zuticu i po njoj bi mogle juce kuci a mi moramo jos 2 dana ostati radi mene a ona samo spava sada i papa pojede po obroku 40,50ml nadam se da se zutica nemoze vratiti..
    Aurora87 bio mi je problem radi osjetljivosti al kad je babica stiskala nije uopce tako da ce mozda tako i tebi biti jer znas da mora to dirati radi bebe i pomiris se s time, meni je bilo bolno nakon izdajanja i sad me bole uzasno sise tvrde ko kamen i cekam da to sada splasne da vise nemislim na njih...
    Vidim da se polako priblizavate svi kraju i zelim vam da sto bezbolnije porode jedva cekam da pocmemo pisati o bebama i da djelimo iskustva 🥰😍😘

LollyBB
    22. Kolovoz 2019. 10:26

ReginaP

LollyBB

Upravo krenula s pakiranjem torbe i gledam ove chicco uloške… stavim li cijeli paket, kofer je skoro pa pun. lol Neki savjet, da stavim pola pa da mi po potrebi donosi muž?

Ja sam spakirala 10 kom pa ce mi muz donijet ako bude jos trebalo jer su stvarno ogromni

Ma tako ću i ja jer bih inače jedan poseban kofer trebala samo za njih. 

• mamaoddanas
    22. Kolovoz 2019. 10:36

Bok svima, ima li netko možda informaciju kad će objaviti trudnički tečaj u rujnu u Merkuru? Zvala sam ih prije 2 tjedna, tada su rekli da još ne znaju ništa za trudnički tečaj u rujnu kad će točno biti... A ja bih baš trebala u rujnu jer mi je termin u 10. mjesecu. 
    Hvala puno!

• ReginaP
    22. Kolovoz 2019. 10:38

LollyBB

ReginaP

LollyBB

Ma tako ću i ja jer bih inače jedan poseban kofer trebala samo za njih.

Haha da, da, tako sam i ja spremila te uloske, vir kao za svaki slucaj, pelene i wc papir i puna torba pa me uhvatila panika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI