Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    22. Kolovoz 2019. 07:10

Julie

Jutreko ☀️
    Ayla ne brini se oko dojenja, tvoje beba je sita i sretna bez obzira na način hranjenja. Ona želi ljubav, pažnju i hranu i to sve ima. ❤️
    Deja eto, ista stvar i sa mojim tetrapama. Sad mi je i zao sto sam kupila te glupe bije koje nakon tog jednog pranja izgledaju ki da su dobivene od nekog ko ima dijete već 10 godina. Ti rubovi su Očajni i ocufani.
    Nego vi Zagrepčanke, jel vam milina spavati? Ja uživam u ovome 😊😊😊😊

Spavam puno bolje od kad nije vruce po noci iako se budim za wc barem 2-3 puta. Jos bi spavala ali moram polako malu za vrtic buditi pa jos otici do dm-a po neke stvari.

Leona29
    22. Kolovoz 2019. 07:15

Jutro 🦉🦉
    Mene probudilo pisanje i nema sanse vise zaspati... Reko nista, dizem se i nosim urin... 
    Ma di je to zahladilo da i ja dodjem? Ja sinoc od vrucine nikako zaspat, jos ovaj moj hrkao 🙄🙄
    Ayla ne sekiraj se za dojenje, probala si i ok ne ide, nije jedina beba na ad, a ni moje curke nisu dugo bile dojene.. Osudjivanja je bilo ali meni to kroz jedno unutra na drugo van... Uostalom to dojenje su malo previse razvikali... 

Julie
    22. Kolovoz 2019. 07:28

Bas je divota, temp taman tako da ću danas malo porediti stan. 
    Deja jučer mi stigla hranilica, bili u Bubamari i došla kriva boja, neka blijedo žuta, ma nije losa al mi čekali bež. Nitko od baby dućana ju nema. Ima na on line neka stranica iz Hrv i čekam 8 da ih nazovem i pitam jer imaju divnu boju, ako ne uzet ćemo ovu, kaj da radim. Ugl ta sjedalica je tako meka, kožna možda nije prava koza ali bas je fina onako pod prstima. Bas izgleda vrhunski.
    Ne znam kako da sliku stavim

Frajla
    22. Kolovoz 2019. 07:46

Pikulica19

U kojim DMovima se moze kupiti ona njihova torba od Baby love????

Mislim da ima u svakom, jer sam vidila i u ovim manjima u Utrinama i Travnom, nekidan u Areni isto. Tamo kad pelena negdje stoji na polici. Pa si obiđi par jer ima više uzoraka, a obično svi imaju po jednu, dvije
    https://upload.mojekrpice.hr/images/2/3f889da31815cbc6ab1f713b795bbc2c.jpg
    Ovak ti izgleda kao obična "poštarska" ali dobije se ta podloga i ima pregrada unutri
    Btw. moja maxi cosi kolica imaju tako koma zaobljenu ručku , ako sam dobro zapamtila ti si uzela Zelia, a ona mi se čini isto tako. Ugl, ja ne mogu natjerati torbu da stoji na tome, samo mi sklizne 
    Pa ako si ju mislila tako voziti probaj si prvo doma s nekom torbom na tu foru jel hoće uopće stojati

Frajla
    22. Kolovoz 2019. 08:01

Ayla, nemoj se živcirati oko dojenja, probala, nije išlo i ajmo dalje. Kako su cure već napisale, sretna mama, sretna beba. Adaptirano nije otrov, nego hrana, tako da glavu gore. Kako je curka? Žute bebe su jako lijene i uspavane, pa ju svakako moraš buditi za jesti...Jel se ti uspiješ što odmoriti?

Jules55
    22. Kolovoz 2019. 08:30

Ja sam bila jucer na pregledu, 35+1, beba još uvijek na zadak i valjda cemo na carski ali sta je tu je. Znam da se nedavno pisalo, ali sta vi spremate za sebe i bebice u bolničke torbe?😊🤗

mc_zgb
    22. Kolovoz 2019. 08:30

Jutro svima!
    Ayla samo glavu gore i nemoj se stresirati. Znam da je lakse reci to nego i napraviti jer i ja bi na tvom mjestu ista bila, a tko zna sto mene ceka. Od nas ovdje imas podrsku sto je zbilja lijepo. Samo hrabro dalje i uzivajte sa svojom curkom ❤
    ...
    Ajme noci su predivne sada u zagrebu, ali meni je nocas koma bilo. Toliko mi se grcio trbuh, mala me jucer ubila s guranjem, cijeli dan, bas me bolilo. Nikak se namjestit, grcenje, prepona me ubija. Koma 😥
    ...
    Jucer su mi moje drage zenske priredile "shower party", stvarno nisam ocekivala. Dobila sam tako preslatke stvari, sva sam se rastopila 😍

• Pikulica19
    22. Kolovoz 2019. 08:33

Frajla

Pikulica19

U kojim DMovima se moze kupiti ona njihova torba od Baby love????

Mislim da ima u svakom, jer sam vidila i u ovim manjima u Utrinama i Travnom, nekidan u Areni isto. Tamo kad pelena negdje stoji na polici. Pa si obiđi par jer ima više uzoraka, a obično svi imaju po jednu, dvije
    https://upload.mojekrpice.hr/images/2/3f889da31815cbc6ab1f713b795bbc2c.jpg
    Ovak ti izgleda kao obična "poštarska" ali dobije se ta podloga i ima pregrada unutri
    Btw. moja maxi cosi kolica imaju tako koma zaobljenu ručku, ako sam dobro zapamtila ti si uzela Zelia, a ona mi se čini isto tako. Ugl, ja ne mogu natjerati torbu da stoji na tome, samo mi sklizne
    Pa ako si ju mislila tako voziti probaj si prvo doma s nekom torbom na tu foru jel hoće uopće stojati

Vidjela sam izgled torbe ali nisam nikad to primjetila na policama, a tip sam osobe ak imam vremena idem iz reda u red pogotovo kad zaboravim po sta sam dosla 🙈 Planirala sam staviti one kopce na kolica za torbu, ali sastrane na kolica ne na torbu bas ako sam dobro objasnila , jer istina dobro kazes sve sto bi stavila bi skliznulo, jedino bi ruksacic koji imam bi stajao 😂
    I btw. Svaka cast kak sve upamtis 👍 😉 pijes Gingo mozda? 
    Ja bi stvarno mogla pocet jos cu kad rodim dijete negdje ostavit i na putu kuci mazit trbuh jer cu zaboravit da sam rodila, a ono mozda sam crijeva rade 😂😂😂😂

• MonaL.
    22. Kolovoz 2019. 08:37

Najbolje tetra pelene bijele su babylove u dm-a. Dođu oko 90kn, 6 komada

PatyDi
    22. Kolovoz 2019. 08:37

Jutro! 
    Ayla curke su sve lijepo rekle i nitko nikog ne osudjuje. Tko zna sto nas ostale ceka. A to sto se beba navukla na bocu i odbija sisu su krivi u bolnici jer su nama na tecaju rekli da u takvom slucaju ko sto je eto tvoj npr bio, ne daju bocu nego na zlicicu bebi mlijeko posto te prve dane ni ne treba puno, da nakon sto mami dodje mlijeka beba ne zna jos kako ide kroz bocu pa lakse prihvati sisu. Al sta je tu je, bitno da se ti umiris i da curka sita 😊
    Zemske koje radite Kegelove, jel ih smijemo cijelu trudnocu ili se i one u neko doba prestaju? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.