Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 00:04

Na Etherealu su snizene pamucne dekice. 100x80 npr. Da li to i po zimi ima svrhu? Meni ce se mali roditi u zimu pa ne znam za sta to sluzi? Jel za ljetno pokrivanje?

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 00:20

E i kad vec gnjavim s pitanjima, na etherealu imaju premium pamucne tetra i obicne u setu od 5 ili 10. Jesu te obicne iato dobre pelene koje hvalite ili su to ipak bambus i premium?

Julie
    22. Kolovoz 2019. 00:48

Kengurica

E i kad vec gnjavim s pitanjima, na etherealu imaju premium pamucne tetra i obicne u setu od 5 ili 10. Jesu te obicne iato dobre pelene koje hvalite ili su to ipak bambus i premium?

Bambus ti je puno mekaniji i nisu  porozne ko pamucne premda ni te pamucne nisu lose. Kupila sam ja u paketu i u Bubamari 10 kom bijele i oprala ih i nisu porubljene kako spada i da ne govorim kakve su. Etheral po meni ima najbolje tetre. Ja sam ih kupovala na komad jer sam htjela birati printeve.

22. Kolovoz 2019. 06:06

Jutro curke, dok sam ja to sve procitala sto vi pisete vec sam zaboravila pola 😁 da vam se javim malo, sinoc sam dusu isplakala jer su mi sise samo buknule prekljuce sam pocela s izdajanjem jer mi mljeko pocelo dolaziti i svakih dva, dva i pol ja sam se izdajala i sinoc je to bilo kamen kamen, i probala sam sa sesiricima dojiti i beba kud je jucer skoro cijeli dan prespavala tud odbija sisu jer se navukla na bocicu i sisama bi bilo spasa ako bi mecala obloge izdajala dojila i svasta nesta ja to nisam mogla psihicki i uz podrsku muza ja sam popila tabletu i necu dojiti, veliku sam zelju imala i palo je u vodu sve 😭😭 i dalje sam u bedu a znam da nije kraj svijeta al mi je zao 😞😞

luce35
    22. Kolovoz 2019. 06:44

Jutro, di su 🦉🦉

Ayla zao mi je da dojenje nije krenulo kako je trebalo ali ne placi zeno, bitnije da si smirena i da beba osjetiti zadovoljnu mamu nego da siris nervozu i mucis se 

• Pikulica19
    22. Kolovoz 2019. 06:46

Jutro 😊
    Ayla svima je zo zelja ali drugo su mogucnosti nazalost, potpisujem sto je Deja rekla i bitno je da beba nije gladna. Pokusala si i ne ide, nemoj psihicki pasti... Masiraj samo cikice i ako ide mlijeko izdajaj da ne trpis bolove, a poslije i to izdojeno mozes bebi na flasicu dati malo malo, ali opet puno znaci i tebi i bebici... 🥰

Julie
    22. Kolovoz 2019. 06:50

Jutreko ☀️
    Ayla ne brini se oko dojenja, tvoje beba je sita i sretna bez obzira na način hranjenja. Ona želi ljubav, pažnju i hranu i to sve ima. ❤️
    Deja eto, ista stvar i sa mojim tetrapama. Sad mi je i zao sto sam kupila te glupe bije koje nakon tog jednog pranja izgledaju ki da su dobivene od nekog ko ima dijete već 10 godina. Ti rubovi su Očajni i ocufani.
    Nego vi Zagrepčanke, jel vam milina spavati? Ja uživam u ovome 😊😊😊😊

• Jeja4
    22. Kolovoz 2019. 06:58

Venus

Cure koje ste u pocetku 3. tromjesjecja jel imate osjecaj kao da se promijenio nacin kretanja bebe? Recimo nisu to vise udarci ko prije, vise kao da mi se rola, ziga ispod koze, i ono nekad neki ko leptirici i drmuckanje/vibrirajuci osjecaj. I mozda par puta dnevno neki kick i stucanje. Malo kad osjetim taj vibrirajuci feel se zabrinem, al sam citala da je i drugima nekad tako.

Moja svasta radi, smjesno mi je kad imam valove po trbuhu pa sutne pa se preokrece valjda....

• Pikulica19
    22. Kolovoz 2019. 07:04

Julie

Jutreko ☀️
    Ayla ne brini se oko dojenja, tvoje beba je sita i sretna bez obzira na način hranjenja. Ona želi ljubav, pažnju i hranu i to sve ima. ❤️
    Deja eto, ista stvar i sa mojim tetrapama. Sad mi je i zao sto sam kupila te glupe bije koje nakon tog jednog pranja izgledaju ki da su dobivene od nekog ko ima dijete već 10 godina. Ti rubovi su Očajni i ocufani.
    Nego vi Zagrepčanke, jel vam milina spavati? Ja uživam u ovome 😊😊😊😊

Julie ma sinoc sam isla bas rano spavat koliko mi je milina bilo sto nema vrucine.
    Jedva sam cekala ovo, nek bude hladno i tmurno ja najsretnija 😁
    Ljudi moji ja dobila bijele tetre od seke i to toliko debelo i kvalitetno da nemam potrebe kupovat druge, ona je kaze nekako uvijek vrtila 2-3 i to se vidi koje ali ostalih 20 je ocito bolje nek kod nekog nove 😬, ja mislim da je ona kupovala od DMa i jos neke i svaku trudnocu nadopunila malo, ali mozda su se promjenile kroz tih 10god... I da one iz Lidl-a sarene tetre od Bio pamuka ja sam ostala bez rijeci kako su dobre i velike i male. 🥰

LollyBB
    22. Kolovoz 2019. 07:08

Jutro, curke!
    Ayla, najbitnije je da beba dobro napreduje. Koliko nas je odraslo na adapt.mlijeku pa evo nas, živi i zdravi. Iskreno, malo me nervira to forsiranje dojenja. Dovodi ženu u situaciju da se osjeća nedovoljno dobrom majkom jer ne doji zbog xy razloga.
    Probala si, ne ide i šta se može. Nek ti je bebica sita, zdrava, to je bitno. Kad ti netko krene mudrovati, isključi ton. Lakše se živi. :) Sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.