Na Etherealu su snizene pamucne dekice. 100x80 npr. Da li to i po zimi ima svrhu? Meni ce se mali roditi u zimu pa ne znam za sta to sluzi? Jel za ljetno pokrivanje?
E i kad vec gnjavim s pitanjima, na etherealu imaju premium pamucne tetra i obicne u setu od 5 ili 10. Jesu te obicne iato dobre pelene koje hvalite ili su to ipak bambus i premium?
E i kad vec gnjavim s pitanjima, na etherealu imaju premium pamucne tetra i obicne u setu od 5 ili 10. Jesu te obicne iato dobre pelene koje hvalite ili su to ipak bambus i premium?
Bambus ti je puno mekaniji i nisu porozne ko pamucne premda ni te pamucne nisu lose. Kupila sam ja u paketu i u Bubamari 10 kom bijele i oprala ih i nisu porubljene kako spada i da ne govorim kakve su. Etheral po meni ima najbolje tetre. Ja sam ih kupovala na komad jer sam htjela birati printeve.
Jutro curke, dok sam ja to sve procitala sto vi pisete vec sam zaboravila pola 😁 da vam se javim malo, sinoc sam dusu isplakala jer su mi sise samo buknule prekljuce sam pocela s izdajanjem jer mi mljeko pocelo dolaziti i svakih dva, dva i pol ja sam se izdajala i sinoc je to bilo kamen kamen, i probala sam sa sesiricima dojiti i beba kud je jucer skoro cijeli dan prespavala tud odbija sisu jer se navukla na bocicu i sisama bi bilo spasa ako bi mecala obloge izdajala dojila i svasta nesta ja to nisam mogla psihicki i uz podrsku muza ja sam popila tabletu i necu dojiti, veliku sam zelju imala i palo je u vodu sve 😭😭 i dalje sam u bedu a znam da nije kraj svijeta al mi je zao 😞😞
Jutro, di su 🦉🦉
Ayla zao mi je da dojenje nije krenulo kako je trebalo ali ne placi zeno, bitnije da si smirena i da beba osjetiti zadovoljnu mamu nego da siris nervozu i mucis se
Jutro 😊
Ayla svima je zo zelja ali drugo su mogucnosti nazalost, potpisujem sto je Deja rekla i bitno je da beba nije gladna. Pokusala si i ne ide, nemoj psihicki pasti... Masiraj samo cikice i ako ide mlijeko izdajaj da ne trpis bolove, a poslije i to izdojeno mozes bebi na flasicu dati malo malo, ali opet puno znaci i tebi i bebici... 🥰
Jutreko ☀️
Ayla ne brini se oko dojenja, tvoje beba je sita i sretna bez obzira na način hranjenja. Ona želi ljubav, pažnju i hranu i to sve ima. ❤️
Deja eto, ista stvar i sa mojim tetrapama. Sad mi je i zao sto sam kupila te glupe bije koje nakon tog jednog pranja izgledaju ki da su dobivene od nekog ko ima dijete već 10 godina. Ti rubovi su Očajni i ocufani.
Nego vi Zagrepčanke, jel vam milina spavati? Ja uživam u ovome 😊😊😊😊
Cure koje ste u pocetku 3. tromjesjecja jel imate osjecaj kao da se promijenio nacin kretanja bebe? Recimo nisu to vise udarci ko prije, vise kao da mi se rola, ziga ispod koze, i ono nekad neki ko leptirici i drmuckanje/vibrirajuci osjecaj. I mozda par puta dnevno neki kick i stucanje. Malo kad osjetim taj vibrirajuci feel se zabrinem, al sam citala da je i drugima nekad tako.
Moja svasta radi, smjesno mi je kad imam valove po trbuhu pa sutne pa se preokrece valjda....
Jutreko ☀️
Ayla ne brini se oko dojenja, tvoje beba je sita i sretna bez obzira na način hranjenja. Ona želi ljubav, pažnju i hranu i to sve ima. ❤️
Deja eto, ista stvar i sa mojim tetrapama. Sad mi je i zao sto sam kupila te glupe bije koje nakon tog jednog pranja izgledaju ki da su dobivene od nekog ko ima dijete već 10 godina. Ti rubovi su Očajni i ocufani.
Nego vi Zagrepčanke, jel vam milina spavati? Ja uživam u ovome 😊😊😊😊
Julie ma sinoc sam isla bas rano spavat koliko mi je milina bilo sto nema vrucine.
Jedva sam cekala ovo, nek bude hladno i tmurno ja najsretnija 😁
Ljudi moji ja dobila bijele tetre od seke i to toliko debelo i kvalitetno da nemam potrebe kupovat druge, ona je kaze nekako uvijek vrtila 2-3 i to se vidi koje ali ostalih 20 je ocito bolje nek kod nekog nove 😬, ja mislim da je ona kupovala od DMa i jos neke i svaku trudnocu nadopunila malo, ali mozda su se promjenile kroz tih 10god... I da one iz Lidl-a sarene tetre od Bio pamuka ja sam ostala bez rijeci kako su dobre i velike i male. 🥰
Jutro, curke!
Ayla, najbitnije je da beba dobro napreduje. Koliko nas je odraslo na adapt.mlijeku pa evo nas, živi i zdravi. Iskreno, malo me nervira to forsiranje dojenja. Dovodi ženu u situaciju da se osjeća nedovoljno dobrom majkom jer ne doji zbog xy razloga.
Probala si, ne ide i šta se može. Nek ti je bebica sita, zdrava, to je bitno. Kad ti netko krene mudrovati, isključi ton. Lakše se živi. :) Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji