Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    22. Kolovoz 2019. 08:47

Posto ste pisale o tetrama, a ja se neki dan nisam mogla sjetiti tko je proizvodjac ovih kaj sam uzela zadnje, nisam imala mira i isla sam kopat po smecu i trazit karton di pise 🙈 U pitanju je Rossa iz Varazdina, prvi put cujem, al koliko vidim imaju dosta od programa za bebe i do sad naj tetre iako nisam probala ove koje hvalite iz Etherala. Iskreno, ne znam sta cu sa tim silnim tetrama, ali toliko su lijepe da ne mogu odolijeti 🤩🤗

Frajla
    22. Kolovoz 2019. 08:56

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

U kojim DMovima se moze kupiti ona njihova torba od Baby love????

Mislim da ima u svakom, jer sam vidila i u ovim manjima u Utrinama i Travnom, nekidan u Areni isto. Tamo kad pelena negdje stoji na polici. Pa si obiđi par jer ima više uzoraka, a obično svi imaju po jednu, dvije
    https://upload.mojekrpice.hr/images/2/3f889da31815cbc6ab1f713b795bbc2c.jpg
    Ovak ti izgleda kao obična "poštarska" ali dobije se ta podloga i ima pregrada unutri
    Btw. moja maxi cosi kolica imaju tako koma zaobljenu ručku, ako sam dobro zapamtila ti si uzela Zelia, a ona mi se čini isto tako. Ugl, ja ne mogu natjerati torbu da stoji na tome, samo mi sklizne
    Pa ako si ju mislila tako voziti probaj si prvo doma s nekom torbom na tu foru jel hoće uopće stojati

Vidjela sam izgled torbe ali nisam nikad to primjetila na policama, a tip sam osobe ak imam vremena idem iz reda u red pogotovo kad zaboravim po sta sam dosla 🙈 Planirala sam staviti one kopce na kolica za torbu, ali sastrane na kolica ne na torbu bas ako sam dobro objasnila , jer istina dobro kazes sve sto bi stavila bi skliznulo, jedino bi ruksacic koji imam bi stajao 😂
    I btw. Svaka cast kak sve upamtis 👍 😉 pijes Gingo mozda?
    Ja bi stvarno mogla pocet jos cu kad rodim dijete negdje ostavit i na putu kuci mazit trbuh jer cu zaboravit da sam rodila, a ono mozda sam crijeva rade 😂😂😂😂

Pamtim samo gluposti, viš da sam na poslu izrazito produktivna 
    Moguće da ih nisi primjetila jer su baš samo bačene na policu, nisu lijepo složene da se vide
    Ja sam gledala ovako nešto (linkovi su random koje prve nađem)
    https://synurserycollection.com/products/lets-hang-stroller-straps
    Ali na mojoj torbi se to kači sa strane gdje i ručka, pa isti vrag, i oni bi skliznuli kad su tako široko. Eventualno mislim da bi stojalo nešto da stavim baš odmah pored one plastike u sredini, kao na drugoj slici ovdje
    https://www.aliexpress.com/item/32686361488.html
    I taj ruksak mi se sviđa, ali je možda malo debel, pa me strah da bi mi smetao kad hodam. A ako torbu uguram dolje u košaru onda mi ništa drugo ne stane 
    Ako si ti našla kakvu pametniju ideju svakako javi 

Frajla
    22. Kolovoz 2019. 09:07

Mislim da sam već pisala, tetre imam iz ethereal, one su mi dobre, i bijele i šarene. 
    Iz malog anđela nisu baš porubljene, pa nisam oduševljena. Tj nisu one ovako loše, ali ih je veća tlaka peglati.
    I imam neke nasljeđene koje su već skroz tanke i ta sam najviše koristila jer se najlakše peglaju 
    A stvarno neznam što planirate raditi s njima da vam trebaju tak debele i guste, beba kad bljucne to je za jednu žličicu, nije litra, pa da treba izdržati ekstremne uvjete 
    Btw. u dm knjižici (neznam jel za trudnice ili za bebu) se dobiju kuponi za to.to tetre i kaliko pelene. Kaliko (ako sam dobro shvatila) su više onak od plahtastog materijala, pa su nekim curama bile draže za pod glavicu staviti. Ja sam od njih uzimala samo gazice, pa ako netko proba bilo koje pelene svakako javite iskustva 

• Pikulica19
    22. Kolovoz 2019. 09:07

Frajla

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

U kojim DMovima se moze kupiti ona njihova torba od Baby love???

Vidjela sam izgled torbe ali nisam nikad to primjetila na policama, a tip sam osobe ak imam vremena idem iz reda u red pogotovo kad zaboravim po sta sam dosla 🙈 Planirala sam staviti one kopce na kolica za torbu, ali sastrane na kolica ne na torbu bas ako sam dobro objasnila , jer istina dobro kazes sve sto bi stavila bi skliznulo, jedino bi ruksacic koji imam bi stajao 😂
    I btw. Svaka cast kak sve upamtis 👍 😉 pijes Gingo mozda?
    Ja bi stvarno mogla pocet jos cu kad rodim dijete negdje ostavit i na putu kuci mazit trbuh jer cu zaboravit da sam rodila, a ono mozda sam crijeva rade 😂😂😂😂

Pamtim samo gluposti, viš da sam na poslu izrazito produktivna
    Moguće da ih nisi primjetila jer su baš samo bačene na policu, nisu lijepo složene da se vide
    Ja sam gledala ovako nešto (linkovi su random koje prve nađem)
    https://synurserycollection.com/products/lets-hang-stroller-straps
    Ali na mojoj torbi se to kači sa strane gdje i ručka, pa isti vrag, i oni bi skliznuli kad su tako široko. Eventualno mislim da bi stojalo nešto da stavim baš odmah pored one plastike u sredini, kao na drugoj slici ovdje
    https://www.aliexpress.com/item/32686361488.html
    I taj ruksak mi se sviđa, ali je možda malo debel, pa me strah da bi mi smetao kad hodam. A ako torbu uguram dolje u košaru onda mi ništa drugo ne stane
    Ako si ti našla kakvu pametniju ideju svakako javi

Eto taman sam usisala pa cu ubiti dosadu trazeci neku alternativu, jer mi se neda parit peglajuci. Uzivam u vremenu 🥰

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 09:28

Hvala, ali me jos zanima da li je netko uzeo premium iz Ethereala, premium pamuk. Ne znam jel to puno bolje. 
    Frajla ja nemam pojma o pelenama, mislila sam par tih cvršćih i ostalo normala. Baš sam htjela pitati za toto tosama. U paketu mi tako nekako kvalitetno djeluju 🤦‍♀️, padam na pakete. Obicne bijele. 
    Mona hvala, nisam ni znala da postoje babylpve.

• Pikulica19
    22. Kolovoz 2019. 09:32

Frajla najvise mi se svidja ideja da vidim kolika je torba i pitat svoju krojacicu da mi ovo zasije na torbu a drugi nastavak na cicak onaj cvrsti da mi za kolica napravi i tako s svake strane, torbu ce zategnut a i taman ce pasti na one kopce za sklapanje kolica(oni su kao granicnici😂) nije neki trosak a opet ja mislim da ce ok i izgledat.... Evo ga 
    https://itaksport.hr/dodatna-oprema/50876-nash-plasticna-kopca-15-za-stitnike-za-noge-za-vratara-4019309267911.html
    Mozda seka ima neke skafandere za bacit 🙄 pa skinut s njih a ako su tanki oni onda naci koji su cvrsci 😁
    Drzat ce me ovo dok ne naidjem na bolje... A one alkice mi ne pada na pamet stavljat ruzno mi je 😬

Frajla
    22. Kolovoz 2019. 09:37

Pikulica19

Frajla najvise mi se svidja ideja da vidim kolika je torba i pitat svoju krojacicu da mi ovo zasije na torbu a drugi nastavak na cicak onaj cvrsti da mi za kolica napravi i tako s svake strane, torbu ce zategnut a i taman ce pasti na one kopce za sklapanje kolica(oni su kao granicnici😂) nije neki trosak a opet ja mislim da ce ok i izgledat…. Evo ga
    https://itaksport.hr/dodatna-oprema/50876-nash-plasticna-kopca-15-za-stitnike-za-noge-za-vratara-4019309267911.html
    Mozda seka ima neke skafandere za bacit 🙄 pa skinut s njih a ako su tanki oni onda naci koji su cvrsci 😁
    Drzat ce me ovo dok ne naidjem na bolje… A one alkice mi ne pada na pamet stavljat ruzno mi je 😬

Ma super ako imaš bilo kakve graničnike ili onu kukicu za držač šalice, možda ona možeš i samo trobu prebaciti
    https://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/z/9PQAAOSw5qJcRSBW/$_86.JPG

Moja su ovakva i stvarno nema ničeg što ju može zadržati 
    https://www.babysden.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/v/cv324emr_nmdsand_lila_bootcoverincluded_3qrt.jpg

LollyBB
    22. Kolovoz 2019. 10:08

Upravo krenula s pakiranjem torbe i gledam ove chicco uloške... stavim li cijeli paket, kofer je skoro pa pun. lol Neki savjet, da stavim pola pa da mi po potrebi donosi muž?

Julie
    22. Kolovoz 2019. 10:09

Baby centar koji također uma Peg perego nema niti jednu hranilicu, zvala Peg Perego, imaju uredbu Draskovicevoj, naravno ne javljaju se. Sad ćemo vidjeti kaj oni vele kad im banemo tamo.
    Frajla fućkaš posao, nama treba info koje ti imaš tako da neka je tebe na forumu.....lako za posao 😂
    Divim ti se koliko informacija imaš i budeš detaljna.

• ReginaP
    22. Kolovoz 2019. 10:13

LollyBB

Upravo krenula s pakiranjem torbe i gledam ove chicco uloške… stavim li cijeli paket, kofer je skoro pa pun. lol Neki savjet, da stavim pola pa da mi po potrebi donosi muž?

Ja sam spakirala 10 kom pa ce mi muz donijet ako bude jos trebalo jer su stvarno ogromni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.