Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ygritte
    19. Kolovoz 2019. 21:44

Kengurica

Da li je netko radio ogtt u Agram Suncu i jel zbilja tamo 100kn? U Breyeru je 175kn pa vazem da li da radije idem u Sunce koje mi je nesto dalje.

Radila sam ja i tamo ti je 125 ili 130, ne sjecam se tocno.

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 21:44

Pikulice, taj Happy ima jos i kotacice? To mi se zgodno čini.

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 21:47

felicita28

To je uputnica koja vrijedi za vise puta ako sam dobro shvatila. Zadnji puta kad sam bila u TA oni su tu uputnicu meni uzeli, jer to oni sada imaju u kompjuteru i ja to vise ne moram nositi njima jer vrijedi za vise puta ili?

To ti je uputnica koja ti pokriva sve preglede u TA, sve UZV i sve pretrage koje ces raditi u toj bolnici i tebe oslobadja donosenja novih uputnica ... To je sad u bolnici interna uputnica i nemoj se uplasit ako ti za neku pretragu daju isprintanu kao fotokopiju jer to je i dalje ta D1 uputnica samo ce dole pod opciju "Traži se" upisati sto zele ili nece nista upisati meni daju sve to prazno u TA kad idem poslije u drugu ambulantu na UZV

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 21:53

Kengurica

Aurora 👍Pikulice e pa drago mi to cuti. Nikad nisam bila u toj Bubamari. Zapravo sam tip da mi najdraze kupovati gdje imaju dobar web pa ja to proucim, dodjem i uzmem, a Ikein web mi savrsen, ali ako cujem iz prve ruke iskustva to mi je jos draze. Otici cu luknuti u Bubamaru.

Odi u King Cross Bubamaru, tamo imas veci izbor i imaju velike zalihe na skladistu... Dok npr ovdje u Areni imaju samo izlozbene
    Da, taj ima i kotacice, sto mi se cini prakticno privuc si krevetic svom krevetu... A poslije ako se bude ludovalo u kreveticu lako se skinu, tj izvade se kao i kotacici na nekim kolicima i bude stabilniji na mjestu

luce35
    19. Kolovoz 2019. 21:54

Kengurica koji Ikein model ima spustanje bocne stranice? Ja nisam nasla nijedan 🤔.
    Pikulica ovaj tvoj mi se isto cini fiksan, ili mi je dioptrija otisla skroz pa ne kuzim 🤣

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 21:54

Hvala puno na savjetima. 

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 21:58

I Kengurice uclani se jedan dan u Klub trbuscica Bubamare i odi u utorak tad ces dobiti na njega jos 10%, nemoj bit luda ko ja pa otici u srijedu a aktivna sam u tom klubu sto je najzalosnije 😂

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:02

luce35

Kenguricakoji Ikein model ima spustanje bocne stranice? Ja nisam nasla nijedan 🤔.
    Pikulicaovaj tvoj mi se isto cini fiksan, ili mi je dioptrija otisla skroz pa ne kuzim 🤣

Luce to sam i ja mislila gledajuci te slike ali nije, podnica ima 3 razine a bocne stranice imaju 2 razine... Totalno mi je drugaciji bio kad sam ga vidjela uzivo i slozenog s spustenom stranicom i najgornjom dignutom podnicom... 

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:04

Pikulice 😂😂, pa zahvaljujuci tebi cu biti ‘pametnija’ 🤗
    Luce ne one stranice kod nogu i glave nego ona dugacka bocna stranica. Krivo se izrazavam kad kazem bocna. 

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.