Da li je netko radio ogtt u Agram Suncu i jel zbilja tamo 100kn? U Breyeru je 175kn pa vazem da li da radije idem u Sunce koje mi je nesto dalje.
Radila sam ja i tamo ti je 125 ili 130, ne sjecam se tocno.
To je uputnica koja vrijedi za vise puta ako sam dobro shvatila. Zadnji puta kad sam bila u TA oni su tu uputnicu meni uzeli, jer to oni sada imaju u kompjuteru i ja to vise ne moram nositi njima jer vrijedi za vise puta ili?
To ti je uputnica koja ti pokriva sve preglede u TA, sve UZV i sve pretrage koje ces raditi u toj bolnici i tebe oslobadja donosenja novih uputnica ... To je sad u bolnici interna uputnica i nemoj se uplasit ako ti za neku pretragu daju isprintanu kao fotokopiju jer to je i dalje ta D1 uputnica samo ce dole pod opciju "Traži se" upisati sto zele ili nece nista upisati meni daju sve to prazno u TA kad idem poslije u drugu ambulantu na UZV
Aurora 👍Pikulice e pa drago mi to cuti. Nikad nisam bila u toj Bubamari. Zapravo sam tip da mi najdraze kupovati gdje imaju dobar web pa ja to proucim, dodjem i uzmem, a Ikein web mi savrsen, ali ako cujem iz prve ruke iskustva to mi je jos draze. Otici cu luknuti u Bubamaru.
Odi u King Cross Bubamaru, tamo imas veci izbor i imaju velike zalihe na skladistu... Dok npr ovdje u Areni imaju samo izlozbene
Da, taj ima i kotacice, sto mi se cini prakticno privuc si krevetic svom krevetu... A poslije ako se bude ludovalo u kreveticu lako se skinu, tj izvade se kao i kotacici na nekim kolicima i bude stabilniji na mjestu
Kengurica koji Ikein model ima spustanje bocne stranice? Ja nisam nasla nijedan 🤔.
Pikulica ovaj tvoj mi se isto cini fiksan, ili mi je dioptrija otisla skroz pa ne kuzim 🤣
I Kengurice uclani se jedan dan u Klub trbuscica Bubamare i odi u utorak tad ces dobiti na njega jos 10%, nemoj bit luda ko ja pa otici u srijedu a aktivna sam u tom klubu sto je najzalosnije 😂
Kenguricakoji Ikein model ima spustanje bocne stranice? Ja nisam nasla nijedan 🤔.
Pikulicaovaj tvoj mi se isto cini fiksan, ili mi je dioptrija otisla skroz pa ne kuzim 🤣
Luce to sam i ja mislila gledajuci te slike ali nije, podnica ima 3 razine a bocne stranice imaju 2 razine... Totalno mi je drugaciji bio kad sam ga vidjela uzivo i slozenog s spustenom stranicom i najgornjom dignutom podnicom...
Pikulice 😂😂, pa zahvaljujuci tebi cu biti ‘pametnija’ 🤗
Luce ne one stranice kod nogu i glave nego ona dugacka bocna stranica. Krivo se izrazavam kad kazem bocna.
Sortiraj odgovore
Najstariji