Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    19. Kolovoz 2019. 15:26

Frajla

I na Sv. Duhu se nose pelene. Ali to sam nosila u posebnoj vrećici još
    Kao sve sam se u malo spakirala, a na kraju još sto vrećica

Tako sam i ja prvo spakirala pa sam uzela kofer ipak jer sam skuzila da nema smisla 😂 ali mislim da cu na kraju i ja odvojiti stvari za bebu, vidjet cu jos

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 15:26

Noemi1

Ne znam kakva je praksa, da li se smije ista nosit u rađaonu npr mobitel, voda, hrana? To bi bilo dobro mozda spakirat u neku malu torbicu pa prosvercat ak nist drugo 😀 a onda u kofer stavit pelene, vlazne maramice za bebu, kremu za guzu (to je ono sto se u Osijeku valjda mora nosit). Pa stvari za nas: chicco uloske, mrezaste gace, rucnik, spavacice, sampon za kosu i tusiranje, grudnjak za dojenje, jastucici za dojenje. Ne znam sta jos fali 🤔

Zgodno je imati torbu ili barem neku vrećicu za rađaonu. Papuče, spavaćicu, ručnik, gel za tuširanje. Vodu kako gdje daju, grickalice su za muža  Mobitel isto negdje ne daju, a negdje žene slušaju glazbu na slušalice satima

Angelina
    19. Kolovoz 2019. 15:29

ReginaP

Angelina

Samo cekamo 😁
    Spakirala jesam vise manje sve, ali morat cu to nekako presloziti jer mi ovako ne stanu voda i hrana, a bez toga ne idem u bolnicu pa makar doma rodila 😂
    Bas je zeznuto s tim stvarima. Ja stvarno nisam spakirala puno toga i mislila sam da ce mi stati u malu putnu torbu, na kraju sam morala uzeti manji kofer. I skuzila sam da je problem sto mi u Merkur moramo nositi pelene i vlazne za bebu, da nema toga bilo bi mi bas taman

Što planiraš spakirati u tirbu za rađaonu? Ja stalno brinem da sam od te hrpe svega zaboravila nesto bitno stavit :/

U toj bas maloj torbi za radaonu cu ponijeti: vodu, lebelo, slape, proteinske plocice, vlazni toaletni papir, dva chicco uloska, jedne mrezaste gacice, mob, punjac i nalaze

Maša62
    19. Kolovoz 2019. 15:45

Ja sam spakirala za sebe onaj mali kofer za avion,za bebu posebnu torbu onu koja se dobije s Uriage paketom i još moram samo za rađaonu.I imam feeling da mi svašta fali u torbi 🤦‍♀️

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 16:15

Cure, jel bolje da kindač ima zatvorene bočne stranice ili rešetkaste? Jel ima neka teorija? Nisam dosad pratila te teme kad ste pisale jer sam mislila preskociti kinderbet prvih 6 mj. I jel podizanje podnice na dvije razine dovoljno ili ipak bolje na 3 razine?

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 16:43

Kengurica

Cure, jel bolje da kindač ima zatvorene bočne stranice ili rešetkaste? Jel ima neka teorija? Nisam dosad pratila te teme kad ste pisale jer sam mislila preskociti kinderbet prvih 6 mj. I jel podizanje podnice na dvije razine dovoljno ili ipak bolje na 3 razine?

Za stranice nisam nikad cula da je bolje jedno ili drugo. Za podnicu ja imam na tri, ali ovu srednju smo stvarno jako kartko koristili, tak da bi mogla i bez nje.
    Najvisu sam koristila dok se nije uhvatio za nju i povukao u klececi polozaj (oko 6 mj), a na zadnju smo spustili kad se uspio dignuti na noge uz ogradicu (oko 7 mj) 

• Noemi1
    19. Kolovoz 2019. 17:30

Kengurica

Za resetke ne znam, pretpostavljam da je bolje da su resetke zbog cirkulacije zraka i da ti iz kreveta mozes vidjet bebu, pruzir ruku, pokrit ili otkrit ju. 
    A sto se tice podizanja podnice, mi imamo na 3 razine i kad smo sastavili krevetic i stavili madrac to je onako dosta visoko. Ima mozda 20cm do ruba krevetica, buduci da smo kupili vrlo visoki madrac s oprugama, nije ona klasicna spuzva od 10cm. Cak imas sigurnosnu visinu do koje ti smije biti skupa s madracem, sto kod nas premasuje tu visinu, al dok je beba mala, nema straha, cim budemo vidjeli da se pocinje dizat ili hvatat za rub, spustamo na nizu etazu. Vjerujem da su i 2 razine sasvim dovoljne, pogotovo ako uzmes visoki madrac.

Angelina
    19. Kolovoz 2019. 18:41

Kengurica

Ne znam jel mislis na bocne stranice sa bebinih bokova ili na one dvije kod glave i nogu? Ako mislis na ove kod glave i nogu meni je bolje da su zatvorene samo zato jer je konstrukcija tako cvrsca i ljepsi mi je dizajn, drugo nista.
    A ove dvije s bokova mislim da je bolje da su resetkaste zbog zraka kao sto su cure vec rekle

• irma123
    19. Kolovoz 2019. 19:18

Vi se bome pakirate😂 ja u torbi imam samo par chicco ulozaka, mrezaste gacice, kremu za bradavice, spavacicu i rucnik, papuce, japanke i pelene za bebu i ponest cu si za grickat nest..

felicita28
    19. Kolovoz 2019. 19:26

Curke koje ste u pbz banci? Jesu vam svima sjele komplikacije danas? Ja jos nrmam nista...ovo su je prva naknada za komplikacije koju bi trenala dobiti pa ne znam jer to nesto kod mene zastekalo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.