Curke koje ste u pbz banci? Jesu vam svima sjele komplikacije danas? Ja jos nrmam nista…ovo su je prva naknada za komplikacije koju bi trenala dobiti pa ne znam jer to nesto kod mene zastekalo
Ja sam u pbz meni danas prije podne vec sjelo
Curke koje ste u pbz banci? Jesu vam svima sjele komplikacije danas? Ja jos nrmam nista…ovo su je prva naknada za komplikacije koju bi trenala dobiti pa ne znam jer to nesto kod mene zastekalo
I meni je u pbz sjelo
Meni nista jos, ne kuzim do cega to moze biti…
Angelinami i sari je vec porodiljni, mozda su pustili prije nego komplikacije 🤔
Mi smo gledali bas ovo sto je Angelina rekla, izgledom je ljepše i cvrsca je konstrukcija i uzeli smo na 3 razine jer je gornja puno visa nego kad ima dvije eto dok je mala da kicmu ne lomim uzimajuci ju i stavljajuci u krevetac, pa makar drugu razinu nit ne koristili...
...
Moja curka 🥰 je skoro kilica secera, 1100g, sve mjere odgovaraju, ima tu malog odstupanja ali zanemarivo ... samo sto je rekla dr. da je glavicu gurnula skroz nisko jer skoro da ju nije uspjela izmjerit...
Zar je moguce da je vec sad okrenuta i dole zavaljena? 🤭🥰
Jeste vi za komplikacije nosile potvrdu za komplikacije i u hzzo ili samo u firmu?
Torba? Kakva torba?
Kupila sam danas spavaćice jeeee potrefila neki dobar popust u nekom NKD dućanu i 3 platila oko 150 kn i to dobra kvaliteta...
Ja ću isto za rađaonu manju torbu, a za sobu manji kofer, a šta ću sve potrpati još ne znam. Čekam sad za koji dan kad nam daju popis stvari nakon tečaja...
Daaaa opet sam ne tečaju hehhe i sve smo trudnice sa velikim trbusima, a ne ko u Rv kad se većini nije ni skužilo pa sam se bojala da ću sad biti jedina velika
Danas je pričao ginekolog, tema porod (sve što slijedi prije i nakon) i kaže da se epi može dobiti kod nas ukoliko je anesteziolog slobodan, ali su prije par dana dobili "rajski plin" pa i to mogu ponuditi ako želimo...objasnio je zašto porod na stolčiću ili npr stoječki nije baš naj opcija iako nam sila teža pomaže da porod možda bude lakši, ali otežava primalji pregled što se dešava dolje i veća je vjerojatnost pucanja zbog jačeg pritiska bebe. Isto tako da je bolje čim manje biti na krevetu u predrađaoni, već se više kretati i nek se pripremimo da neke mogu tamo provesti i dan dva... Također prvi koji je spomenuo kako pretjeruju s tim granicama za šećer.
Jeste vi za komplikacije nosile potvrdu za komplikacije i u hzzo ili samo u firmu?
Obavezno moraš u HZZO nosit jer ti oni isplaćuju komplikacije
Doznaku o bolovanju treba do 5-og u mjesecu predati na hzzo. Ako zakasnis predati isplate ti iduci mjesec. Prvi put predajes i potvrdu o zadnjih 6 placa, kopiju osobne, kopiju tekuceg racuna, ako si u Splitu onda i ugovor o radu koji nema nikakvog smisla al ga traze 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji