Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    19. Kolovoz 2019. 20:49

Hm...a sad npr. Ja sam dobila doznake za komplikacije do 31.7., a porodiljni mi je otvorila 14.8. Sutra bas idem kod doktorice po papire, jer mi treba doktorica dati jos i doznake za komplikacije od 1.8. Do 13.8.? Jer ona je meni rekla kad sam je pitala to da nista ne treba vise. Meni to nista nije jasno sada 😂😂😂

Angelina
    19. Kolovoz 2019. 20:52

Ja isto ne kuzim kako su ti to mogli reci u firmi.. nikad nisam ni cula da je neka firma to napravila 🤔

Angelina
    19. Kolovoz 2019. 20:54

felicita28

Hm…a sad npr. Ja sam dobila doznake za komplikacije do 31.7., a porodiljni mi je otvorila 14.8. Sutra bas idem kod doktorice po papire, jer mi treba doktorica dati jos i doznake za komplikacije od 1.8. Do 13.8.? Jer ona je meni rekla kad sam je pitala to da nista ne treba vise. Meni to nista nije jasno sada 😂😂😂

Treba da. I to stignes odnijeti do 5.9. Ove za 7.mj. si trebala donijeti do 5.8., ali posto nisi i njih takoder imas vremena odnijeti do 5.9.

felicita28
    19. Kolovoz 2019. 20:54

Imam kozu u firmi koja mi je rekla da ce ona to srediti i ja vise nisam isla za time racunajuci da je to rijeseno...ljuta sam ko pas na samu sebe najvise jer sam to zdravo za gotovo shvatila bez da sam se isla dalje raspitati ali sad je gotovo.. 

felicita28
    19. Kolovoz 2019. 20:58

Hvala vam cure na pomoci :) doktoricu sam bila vec dva puta ovaj mjesec zvala da je pitam sto sa tim periodom od 1.8. Do 13. 8. prije otvaranja porodiljnog ona govori ne treba nista, trebas se za sve dobro informirati jer ljudi ne znaju...

luce35
    19. Kolovoz 2019. 21:08

Od te iz firme trazi potvrdu o zadnjih 6 placa i s doznakama i kopijama osobne i tekuceg predaj u hzzo skupa za 7 i 8 mjesec do 05.09 i oko 20.09 ces dobiti i te zaostatke za 7. Na hzzo trebas za svaki mjesec popuniti i potpisati zahtjev

luce35
    19. Kolovoz 2019. 21:12

Sto se tice krevetica meni su drazi s resetkama na sve 4 strane iako je estetski ljepsi s punim stranicama gore i dolje. Podnica na 3 razine mi je bila prakticna a najprakticnije od svega spustanje 1 bocne stranice da mogu lakse spustiti dijete kad zaspi ili u noci izmjeriti temperaturu (to kad je podnica spustena). Niska sam i sa fiksnom bocnom bi mi bilo nemoguce 😀

felicita28
    19. Kolovoz 2019. 21:16

luce35

Od te iz firme trazi potvrdu o zadnjih 6 placa i s doznakama i kopijama osobne i tekuceg predaj u hzzo skupa za 7 i 8 mjesec do 05.09 i oko 20.09 ces dobiti i te zaostatke za 7. Na hzzo trebas za svaki mjesec popuniti i potpisati zahtjev

Je, sutra idem po tu potvrdu ona to vec sve ima kod sebe...hvala cure jos jednom, sva sam se nanervirala sada bila 😥😥😥

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 21:17

Luce meni cak i ljepsi suplji sa svih strana. Gledam ikeine jer su sad snizeni, a ne da mi se puno istrazivati i izmedju dva dvojim, jedan ima pune bocne, drugi ne, al taj koji nema pak ima samo dvije razine za madrac. Ostalo sve zadovoljava, spustanje stranuce, i ne zelim nikakve ladice. Samo moram vidjeti cijene madraca jer mozda u nekom ducanu dobijem sve ukljuceno za manje novaca. Joj ja nikako nisam za to proucavanje jer kad krenem proucavati sto uzeti tek onda sam neodlucna. 

felicita28
    19. Kolovoz 2019. 21:30

Cure imam jos jedno pitanje ako koja zna...sto je D1 uputnica? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI