Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    19. Kolovoz 2019. 21:54

Kengurica koji Ikein model ima spustanje bocne stranice? Ja nisam nasla nijedan 🤔.
    Pikulica ovaj tvoj mi se isto cini fiksan, ili mi je dioptrija otisla skroz pa ne kuzim 🤣

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 21:54

Hvala puno na savjetima. 

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 21:58

I Kengurice uclani se jedan dan u Klub trbuscica Bubamare i odi u utorak tad ces dobiti na njega jos 10%, nemoj bit luda ko ja pa otici u srijedu a aktivna sam u tom klubu sto je najzalosnije 😂

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:02

luce35

Kenguricakoji Ikein model ima spustanje bocne stranice? Ja nisam nasla nijedan 🤔.
    Pikulicaovaj tvoj mi se isto cini fiksan, ili mi je dioptrija otisla skroz pa ne kuzim 🤣

Luce to sam i ja mislila gledajuci te slike ali nije, podnica ima 3 razine a bocne stranice imaju 2 razine... Totalno mi je drugaciji bio kad sam ga vidjela uzivo i slozenog s spustenom stranicom i najgornjom dignutom podnicom... 

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:04

Pikulice 😂😂, pa zahvaljujuci tebi cu biti ‘pametnija’ 🤗
    Luce ne one stranice kod nogu i glave nego ona dugacka bocna stranica. Krivo se izrazavam kad kazem bocna. 

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:06

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:08

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:09

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:10

Mislila sam na ovo:
    https://m2.ikea.com/hr/hr/p/sundvik-krevetic-bijela-00248567/
    Sad si mi bacila bubu u uho pa da pitam, nije isto spustanje i micanje jedne stranice?

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:11

Jesu li to fotke proradile? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI