Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    19. Kolovoz 2019. 21:12

Sto se tice krevetica meni su drazi s resetkama na sve 4 strane iako je estetski ljepsi s punim stranicama gore i dolje. Podnica na 3 razine mi je bila prakticna a najprakticnije od svega spustanje 1 bocne stranice da mogu lakse spustiti dijete kad zaspi ili u noci izmjeriti temperaturu (to kad je podnica spustena). Niska sam i sa fiksnom bocnom bi mi bilo nemoguce 😀

felicita28
    19. Kolovoz 2019. 21:16

luce35

Od te iz firme trazi potvrdu o zadnjih 6 placa i s doznakama i kopijama osobne i tekuceg predaj u hzzo skupa za 7 i 8 mjesec do 05.09 i oko 20.09 ces dobiti i te zaostatke za 7. Na hzzo trebas za svaki mjesec popuniti i potpisati zahtjev

Je, sutra idem po tu potvrdu ona to vec sve ima kod sebe...hvala cure jos jednom, sva sam se nanervirala sada bila 😥😥😥

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 21:17

Luce meni cak i ljepsi suplji sa svih strana. Gledam ikeine jer su sad snizeni, a ne da mi se puno istrazivati i izmedju dva dvojim, jedan ima pune bocne, drugi ne, al taj koji nema pak ima samo dvije razine za madrac. Ostalo sve zadovoljava, spustanje stranuce, i ne zelim nikakve ladice. Samo moram vidjeti cijene madraca jer mozda u nekom ducanu dobijem sve ukljuceno za manje novaca. Joj ja nikako nisam za to proucavanje jer kad krenem proucavati sto uzeti tek onda sam neodlucna. 

felicita28
    19. Kolovoz 2019. 21:30

Cure imam jos jedno pitanje ako koja zna...sto je D1 uputnica? 

luce35
    19. Kolovoz 2019. 21:32

Uputnica koja vrijedi godinu dana, da ne moras svaki puta za isti pregled/pretragu donositi novu

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 21:33

Ja sam imala slucaj gdje sam zbog mpo bila na bolovanju i doznaka je isla do 28.02. i sestra mi je normalno dala za 02.mj doznaku, 06.03. Je trudnoca potvrdjena i ginekologica me spicila odmah od tog dana na komplikacije zbog puno razloga, i na kraju mjeseca mi dala doznaku od komplikacija ali od 06.03.-31.03. i naravno da su me iz firme zvali da donesem doznaku s bolovanjem i oznakom prije komplikacija za tih 5dana od 01.03-05.03.
    Moras imati sve dane ispunjene izmedju doznaka i ti dani do porodiljnog ce ti ici doznaka s oznakom komplikacija...
    ... 
    Ja sam se jako razocarala u Ikeine krevetice.. Oni koji su suplji s svih strana su toliko niski da i meni koja sam niza je prenisko, a donja razina je malte na podu kad se spusti... A ako se radi o kreveticu onom bijelom s onim ladicama ispod isplati ga se otici vidjeti, nije los jos ako je i dobro snizen di ces bolje 😉
    A madraci se meni tamo nisu svidjeli, u Bubamari sam nasla bolji za svega 300kn 10cm debljine koji mi je nekako taman za krevetic i jos ako ste dobili onu knjizicu s popustima u trudnickom paketicu dobijete na madrac 15%... 

felicita28
    19. Kolovoz 2019. 21:34

To je uputnica koja vrijedi za vise puta ako sam dobro shvatila. Zadnji puta kad sam bila u TA oni su tu uputnicu meni uzeli, jer to oni sada imaju u kompjuteru i ja to vise ne moram nositi njima jer vrijedi za vise puta ili?

Angelina
    19. Kolovoz 2019. 21:37

felicita28

To je uputnica koja vrijedi za vise puta ako sam dobro shvatila. Zadnji puta kad sam bila u TA oni su tu uputnicu meni uzeli, jer to oni sada imaju u kompjuteru i ja to vise ne moram nositi njima jer vrijedi za vise puta ili?

Tako je. Ta ti uputnica vrijedi, ne moras nista nositi

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 21:41

Aurora87

Kengurica

Lucemeni cak i ljepsi suplji sa svih strana. Gledam ikeine jer su sad snizeni, a ne da mi se puno istrazivati i izmedju dva dvojim, jedan ima pune bocne, drugi ne, al taj koji nema pak ima samo dvije razine za madrac. Ostalo sve zadovoljava, spustanje stranuce, i ne zelim nikakve ladice. Samo moram vidjeti cijene madraca jer mozda u nekom ducanu dobijem sve ukljuceno za manje novaca. Joj ja nikako nisam za to proucavanje jer kad krenem proucavati sto uzeti tek onda sam neodlucna.

E pa ja sam isto takva😁. Daj mi dvije opcije i onda mogu lijepo odluciti…mi smo kupili u bubamari,otisli u utorak kad je bio popust i platili ga 850kn…ima tri razine podnice, spusta se bocna strana i resetke su sa svih strana…izgleda onako vrlo jednostavno i meni se cini praktican…ima točkiće i nema ladice….a madrac smo kupili u emezzeti za 300kn.

https://www.bubamara.in/djecja-soba/krevetici-madraci-i-posteljina/krevetici-/bambino-kreveti-happy/02908606100582488
    Ja sam uzela ovaj s medekima na prednjoj i straznjoj stranici i s madracem me ispalo svega 960kn...
    Iskreno uopce mi se nije svidio na slici, ali kad sam ga vidjela uzivo i kad smo ga sklopili doma ma bas je che che, aman taman bas ono sto smo htjeli. Cvrsto, jednostavno, 3razine, stranice se spustaju, ma da mogu stavit sliku stavila bih kako izgleda kod nas ali osvojio me cijenom i svim ostalim.... 

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 21:41

Aurora 👍
    Pikulice e pa drago mi to cuti. Nikad nisam bila u toj Bubamari. Zapravo sam tip da mi najdraze kupovati gdje imaju dobar web pa ja to proucim, dodjem i uzmem, a Ikein web mi savrsen, ali ako cujem iz prve ruke iskustva to mi je jos draze. Otici cu luknuti u Bubamaru.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.