Ovaj sam mislila uzeti uz popust 10%
https://www.bubamara.in/djecja-soba/krevetici-madraci-i-posteljina/krevetici-/bambino-krevet-bambi-bijeli/0038606100582020
Seljačko rješenje za one koje nemaju kotačiće-mi smo dolje poljepili one filc naljepnice (kao što se na stolice stavljaju), pa ga vučem po parketu kako hoću
Meni je nabijen na ormar, pa kad nešto trebam vaditi onda ga pomičem (naravno, preko dana, ne dok dijete spava)
E to sam i ja napravila. Odlicno rjesenje jer su ti krevetici toliko lagani da ih se vuce bez problema. Meni je nabijen na ladicu od kreveta pa ga isto moram micati kad mi nesto treba.
Cure, idemo na zimovanje nakon Nove godine, beba ce biti nekih 4 mjeseca pa ne znam gdje staviti bebu spavati? Gledam putne krevetice u Magic baby i dodu oko 600 kn pa me zanima ima li itko to, koristi li ista i isplati li se to uzeti?
Cure, idemo na zimovanje nakon Nove godine, beba ce biti nekih 4 mjeseca pa ne znam gdje staviti bebu spavati? Gledam putne krevetice u Magic baby i dodu oko 600 kn pa me zanima ima li itko to, koristi li ista i isplati li se to uzeti?
Nemam iskustva s tim, ali samo cu ti reci da sam do sad u Lesnini vidjela najjeftinije. Mi cemo ga uzeti neka bude kod bake i dede, ali ja ne planiram davati toliko novaca za to, pa to je skoro kao pravi krevetic, a dijete ce u njemu spavati nekoliko puta.
Hahaha muke po brijanju :) ja sam se ujutro bas sama uspjela izdepilirati na slijepo i po osjecaju i mislim da je dobro...u 11 sam narucena za uzv a u 12 idem u TA pa cemo vidjeti sto kaze doktor
Mi smo ga posudili za more (mali bio 5 mj), rekla sestricna da ima u kompletu s njim neki tvrđi madrac. I tak ja to nisam rastavljala doma, dođemo tamo, rasklopim, kad ono uopće nije madrac nego neka kao podnica, nit obloženo nit išta Onda mi je rekla da ona malom složi deku ili jorgan dolje da legne na to
Meni nikak nije bila opcija, pogotovo jer je spavo na trbuhu. Na kraju smo mu košaru od kolica (s tim da naša ima kao madrac unutri) stavili na pod pored kreveta i u tome je spavo.
Poanta-treba uzeti uz njega i madrac za putni krevetić. Budu onak složeni, ko ležaljka za plažu
Kod brata kad smo išli on je uzeo skroz fora, ima i prematalicu gore (prematalica se spusti iz stranicu kad se ne koristi) i vrtuljak i ono za spremiti pelene
Ovak nešto
https://www.mall.hr/putni-krevetici/hauck-djecji-putni-krevetic-hauck-babycenter-2019-friend-bez
Planiram to naručiti za poklon za drugu bebu (jer imam sve drugo), pa kad idemo negdje da imam. Mali sad legne između nas, al dvoje to neće funkcionirati
Ayla, meni ti je tako bilo sa 1.djetetom i spasila me izdajalica. Prvih 2 dana sam vukla na prazno, ali ona može jače navući nego bebač. Poslije krenulo i nije bilo problema. Isto je imao žuticu.
Ja sam mislila na nešto ovako, piše da uma madrac. Mi često putujemo pa ne bi htjela razmišljati di ću sa bebom a ovo mi se činila super opcija
https://www.magicbaby.hr/cam-putni-krevetic-pisolino-240-orso.html
I još bi htjela ovu kameru jer mi se čini super da vidiš bebu i ne skačeš na meskoljenje
http://www.mall.hr/elektrosnke-dadilje/truelife-elektricna-dadilja-nannycam-h32
Da li itko to koristi? Beba će za početak biti u svojoj sobici pa ako neće ići stavit ćemo ju u našu
I gledam sterlizatorw Duda i bočica. Koliko cesto se ti sterilizira, ne želim za to davati neke velike novce. Vidim da ima za 150 kn ali stane jedna bočica iako ih ne mislim imati 10 jer planiram dojiti.
Cure sretno na pregledima danas.
Loptica, ti si još u bolnici? Ima kakvih novosti?
Julie fora mi izgleda ovaj krevetić. Pa naravno, uzmi te si ako putujete, zašt ne.
Kameru nemam, imam obični, pa nemam iskustva, iako mnoge cure (iz stare grupe) imaju i zadovoljne su. Ne skačem na svako šuškanje, malo pričekam da vidim jel trebam ići ili će prestati.
Sterilizator stvarno nije nešto što je nužno. Identičan efekt dobiješ kad dude/boce/šeširiće otkuhaš u loncu na 5 minuta. U početku sam sterilizirala 1-2 puta dnevno, najviše zbog šeširića na koje sam dojila, pa bi usput ubacila i dude. Sad otkuham jednom tjedno dudice i bočice (za mlijeko i za vodu). Svakako prije sterilizacije moraš oprati detergentom. Problem je i kod tih sterilizatora što često u njih ni ne stanu veće boce.
Sortiraj odgovore
Najstariji