Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:08

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:09

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:10

Mislila sam na ovo:
    https://m2.ikea.com/hr/hr/p/sundvik-krevetic-bijela-00248567/
    Sad si mi bacila bubu u uho pa da pitam, nije isto spustanje i micanje jedne stranice?

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:11

Jesu li to fotke proradile? 

felicita28
    19. Kolovoz 2019. 22:12

Pikulica19

felicita28

To je uputnica koja vrijedi za vise puta ako sam dobro shvatila. Zadnji puta kad sam bila u TA oni su tu uputnicu meni uzeli, jer to oni sada imaju u kompjuteru i ja to vise ne moram nositi njima jer vrijedi za vise puta ili?

To ti je uputnica koja ti pokriva sve preglede u TA, sve UZV i sve pretrage koje ces raditi u toj bolnici i tebe oslobadja donosenja novih uputnica … To je sad u bolnici interna uputnica i nemoj se uplasit ako ti za neku pretragu daju isprintanu kao fotokopiju jer to je i dalje ta D1 uputnica samo ce dole pod opciju "Traži se" upisati sto zele ili nece nista upisati meni daju sve to prazno u TA kad idem poslije u drugu ambulantu na UZV

Hvala cure :) ljubim vas 😘

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:17

Kengurica

Mislila sam na ovo:
    https://m2.ikea.com/hr/hr/p/sundvik-krevetic-bijela-00248567/
    Sad si mi bacila bubu u uho pa da pitam, nije isto spustanje i micanje jedne stranice?

Nije isto, iako da i ja maknem stranicu i spustim dole podnicu izgledalo bi tako 😂 to je vise transformacija krevetica u krevet, pikirala sam takav model u (opet ja) Bubamari pa mi doslo iz guzice u glavu da cu nakon godinu i pol - dvije ici na drugo dijete pa mi bolje kupit bas krevet djetetu pa da ga ima vise godina neg ovako 

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:21

Ne znam jesu proradile jer sam ja iskoristila onu stranicu sto je netko davno objavio gdje se ucita fotkica pa se moze kopirati link i zaljepiti ovdje i vidim da radi.. Weeeee I am so happy 😆🥳

• Kengurica
    19. Kolovoz 2019. 22:23

Sad sam isprobalai ja to u temi zimske bebe i radi. Bravo za onog tko je to otkrio i tebe da si mi sad dala ideju. Stvarno je prejednostavno za koristiti.

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:24

felicita28

Pikulica19

felicita28

To je uputnica koja vrijedi za vise puta ako sam dobro shvatila. Zadnji puta kad sam bila u TA oni su tu uputnicu meni uzeli, jer to oni sada imaju u kompjuteru i ja to vise ne moram nositi njima jer vrijedi za vise puta ili?

To ti je uputnica koja ti pokriva sve preglede u TA, sve UZV i sve pretrage koje ces raditi u toj bolnici i tebe oslobadja donosenja novih uputnica … To je sad u bolnici interna uputnica i nemoj se uplasit ako ti za neku pretragu daju isprintanu kao fotokopiju jer to je i dalje ta D1 uputnica samo ce dole pod opciju "Traži se" upisati sto zele ili nece nista upisati meni daju sve to prazno u TA kad idem poslije u drugu ambulantu na UZV

Hvala cure :) ljubim vas 😘

Nema na cemu 💕😘

LollyBB
    19. Kolovoz 2019. 22:27

Pikulica19

felicita28

Nadam se da za sam porod ne treba još neka uputnica? Imam noćne more od hrvatske birokracije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.