Mislila sam na ovo:
https://m2.ikea.com/hr/hr/p/sundvik-krevetic-bijela-00248567/
Sad si mi bacila bubu u uho pa da pitam, nije isto spustanje i micanje jedne stranice?
To je uputnica koja vrijedi za vise puta ako sam dobro shvatila. Zadnji puta kad sam bila u TA oni su tu uputnicu meni uzeli, jer to oni sada imaju u kompjuteru i ja to vise ne moram nositi njima jer vrijedi za vise puta ili?
To ti je uputnica koja ti pokriva sve preglede u TA, sve UZV i sve pretrage koje ces raditi u toj bolnici i tebe oslobadja donosenja novih uputnica … To je sad u bolnici interna uputnica i nemoj se uplasit ako ti za neku pretragu daju isprintanu kao fotokopiju jer to je i dalje ta D1 uputnica samo ce dole pod opciju "Traži se" upisati sto zele ili nece nista upisati meni daju sve to prazno u TA kad idem poslije u drugu ambulantu na UZV
Hvala cure :) ljubim vas 😘
Mislila sam na ovo:
https://m2.ikea.com/hr/hr/p/sundvik-krevetic-bijela-00248567/
Sad si mi bacila bubu u uho pa da pitam, nije isto spustanje i micanje jedne stranice?
Nije isto, iako da i ja maknem stranicu i spustim dole podnicu izgledalo bi tako 😂 to je vise transformacija krevetica u krevet, pikirala sam takav model u (opet ja) Bubamari pa mi doslo iz guzice u glavu da cu nakon godinu i pol - dvije ici na drugo dijete pa mi bolje kupit bas krevet djetetu pa da ga ima vise godina neg ovako
Ne znam jesu proradile jer sam ja iskoristila onu stranicu sto je netko davno objavio gdje se ucita fotkica pa se moze kopirati link i zaljepiti ovdje i vidim da radi.. Weeeee I am so happy 😆🥳
Sad sam isprobalai ja to u temi zimske bebe i radi. Bravo za onog tko je to otkrio i tebe da si mi sad dala ideju. Stvarno je prejednostavno za koristiti.
To je uputnica koja vrijedi za vise puta ako sam dobro shvatila. Zadnji puta kad sam bila u TA oni su tu uputnicu meni uzeli, jer to oni sada imaju u kompjuteru i ja to vise ne moram nositi njima jer vrijedi za vise puta ili?
To ti je uputnica koja ti pokriva sve preglede u TA, sve UZV i sve pretrage koje ces raditi u toj bolnici i tebe oslobadja donosenja novih uputnica … To je sad u bolnici interna uputnica i nemoj se uplasit ako ti za neku pretragu daju isprintanu kao fotokopiju jer to je i dalje ta D1 uputnica samo ce dole pod opciju "Traži se" upisati sto zele ili nece nista upisati meni daju sve to prazno u TA kad idem poslije u drugu ambulantu na UZV
Hvala cure :) ljubim vas 😘
Nema na cemu 💕😘
Nadam se da za sam porod ne treba još neka uputnica? Imam noćne more od hrvatske birokracije.
Sortiraj odgovore
Najstariji