Sad sam zvala zensku koja se time u firmi bavi i ona je to trebala umjesto mene napraviti i zaboravila je odnijeti u hzzo...ne mogu vjerovati...znaci sad ce mi to isplatiti tek sljedeci mjesec?
Sad sam zvala zensku koja se time u firmi bavi i ona je to trebala umjesto mene napraviti i zaboravila je odnijeti u hzzo…ne mogu vjerovati…znaci sad ce mi to isplatiti tek sljedeci mjesec?
Da, isplatit ce ti oduci mjesec. Ali ne kuzim kak ce ona to umjesto tebe, treba tamo popuniti na koji racun zelis isplatu i sl i to potpisati
E da mislim na stranice di su glava i noge. Kindac ce mi biti tako okrenut da kad pogledam kroz vrata sobe vidim te stranice pa mi palo napamet da dok npr popodne beba spava kad je malo veca lakse bacim pogled na nju, ne moram uci skroz u sobu vec iz hodnika vidim (ako su ovo uopce realne situacije). I da li je kinderbet i madrac od ikee drigacijih dimenzija od nekih standarda? Zna li to netko napamet? I hvala cure. Nisam inace gotovanka, ali ovaj forum nema neko kvalitetno pretrazivanje, inace bih sama potrazila gdje ste pisale o tome.
Sto se tice komplikacija, ja svaki mjesec jednu doznaku odnesem samau HZZO i to u Remetinec gdje nikad nije nikakva guzva i jednu u firmu jer moja iz racunovodstva kaze da joj je to kao neki dokaz.
Da li je netko radio ogtt u Agram Suncu i jel zbilja tamo 100kn? U Breyeru je 175kn pa vazem da li da radije idem u Sunce koje mi je nesto dalje.
Sad sam zvala zensku koja se time u firmi bavi i ona je to trebala umjesto mene napraviti i zaboravila je odnijeti u hzzo…ne mogu vjerovati…znaci sad ce mi to isplatiti tek sljedeci mjesec?
Ovi iz firme nemaju veze sa hzzo.samo od firme trebas izvadak zadnjih 6 mjeseci place i njima dajes jednu doznaku a u hzzo nosis drugu i te potvrde o placi i tamo popunjavac obrazac za otvaranje kompikacija i kopiju tekuceg racuna prilazes sa ovim ostalim papirima od firme i ginicke doznake...niko iz firme nemoze umjesto tebe
Hm...a sad npr. Ja sam dobila doznake za komplikacije do 31.7., a porodiljni mi je otvorila 14.8. Sutra bas idem kod doktorice po papire, jer mi treba doktorica dati jos i doznake za komplikacije od 1.8. Do 13.8.? Jer ona je meni rekla kad sam je pitala to da nista ne treba vise. Meni to nista nije jasno sada 😂😂😂
Ja isto ne kuzim kako su ti to mogli reci u firmi.. nikad nisam ni cula da je neka firma to napravila 🤔
Hm…a sad npr. Ja sam dobila doznake za komplikacije do 31.7., a porodiljni mi je otvorila 14.8. Sutra bas idem kod doktorice po papire, jer mi treba doktorica dati jos i doznake za komplikacije od 1.8. Do 13.8.? Jer ona je meni rekla kad sam je pitala to da nista ne treba vise. Meni to nista nije jasno sada 😂😂😂
Treba da. I to stignes odnijeti do 5.9. Ove za 7.mj. si trebala donijeti do 5.8., ali posto nisi i njih takoder imas vremena odnijeti do 5.9.
Imam kozu u firmi koja mi je rekla da ce ona to srediti i ja vise nisam isla za time racunajuci da je to rijeseno...ljuta sam ko pas na samu sebe najvise jer sam to zdravo za gotovo shvatila bez da sam se isla dalje raspitati ali sad je gotovo..
Hvala vam cure na pomoci :) doktoricu sam bila vec dva puta ovaj mjesec zvala da je pitam sto sa tim periodom od 1.8. Do 13. 8. prije otvaranja porodiljnog ona govori ne treba nista, trebas se za sve dobro informirati jer ljudi ne znaju...
Od te iz firme trazi potvrdu o zadnjih 6 placa i s doznakama i kopijama osobne i tekuceg predaj u hzzo skupa za 7 i 8 mjesec do 05.09 i oko 20.09 ces dobiti i te zaostatke za 7. Na hzzo trebas za svaki mjesec popuniti i potpisati zahtjev
Sortiraj odgovore
Najstariji