Pikulica ovaj tvoj se spusti i ucvrsti ili ide gore dolje pristiskom dugmica? Meni treba da mogu 5 puta u danu podici i spustiti a ne staviti na nizu razinu i ucvrstiti. Eh je mi ide objasnjavanje 🤣🤣
Pikulicaovaj tvoj se spusti i ucvrsti ili ide gore dolje pristiskom dugmica? Meni treba da mogu 5 puta u danu podici i spustiti a ne staviti na nizu razinu i ucvrstiti. Eh je mi ide objasnjavanje 🤣🤣
Ovaj se ucvrsti, gledala sam taj sto ide gore dole pritiskom dugmica istovremeno u Lesnini i iskocila stranica iz lezista s jedne strane nama pred ocima, zena nam odmah dala popust u pol cijene 😂😂😂😂
Mi smo imali krevetic s tim dugmicem, 3 godine gore dolje bez greske, taj krevetic u trgovini ocito nije bio dobro pritegnut pa iskocila stranica 🤣🤣🤣
Mi smo imali krevetic s tim dugmicem, 3 godine gore dolje bez greske, taj krevetic u trgovini ocito nije bio dobro pritegnut pa iskocila stranica 🤣🤣🤣
Ma ja se sjecam iz naseg doba takvih krevetica, ma ti su bili zakon em cvrsti em preslo 100narastaja samo se madrac mjenjao 😂
Jutro, cure! Danas me čeka novi pregled na Merkuru. Sretno svima koji danas isto idu. :)
Jutro, cure! Danas me čeka novi pregled na Merkuru. Sretno svima koji danas isto idu. :)
Jutro, kad si planirala ici? I ja idem danas, nadam se da ce biti manje ljudi nego prosli tjedan
Jutro curke, citam vas i dalje al ne stignem bas pisati, jos sam u bolnici cekam da mi kazu kad cu kuci meni se upalila vena, beba dobila zuticu al sve prolazi ona je bolje a i ja 😊 jos nis od dojenja mljeka nema 😔 bradavice treba navlaciti 🥴 a ja nezz, tako da sto ce biti na kraju neznam 😵 vidim vi se polako priblizavate kraju 😊😊 jos malo pa stize navala bebaca 😊
Ayla drui se.. nadam se da ce vas uskoro pustiti kuci. Nama su nesto na tecaju spominjali da se moze izdajalicom pokusat potaknuti mlijeko jer bebe koje imaju zuticu ne sisaju bas.. Nadam se da cure koje vec imaju klince imaju neki potpuniji savjet. Uostalom nije kraj svijeta i ako ne mozes dojit, samo se nemoj opterecivat :*
Jutric 😀
Ayla budi dosadna i trazi sestre da ti pomognu s bradavicama, dojenjem, ja sam pokusavala sama a nije islo pa se prsi upalile i dobila temperaturu. Onda je dosla jedna sestra i krvnicki mi krenula stiskati prsi, boljelo je ko sam vrag al ta me zena spasila, mlijeko krenulo, beba pocela navlaciti i kolicina mlijeka se povecala
Jutro curke, citam vas i dalje al ne stignem bas pisati, jos sam u bolnici cekam da mi kazu kad cu kuci meni se upalila vena, beba dobila zuticu al sve prolazi ona je bolje a i ja 😊 jos nis od dojenja mljeka nema 😔 bradavice treba navlaciti 🥴 a ja nezz, tako da sto ce biti na kraju neznam 😵 vidim vi se polako priblizavate kraju 😊😊 jos malo pa stize navala bebaca 😊
Jutro...ja vjeeujem da su to samo pocetnicke tegobe..i da ce te se kliknuti i da ce dojenje krenuti..svakako se javi rodinim savjetnicama za dojenje ukoliko bude problema iako vjerujem da nece..nekome pomognu silikonski sesirici kod uvucenih bradavica..jako je vazno da ima dobar hvat i onda ce to krenuti..sretnoo
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji