Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    19. Kolovoz 2019. 22:32

Pikulica ovaj tvoj se spusti i ucvrsti ili ide gore dolje pristiskom dugmica? Meni treba da mogu 5 puta u danu podici i spustiti a ne staviti na nizu razinu i ucvrstiti. Eh je mi ide objasnjavanje 🤣🤣

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 22:37

luce35

Pikulicaovaj tvoj se spusti i ucvrsti ili ide gore dolje pristiskom dugmica? Meni treba da mogu 5 puta u danu podici i spustiti a ne staviti na nizu razinu i ucvrstiti. Eh je mi ide objasnjavanje 🤣🤣

Ovaj se ucvrsti, gledala sam taj sto ide gore dole pritiskom dugmica istovremeno u Lesnini i iskocila stranica iz lezista s jedne strane nama pred ocima, zena nam odmah dala popust u pol cijene 😂😂😂😂

luce35
    19. Kolovoz 2019. 22:39

Mi smo imali krevetic s tim dugmicem, 3 godine gore dolje bez greske, taj krevetic u trgovini ocito nije bio dobro pritegnut pa iskocila stranica 🤣🤣🤣

• Pikulica19
    19. Kolovoz 2019. 23:18

luce35

Mi smo imali krevetic s tim dugmicem, 3 godine gore dolje bez greske, taj krevetic u trgovini ocito nije bio dobro pritegnut pa iskocila stranica 🤣🤣🤣

Ma ja se sjecam iz naseg doba takvih krevetica, ma ti su bili zakon em cvrsti em preslo 100narastaja samo se madrac mjenjao 😂

LollyBB
    20. Kolovoz 2019. 06:16

Jutro, cure! Danas me čeka novi pregled na Merkuru. Sretno svima koji danas isto idu. :)

• ReginaP
    20. Kolovoz 2019. 06:36

LollyBB

Jutro, cure! Danas me čeka novi pregled na Merkuru. Sretno svima koji danas isto idu. :)

Jutro, kad si planirala ici?  I ja idem danas, nadam se da ce biti manje ljudi nego prosli tjedan

20. Kolovoz 2019. 07:25

Jutro curke, citam vas i dalje al ne stignem bas pisati, jos sam u bolnici cekam da mi kazu kad cu kuci meni se upalila vena, beba dobila zuticu al sve prolazi ona je bolje a i ja 😊 jos nis od dojenja mljeka nema 😔  bradavice treba navlaciti 🥴 a ja nezz, tako da sto ce biti na kraju neznam 😵 vidim vi se polako priblizavate kraju 😊😊 jos malo pa stize navala bebaca 😊

• ReginaP
    20. Kolovoz 2019. 07:44

Ayla drui se.. nadam se da ce vas uskoro pustiti kuci. Nama su nesto na tecaju spominjali da se moze izdajalicom pokusat potaknuti mlijeko jer bebe koje imaju zuticu ne sisaju bas.. Nadam se da cure koje vec imaju klince imaju neki potpuniji savjet. Uostalom nije kraj svijeta i ako ne mozes dojit, samo se nemoj opterecivat :*

luce35
    20. Kolovoz 2019. 07:50

Jutric 😀
    Ayla budi dosadna i trazi sestre da ti pomognu s bradavicama, dojenjem, ja sam pokusavala sama a nije islo pa se prsi upalile i dobila temperaturu. Onda je dosla jedna sestra i krvnicki mi krenula stiskati prsi, boljelo je ko sam vrag al ta me zena spasila, mlijeko krenulo, beba pocela navlaciti i kolicina mlijeka se povecala

Lunica
    20. Kolovoz 2019. 08:11

ayla

Jutro curke, citam vas i dalje al ne stignem bas pisati, jos sam u bolnici cekam da mi kazu kad cu kuci meni se upalila vena, beba dobila zuticu al sve prolazi ona je bolje a i ja 😊 jos nis od dojenja mljeka nema 😔 bradavice treba navlaciti 🥴 a ja nezz, tako da sto ce biti na kraju neznam 😵 vidim vi se polako priblizavate kraju 😊😊 jos malo pa stize navala bebaca 😊

Jutro...ja vjeeujem da su to samo pocetnicke tegobe..i da ce te se kliknuti i da ce dojenje krenuti..svakako se javi rodinim savjetnicama za dojenje ukoliko bude problema iako vjerujem da nece..nekome pomognu silikonski sesirici kod uvucenih bradavica..jako je vazno da ima dobar hvat i onda ce to krenuti..sretnoo

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.