Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    20. Kolovoz 2019. 08:13

Jutreko ☀️
    Ayla jos malo i idete kuci 😍 sto se mlijeka tice ako ide ide, ako ne bude bila bocica ili sto ti kaze Luce, davi ih da ti pomognu.
    Cure koje danas idu na pregled sretno, ja idem u petak i jedva cekam. 
    Danas opet blagi menstrulani bolovi kao i bol u preponama i stidnoj kosti. Mislim da se tijelo priprema cemu se jako veselim jer znam da sam sve blize i blize bebici 😍

20. Kolovoz 2019. 08:13

luce35

Jutric 😀
    Aylabudi dosadna i trazi sestre da ti pomognu s bradavicama, dojenjem, ja sam pokusavala sama a nije islo pa se prsi upalile i dobila temperaturu. Onda je dosla jedna sestra i krvnicki mi krenula stiskati prsi, boljelo je ko sam vrag al ta me zena spasila, mlijeko krenulo, beba pocela navlaciti i kolicina mlijeka se povecala

Pomazu al jednostavno mljeka jos nema, da makar hoce mljeko pa bi ja izdajala pa to mljeko davala bolje nego li ovo ad 

luce35
    20. Kolovoz 2019. 08:26

Jesu ti prsi tvrde i imas kvrge ili bas nista? 
    Drzim palceve da krene sve lijepo 🤗

Dior2
    20. Kolovoz 2019. 08:49

ayla

luce35

Jutric 😀
    Aylabudi dosadna i trazi sestre da ti pomognu s bradavicama, dojenjem, ja sam pokusavala sama a nije islo pa se prsi upalile i dobila temperaturu. Onda je dosla jedna sestra i krvnicki mi krenula stiskati prsi, boljelo je ko sam vrag al ta me zena spasila, mlijeko krenulo, beba pocela navlaciti i kolicina mlijeka se povecala

Pomazu al jednostavno mljeka jos nema, da makar hoce mljeko pa bi ja izdajala pa to mljeko davala bolje nego li ovo ad

Moja preporuka je da krenete piti čaj za dojilje ako nema mlijeka meni je uvijek pomagao. 

Frajla
    20. Kolovoz 2019. 08:50

Kengurica

E da mislim na stranice di su glava i noge. Kindac ce mi biti tako okrenut da kad pogledam kroz vrata sobe vidim te stranice pa mi palo napamet da dok npr popodne beba spava kad je malo veca lakse bacim pogled na nju, ne moram uci skroz u sobu vec iz hodnika vidim (ako su ovo uopce realne situacije). I da li je kinderbet i madrac od ikee drigacijih dimenzija od nekih standarda? Zna li to netko napamet? I hvala cure. Nisam inace gotovanka, ali ovaj forum nema neko kvalitetno pretrazivanje, inace bih sama potrazila gdje ste pisale o tome.
    Sto se tice komplikacija, ja svaki mjesec jednu doznaku odnesem samau HZZO i to u Remetinec gdje nikad nije nikakva guzva i jednu u firmu jer moja iz racunovodstva kaze da joj je to kao neki dokaz.
    Da li je netko radio ogtt u Agram Suncu i jel zbilja tamo 100kn? U Breyeru je 175kn pa vazem da li da radije idem u Sunce koje mi je nesto dalje.

Tipkam kak čitam, pa ne zamjerite ako je netko već odgovrio....
    Standardni krevetići su 120*60 i 140*70. Rekla bih da su ovi prvi puno više zastupljeni. Mislim da ikea po pitanju toga ima standardne dimenzije (dok im je posteljina zbrčkana). Zašt nebi bila realna situacija virenja s vrata? Bude, prije ili kasnije...Moj ima tak rešetkice, ali imam ogradicu, nije strašno, napravim korak više pa ga vidim dok stojim. 
    Ja sam bila u suncu, je 100 kn, i još 15 kn uzimanje uzoraka. Ne trebaš se naručivati. Možeš doći kad hoćeš, rekli su da mogu i u 10 ako hoću, ali moraš biti na tašte i nema jela onda još 2 sata. Ako te još što zanima pitaj. I moj savjet je da sjedneš tamo ispred laba, jer naprijed gdje su im fotelje prži sunce kroz staklo i ima valjda 500 stupnjeva unatoč klimi.

LollyBB
    20. Kolovoz 2019. 08:51

ReginaP

LollyBB

Jutro, cure! Danas me čeka novi pregled na Merkuru. Sretno svima koji danas isto idu. :)

Jutro, kad si planirala ici? I ja idem danas, nadam se da ce biti manje ljudi nego prosli tjedan

Došla sam oko pola 8. Gužva na upisu. Raščistilo se nešto, ali nakon nekog vremena opet se stvorio red. Sad čekam.... :)

20. Kolovoz 2019. 08:55

Jutrooo curke evo nama nase Ayle... Draga drzi se i nemoj se puno sekirati oko mljeka ako ide ide ako ne a probala si.. Nije smak svijeta iako bi vecina nas voljela da barem taj dio bude sto laksi kad vec porod bude uhh.. Saljemo nas dvoje velikiiii zagrljaj tebi i bebici... 😘 
    Cure koje idu na pregled sretnoo..  Ja idem sljedeci tjedan.. 

Frajla
    20. Kolovoz 2019. 08:58

Pikulica19

Kengurica

Aurora 👍Pikulice e pa drago mi to cuti. Nikad nisam bila u toj Bubamari. Zapravo sam tip da mi najdraze kupovati gdje imaju dobar web pa ja to proucim, dodjem i uzmem, a Ikein web mi savrsen, ali ako cujem iz prve ruke iskustva to mi je jos draze. Otici cu luknuti u Bubamaru.

Odi u King Cross Bubamaru, tamo imas veci izbor i imaju velike zalihe na skladistu… Dok npr ovdje u Areni imaju samo izlozbene
    Da, taj ima i kotacice, sto mi se cini prakticno privuc si krevetic svom krevetu… A poslije ako se bude ludovalo u kreveticu lako se skinu, tj izvade se kao i kotacici na nekim kolicima i bude stabilniji na mjestu

Seljačko rješenje za one koje nemaju kotačiće-mi smo dolje poljepili one filc naljepnice (kao što se na stolice stavljaju), pa ga vučem po parketu kako hoću 
    Meni je nabijen na ormar, pa kad nešto trebam vaditi onda ga pomičem (naravno, preko dana, ne dok dijete spava)

Frajla
    20. Kolovoz 2019. 09:05

ayla

luce35

Jutric 😀

Drži se draga
    Prijateljici je nadošlo tek sedmi dan mlijeko. Bočica ili sisa, kako bude. Ali svakako si pazi kad ti dođe, masirati, masirati i masirati da si ne zaradiš mastitis jer to bilo ko sam vrag
    Držim fige da padne bilirubin i da vas puste domeka danas. A onda se možete još malo sunčati i na prozoru

Frajla
    20. Kolovoz 2019. 09:09

luce35

Pikulicaovaj tvoj se spusti i ucvrsti ili ide gore dolje pristiskom dugmica? Meni treba da mogu 5 puta u danu podici i spustiti a ne staviti na nizu razinu i ucvrstiti. Eh je mi ide objasnjavanje 🤣🤣

Razumijem te. Tak je i kod nas na drugom krevetiću (kod mojih), može se spustiti stranica za jednu razinu, ali treba ti šarafciger  Po meni beskorisno kad je djete veće, jer koje koristi spustiti podnicu i onda spustiti stranicu, pa da mi preleti na glavu preko 
    Ali imaš i tih što "u hodu" možeš spustiti relativno jeftino. Evo prvi primjer na koji sam nabasala
    https://babyland.hr/proizvod/djecji-krevet-kinderbet-kiki-bijeli/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.