Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    19. Kolovoz 2019. 14:21

sara2019

Cure moje nemojte se previse sekirati oko toga hocete li sve stici napraviti do poroda..jer moj slucaj je bio da sam sve sredila oprala popeglala,a sad vec imam opet vesa da neznam odakle..od ulaska u kucu koji je bio prekjucer masina uopce ne staje raditi..praonica rublja mi nije ravna prasina se isto nakupila tako da kao da nisam ni orala ni cistia prije bolnice..sve mi na isto doslo..a to vrijeme prije poroda sam mogla iskoristiti na odmor..a ne kao mahnita sve spremala da bi opet sve doslo na isto..

A odjecu za malu sto sam kupila tek sad vidim da pola najpotrebnijeg nisam..bodice dugih rukava nemam ni jedan sem onih sto su u kompletu dosli sa hlacicama..uzimala neke lude brojeve..tako da joj je sve nesto veliko..kada sam kupovala robicu sve mi bilo zao kupovati 56 kontam to ce odmah prerasti a sad joj sve visi🤣jer sam uzimala najmanji broj 62.najpotrebnije vrecu za spavanje nisam uzela a to je sad vidim najbitnije jer ne spavam po noci mislim da ce si dekicu na glavu prebacici a u vreci je najsigurnije

Angelina
    19. Kolovoz 2019. 14:50

Frajla

Angelina

Hej zene!
    Ja sam obavila pregled u TA. Danas je bilo koma, dr spora ko puz pa se bas oduzilo. Ali dobro, izdrzalo se. Ctg ok, bris uredan, uloziva za vrh prsta i to je to. Od danas smo sluzbeno u terminu 😊

wooo-hoooo
    znači može svaki tren
    jel torba spakirana?

Samo cekamo 😁 
    Spakirala jesam vise manje sve, ali morat cu to nekako presloziti jer mi ovako ne stanu voda i hrana, a bez toga ne idem u bolnicu pa makar doma rodila 😂
    Bas je zeznuto s tim stvarima. Ja stvarno nisam spakirala puno toga i mislila sam da ce mi stati u malu putnu torbu, na kraju sam morala uzeti manji kofer. I skuzila sam da je problem sto mi u Merkur moramo nositi pelene i vlazne za bebu, da nema toga bilo bi mi bas taman

luce35
    19. Kolovoz 2019. 14:54

56 je meni bio nepotreban jer je beba bila 54 a sada imam susilicu pa cu opet startati sa 62 i ako beba bude manja jer ce se sigurno malo skupiti prilikom susenja.
    Dobila sam po par bodija i kombinezona 56 al to necu stavljati u susilicu za svaki slucaj 😀

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 14:55

Angelina

Frajla

Angelina

Hej zene!
    Ja sam obavila pregled u TA. Danas je bilo koma, dr spora ko puz pa se bas oduzilo. Ali dobro, izdrzalo se. Ctg ok, bris uredan, uloziva za vrh prsta i to je to. Od danas smo sluzbeno u terminu 😊

wooo-hoooo
    znači može svaki tren
    jel torba spakirana?

Samo cekamo 😁
    Spakirala jesam vise manje sve, ali morat cu to nekako presloziti jer mi ovako ne stanu voda i hrana, a bez toga ne idem u bolnicu pa makar doma rodila 😂
    Bas je zeznuto s tim stvarima. Ja stvarno nisam spakirala puno toga i mislila sam da ce mi stati u malu putnu torbu, na kraju sam morala uzeti manji kofer. I skuzila sam da je problem sto mi u Merkur moramo nositi pelene i vlazne za bebu, da nema toga bilo bi mi bas taman

I na Sv. Duhu se nose pelene. Ali to sam nosila u posebnoj vrećici još 
    Kao sve sam se u malo spakirala, a na kraju još sto vrećica 

• ReginaP
    19. Kolovoz 2019. 14:57

Angelina

Samo cekamo 😁

Što planiraš spakirati u tirbu za rađaonu? Ja stalno brinem da sam od te hrpe svega zaboravila nesto bitno stavit :/

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 14:59

luce35

56 je meni bio nepotreban jer je beba bila 54 a sada imam susilicu pa cu opet startati sa 62 i ako beba bude manja jer ce se sigurno malo skupiti prilikom susenja.
    Dobila sam po par bodija i kombinezona 56 al to necu stavljati u susilicu za svaki slucaj 😀

Jel se kod vas još široko povija?

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 15:06

Ikea od danas do 29 imaju popust na sve krevete 
    I besplatno preuzimanje u dostavnim centrima-nevezano za ovu akciju, ne znam jel privremeno ili trajno

• Noemi1
    19. Kolovoz 2019. 15:10

Ne znam kakva je praksa, da li se smije ista nosit u rađaonu npr mobitel, voda, hrana? To bi bilo dobro mozda spakirat u neku malu torbicu pa prosvercat ak nist drugo 😀 a onda u kofer stavit pelene, vlazne maramice za bebu, kremu za guzu (to je ono sto se u Osijeku valjda mora nosit). Pa stvari za nas: chicco uloske, mrezaste gace, rucnik, spavacice, sampon za kosu i tusiranje, grudnjak za dojenje, jastucici za dojenje. Ne znam sta jos fali 🤔

19. Kolovoz 2019. 15:18

luce35

Cure u Pepcu imate rucnike s kapuljacom 100*100, cini mi se 45,90 kn ili 49,90, prilicno su debeli

Da super su ja imam jedan iz pepca.. I jedan sam kupila u vitapur manji i prezadovoljna sam.. 

luce35
    19. Kolovoz 2019. 15:20

Frajla

luce35

Jel se kod vas još široko povija?

Povija, zato mi 56 nepotreban skroz 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.