Samo cekamo 😁
Spakirala jesam vise manje sve, ali morat cu to nekako presloziti jer mi ovako ne stanu voda i hrana, a bez toga ne idem u bolnicu pa makar doma rodila 😂
Bas je zeznuto s tim stvarima. Ja stvarno nisam spakirala puno toga i mislila sam da ce mi stati u malu putnu torbu, na kraju sam morala uzeti manji kofer. I skuzila sam da je problem sto mi u Merkur moramo nositi pelene i vlazne za bebu, da nema toga bilo bi mi bas taman
Što planiraš spakirati u tirbu za rađaonu? Ja stalno brinem da sam od te hrpe svega zaboravila nesto bitno stavit :/

56 je meni bio nepotreban jer je beba bila 54 a sada imam susilicu pa cu opet startati sa 62 i ako beba bude manja jer ce se sigurno malo skupiti prilikom susenja.
Dobila sam po par bodija i kombinezona 56 al to necu stavljati u susilicu za svaki slucaj 😀
Jel se kod vas još široko povija?

Ikea od danas do 29 imaju popust na sve krevete
I besplatno preuzimanje u dostavnim centrima-nevezano za ovu akciju, ne znam jel privremeno ili trajno

Ne znam kakva je praksa, da li se smije ista nosit u rađaonu npr mobitel, voda, hrana? To bi bilo dobro mozda spakirat u neku malu torbicu pa prosvercat ak nist drugo 😀 a onda u kofer stavit pelene, vlazne maramice za bebu, kremu za guzu (to je ono sto se u Osijeku valjda mora nosit). Pa stvari za nas: chicco uloske, mrezaste gace, rucnik, spavacice, sampon za kosu i tusiranje, grudnjak za dojenje, jastucici za dojenje. Ne znam sta jos fali 🤔

Cure u Pepcu imate rucnike s kapuljacom 100*100, cini mi se 45,90 kn ili 49,90, prilicno su debeli
Da super su ja imam jedan iz pepca.. I jedan sam kupila u vitapur manji i prezadovoljna sam..
56 je meni bio nepotreban jer je beba bila 54 a sada imam susilicu pa cu opet startati sa 62 i ako beba bude manja jer ce se sigurno malo skupiti prilikom susenja.
Dobila sam po par bodija i kombinezona 56 al to necu stavljati u susilicu za svaki slucaj 😀
Jel se kod vas još široko povija?
Povija, zato mi 56 nepotreban skroz

I na Sv. Duhu se nose pelene. Ali to sam nosila u posebnoj vrećici još
Kao sve sam se u malo spakirala, a na kraju još sto vrećica
Tako sam i ja prvo spakirala pa sam uzela kofer ipak jer sam skuzila da nema smisla 😂 ali mislim da cu na kraju i ja odvojiti stvari za bebu, vidjet cu jos

Ne znam kakva je praksa, da li se smije ista nosit u rađaonu npr mobitel, voda, hrana? To bi bilo dobro mozda spakirat u neku malu torbicu pa prosvercat ak nist drugo 😀 a onda u kofer stavit pelene, vlazne maramice za bebu, kremu za guzu (to je ono sto se u Osijeku valjda mora nosit). Pa stvari za nas: chicco uloske, mrezaste gace, rucnik, spavacice, sampon za kosu i tusiranje, grudnjak za dojenje, jastucici za dojenje. Ne znam sta jos fali 🤔
Zgodno je imati torbu ili barem neku vrećicu za rađaonu. Papuče, spavaćicu, ručnik, gel za tuširanje. Vodu kako gdje daju, grickalice su za muža Mobitel isto negdje ne daju, a negdje žene slušaju glazbu na slušalice satima

Samo cekamo 😁
Spakirala jesam vise manje sve, ali morat cu to nekako presloziti jer mi ovako ne stanu voda i hrana, a bez toga ne idem u bolnicu pa makar doma rodila 😂
Bas je zeznuto s tim stvarima. Ja stvarno nisam spakirala puno toga i mislila sam da ce mi stati u malu putnu torbu, na kraju sam morala uzeti manji kofer. I skuzila sam da je problem sto mi u Merkur moramo nositi pelene i vlazne za bebu, da nema toga bilo bi mi bas taman
Što planiraš spakirati u tirbu za rađaonu? Ja stalno brinem da sam od te hrpe svega zaboravila nesto bitno stavit :/
U toj bas maloj torbi za radaonu cu ponijeti: vodu, lebelo, slape, proteinske plocice, vlazni toaletni papir, dva chicco uloska, jedne mrezaste gacice, mob, punjac i nalaze

Ja sam spakirala za sebe onaj mali kofer za avion,za bebu posebnu torbu onu koja se dobije s Uriage paketom i još moram samo za rađaonu.I imam feeling da mi svašta fali u torbi 🤦♀️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji