Cure u Pepcu imate rucnike s kapuljacom 100*100, cini mi se 45,90 kn ili 49,90, prilicno su debeli
Mene su ostavili na hospitalizaciji, jer mi protoci krv nisu baš dobri, ali bebica napreduje i sve ostalo je ok. Sad će mi par dana pratiti te protoke, pa će vidjeti što dalje. A ja sam se cijelo vrijeme nadala da ću ići doma odmah. I hvate me panika jer nisam ništa obavila, nisam računala s tim da ću ovako rano u bolnicu.
MonaL. Ja sam ti u Zagrebu.
Žao mi je,ali bitno da bebica napreduje,ostalo će se riješiti 🙏 ja sam se isto spakirala,sutra mi je pregled. Živim 100km od bolnice pa uvijek nosim torbu,nikad se ne zna. Evo na kraju i meni neke degenerativne promjene na posteljici pa ćemo vidjeti sutra mijenja li se nagore. Nadam se da ne,bar ne još.Ali ne bojim se,jer moja sestra je od 32 tjedna trudnoće imala manjak vode i zastoj u razvoju,i uspili su je tako vući do 37 tj i porodili je. Bebica imala samo 2500 grama ali evo na jesen kreće u prvi razred 🤗
Ma nama se od prijatelja bebica rodila sa 1800 u 36.tjrdnu i hvala Bogu sve odlično, bio malo u inkubatoru, i sad napreduje odlično. Nadam se da će i tebi sve biti dobro, bitno je da smo pod njihovim nadzorom, pa i ako treba ostati ranije u bolnici - svo zlo u tome bilo.
Hvala ti🤗čim smo pod nadzorom sve se da riješiti. Ja u prvoj nisam ni znala za taj problem i loše se završilo. Zato ako treba i u bolnicu nije problem. Bitno je otkriti problem,a rješenje postoji
Loptica, žao mi je zbog bolnice, al kao što kažeš, nek je sve zlo u tome, samo da bebica bude dobro.
Iva držim fige da je doktor samo krivo izmjerio. To su stvarno milimetri razlike...
Tako je meni na predzadnjem pregledu rekla da je zeludac prevelik, prvo je malo digla frku, onda se smanjio do kraja pregleda, pa kao ok, pratit ćemo ga. Napisala si zabilješku idući put pogledati želudac. I sad zadnji put gleda ona i gleda, kaže šta je ono bio problem jer ga sad ne mogu naći Mislim ženo, daj se saberi, ne tako plašiti trudnicu. Našla ga je i ok je. Ali naravno sad je napisala nešto na bubrezima da treba pratiti
Malo sam proguglala i odlučila se ne zabrinjavati
Je, što se tiče tih uplata zaba uvijek zadnja
Angelina, super da je sve ok sa bebicom, sad slijedi iscekivanje jos...ja sutra imam pregled i jedva cekam da vidim sto ce mi rec :) sto se tice simptoma i ja primjecujem da mi je sve teze i teze....dns sam dosla s mora i vise ne idem nigdje...sad slatko iscekujem i bebu i dragog da vidimo tko ce prije :) u zadnje vrijeme su me strasne zgaravice po noci pocele muciti i nekakvo ziganje dole oko mjehura, pisanje svakih sat vremena i tako...ali iskreno, falit ce mi trbuscic
Hej zene!
Ja sam obavila pregled u TA. Danas je bilo koma, dr spora ko puz pa se bas oduzilo. Ali dobro, izdrzalo se. Ctg ok, bris uredan, uloziva za vrh prsta i to je to. Od danas smo sluzbeno u terminu 😊
wooo-hoooo
znači može svaki tren
jel torba spakirana?
Sjele komplikacije u erste 😊
Zagrebačkoj se nikad ne žuri.
Kad dodju, dobro dodju 😂
Cure moje nemojte se previse sekirati oko toga hocete li sve stici napraviti do poroda..jer moj slucaj je bio da sam sve sredila oprala popeglala,a sad vec imam opet vesa da neznam odakle..od ulaska u kucu koji je bio prekjucer masina uopce ne staje raditi..praonica rublja mi nije ravna prasina se isto nakupila tako da kao da nisam ni orala ni cistia prije bolnice..sve mi na isto doslo..a to vrijeme prije poroda sam mogla iskoristiti na odmor..a ne kao mahnita sve spremala da bi opet sve doslo na isto..
Cure, pricale ste o kolicima. Ja imam bertonne, model 2 u 1 od prije cca 3g. Imam i jaje za njega ali smo pogubili snalice za vezanje pa nije upotrebljivo. Nema ga posebno za kupiti vise. Da li znate ide li jos koji model na bertonne kolica (imamo adaptere) ili cu morati kupiti neko zasebno, samo za u auto?
Ovo mi je bilo zgodno jer ne moras bebu seliti iz jaja u kolica, samo pristekas jaje gore.
Sortiraj odgovore
Najstariji