Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    19. Kolovoz 2019. 14:57

Angelina

Samo cekamo 😁
    Spakirala jesam vise manje sve, ali morat cu to nekako presloziti jer mi ovako ne stanu voda i hrana, a bez toga ne idem u bolnicu pa makar doma rodila 😂
    Bas je zeznuto s tim stvarima. Ja stvarno nisam spakirala puno toga i mislila sam da ce mi stati u malu putnu torbu, na kraju sam morala uzeti manji kofer. I skuzila sam da je problem sto mi u Merkur moramo nositi pelene i vlazne za bebu, da nema toga bilo bi mi bas taman

Što planiraš spakirati u tirbu za rađaonu? Ja stalno brinem da sam od te hrpe svega zaboravila nesto bitno stavit :/

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 14:59

luce35

56 je meni bio nepotreban jer je beba bila 54 a sada imam susilicu pa cu opet startati sa 62 i ako beba bude manja jer ce se sigurno malo skupiti prilikom susenja.
    Dobila sam po par bodija i kombinezona 56 al to necu stavljati u susilicu za svaki slucaj 😀

Jel se kod vas još široko povija?

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 15:06

Ikea od danas do 29 imaju popust na sve krevete 
    I besplatno preuzimanje u dostavnim centrima-nevezano za ovu akciju, ne znam jel privremeno ili trajno

• Noemi1
    19. Kolovoz 2019. 15:10

Ne znam kakva je praksa, da li se smije ista nosit u rađaonu npr mobitel, voda, hrana? To bi bilo dobro mozda spakirat u neku malu torbicu pa prosvercat ak nist drugo 😀 a onda u kofer stavit pelene, vlazne maramice za bebu, kremu za guzu (to je ono sto se u Osijeku valjda mora nosit). Pa stvari za nas: chicco uloske, mrezaste gace, rucnik, spavacice, sampon za kosu i tusiranje, grudnjak za dojenje, jastucici za dojenje. Ne znam sta jos fali 🤔

19. Kolovoz 2019. 15:18

luce35

Cure u Pepcu imate rucnike s kapuljacom 100*100, cini mi se 45,90 kn ili 49,90, prilicno su debeli

Da super su ja imam jedan iz pepca.. I jedan sam kupila u vitapur manji i prezadovoljna sam.. 

luce35
    19. Kolovoz 2019. 15:20

Frajla

luce35

56 je meni bio nepotreban jer je beba bila 54 a sada imam susilicu pa cu opet startati sa 62 i ako beba bude manja jer ce se sigurno malo skupiti prilikom susenja.
    Dobila sam po par bodija i kombinezona 56 al to necu stavljati u susilicu za svaki slucaj 😀

Jel se kod vas još široko povija?

Povija, zato mi 56 nepotreban skroz 

Angelina
    19. Kolovoz 2019. 15:26

Frajla

I na Sv. Duhu se nose pelene. Ali to sam nosila u posebnoj vrećici još
    Kao sve sam se u malo spakirala, a na kraju još sto vrećica

Tako sam i ja prvo spakirala pa sam uzela kofer ipak jer sam skuzila da nema smisla 😂 ali mislim da cu na kraju i ja odvojiti stvari za bebu, vidjet cu jos

Frajla
    19. Kolovoz 2019. 15:26

Noemi1

Ne znam kakva je praksa, da li se smije ista nosit u rađaonu npr mobitel, voda, hrana? To bi bilo dobro mozda spakirat u neku malu torbicu pa prosvercat ak nist drugo 😀 a onda u kofer stavit pelene, vlazne maramice za bebu, kremu za guzu (to je ono sto se u Osijeku valjda mora nosit). Pa stvari za nas: chicco uloske, mrezaste gace, rucnik, spavacice, sampon za kosu i tusiranje, grudnjak za dojenje, jastucici za dojenje. Ne znam sta jos fali 🤔

Zgodno je imati torbu ili barem neku vrećicu za rađaonu. Papuče, spavaćicu, ručnik, gel za tuširanje. Vodu kako gdje daju, grickalice su za muža  Mobitel isto negdje ne daju, a negdje žene slušaju glazbu na slušalice satima

Angelina
    19. Kolovoz 2019. 15:29

ReginaP

Angelina

Samo cekamo 😁
    Spakirala jesam vise manje sve, ali morat cu to nekako presloziti jer mi ovako ne stanu voda i hrana, a bez toga ne idem u bolnicu pa makar doma rodila 😂
    Bas je zeznuto s tim stvarima. Ja stvarno nisam spakirala puno toga i mislila sam da ce mi stati u malu putnu torbu, na kraju sam morala uzeti manji kofer. I skuzila sam da je problem sto mi u Merkur moramo nositi pelene i vlazne za bebu, da nema toga bilo bi mi bas taman

Što planiraš spakirati u tirbu za rađaonu? Ja stalno brinem da sam od te hrpe svega zaboravila nesto bitno stavit :/

U toj bas maloj torbi za radaonu cu ponijeti: vodu, lebelo, slape, proteinske plocice, vlazni toaletni papir, dva chicco uloska, jedne mrezaste gacice, mob, punjac i nalaze

Maša62
    19. Kolovoz 2019. 15:45

Ja sam spakirala za sebe onaj mali kofer za avion,za bebu posebnu torbu onu koja se dobije s Uriage paketom i još moram samo za rađaonu.I imam feeling da mi svašta fali u torbi 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI