Dobar dan svim budućim mamicama :-) Evo mi isčekujemo svoju točkicu 19/11/2019 i prva nam je trudnoća pa smo extremno uzbuđeni. Ja ne želim ni kuhnuti koliko želim da sve prođe ok i da nam je živa i zdrava. Danas ulazimo u 5 tjedan tako da još nismo čuli srce i onda kad čitam neke postove se samo isparanoiziram. :-( Nemojte nam to raditi, biti će sve u redu i proći će školski kako treba. Meni se užasno spava po cijele dane
Pozdrav!!! Jako dobro mi je poznati taj osjećaj, koliko si sretna toliko te svako lose iskustvo uplaši. To je normalno i na zalost nema lijeka, samo se draga opusti sto vise i uzivaj, tjedni će ti tako brzo proći da se nečes ni snaći! Kad imate prvi uzv?
Imali smo prvi ultrazvuk i vidi se ta nasa mala tockica ali srce slusamo tek 04.04.2019…cini se kao vjecnost. Pokusavam se opustiti… ta beba me vec toliko izmori preko dana da sam sigurna da je sve ok… pluta okolo i osjetim ju. Kad ne osjetim, vec pšocnem mislit sta je, ako jako osjetim,pocnem mislit sta je…ludo
Felicita ja sam kupila Isla pastile, one se smiju u trudnoci😊
Hvala cure na odgovorima. Ici cu danas onda do apoteke po te pastile jer ne mogu gutati, danas me jos vise boli…
Luce35, cula sam da kadilja ni na koji nacin nije preporucljiva u trudnoci, narocito u prvom tromjesecju jer moze izazvati spontani. Bila sam jucer kod dokorice a ona mi je preporucila septolete od kadulje, a cim otvoris internet pise svuda da kadulju treba izbjegavati..
Kadulja se ne pije nego se grglja grlo pa ispljune, ja sam tako u prvoj trudnoci
Dan mamice, evo i mene k vama. Ja sam jučer radila test i ugledala plus😀
Cestitamm :) i dobro nam dosla
Dobar dan svim budućim mamicama :-) Evo mi isčekujemo svoju točkicu 19/11/2019 i prva nam je trudnoća pa smo extremno uzbuđeni. Ja ne želim ni kuhnuti koliko želim da sve prođe ok i da nam je živa i zdrava. Danas ulazimo u 5 tjedan tako da još nismo čuli srce i onda kad čitam neke postove se samo isparanoiziram. :-( Nemojte nam to raditi, biti će sve u redu i proći će školski kako treba. Meni se užasno spava po cijele dane
Pozdrav!!! Jako dobro mi je poznati taj osjećaj, koliko si sretna toliko te svako lose iskustvo uplaši. To je normalno i na zalost nema lijeka, samo se draga opusti sto vise i uzivaj, tjedni će ti tako brzo proći da se nečes ni snaći! Kad imate prvi uzv?
Imali smo prvi ultrazvuk i vidi se ta nasa mala tockica ali srce slusamo tek 04.04.2019…cini se kao vjecnost. Pokusavam se opustiti… ta beba me vec toliko izmori preko dana da sam sigurna da je sve ok… pluta okolo i osjetim ju. Kad ne osjetim, vec pšocnem mislit sta je, ako jako osjetim,pocnem mislit sta je…
Prerano je jos da osjetiš bebu, ali svakako vjerujem da osječas grčeve tj sirenje maternice..
Samo razmisljaj dobro i bit će dobro!
Imali smo prvi ultrazvuk i vidi se ta nasa mala tockica ali srce slusamo tek 04.04.2019…cini se kao vjecnost. Pokusavam se opustiti… ta beba me vec toliko izmori preko dana da sam sigurna da je sve ok… pluta okolo i osjetim ju. Kad ne osjetim, vec pšocnem mislit sta je, ako jako osjetim,pocnem mislit sta je…
Prerano je jos da osjetiš bebu, ali svakako vjerujem da osječas grčeve tj sirenje maternice..
A da imas pravo :-) ali to je normalno,jel tako? Trebam osjetiti?
Katja i Tockica dobrodosle 😊
Hvala :-) prva trudoca pa cu vjerojatno imati tisucu pitanja :-)
Pikulica javi se iza pregleda. Moj nije krvario a smanjio se pa vjerujem da je i tvoj.
Manich ako sam dobro shvatila 6 tjedana izmedju 2 pregleda?
Daaaaa 6 tjedana izmedju sva uzv... Svi se cude kao i ja... Meni sve to tako glupo.. Da nije nijedan uzv izmedju toga napravila.. Mislim kad cujem sta se sve nedaj boze moze desiti prije tog 12tog tjedna. Mislim da bi me ubilo da dodjem nakon tih 6 tjedana na uzv misleci kako je sve okej i da trudnoca napreduje dobro i da na kraju kaze da nesto nevalja.. A ja sam do tog 12tog tjedna mastala i veselila se bebi.. To je ono sto mene muci.. Mislim nemam nikakvih tegoba ne boli ne krvarim nista lose nije vidjela na uzv prvi put ali opet to nemora znaciti da se nista lose nemoze desiti a da mi to nismo ni svjesne.. Nisam li u pravu? Mislim razmisljam pozitivno ali opet neki crv sumnje je tu kad eto moram cekati jos 5 punih tjedana da saznam dali je sve okej.
A da imas pravo :-) ali to je normalno,jel tako? Trebam osjetiti?
To je potpuno normalno! Kod mene su bili uzasno jaki grčevi, kao da imam mengu. Ali, isto tako je normalno ne imati grčeve!!! Kod svake žene je drugačije. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji