Pikulica javi se iza pregleda. Moj nije krvario a smanjio se pa vjerujem da je i tvoj.
Manich ako sam dobro shvatila 6 tjedana izmedju 2 pregleda?
Cure jel vama napuhnut i velik stomak bio na pocetku i dal se smirilo ja sam 6+2 danas a stomak mi je vec 7 dna sigurno bas napuhan kao da sam 4 mjesec -.-.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure :) novim trudnicama zelim urednu trudnocu i dobrodosle, a curama koje ste obavile ultrazvuk i sve je u redu cestitam ;))) Nije me bilo malo ovih dana, ulovila me prehlada neka...cure koje ste bile bolesne, sta ste koristile za grlo? Trenutno me to najvise muci ali ne znam smijem li septolete poput neoangina ili tako nesto...
Pozdrav cure :) novim trudnicama zelim urednu trudnocu i dobrodosle, a curama koje ste obavile ultrazvuk i sve je u redu cestitam ;))) Nije me bilo malo ovih dana, ulovila me prehlada neka…cure koje ste bile bolesne, sta ste koristile za grlo? Trenutno me to najvise muci ali ne znam smijem li septolete poput neoangina ili tako nesto…
Mislim da mozes propolki tablete za cuclanje a ostale ne,mozda koja cura zna bolje od mene ali ja znam za te
Cure jel vama napuhnut i velik stomak bio na pocetku i dal se smirilo ja sam 6+2 danas a stomak mi je vec 7 dna sigurno bas napuhan kao da sam 4 mjesec -.-.
Da to ti normalno i meni se desi i sada da sam napuhnuta..od juce mi je bas napuhnut i osjecam se nikako zbog toga
Skuhaj kadulju, prohladi ju pa grgljaj grlo.
Dosta tih pastila ne ide u trudnoci, ali konzultiraj se s magistrom u ljekarni, to ti je najsigurnije
Pozdrav cure :) novim trudnicama zelim urednu trudnocu i dobrodosle, a curama koje ste obavile ultrazvuk i sve je u redu cestitam ;))) Nije me bilo malo ovih dana, ulovila me prehlada neka…cure koje ste bile bolesne, sta ste koristile za grlo? Trenutno me to najvise muci ali ne znam smijem li septolete poput neoangina ili tako nesto…
Ja sam koristila Isla patile junior iz razloga jer su imale okus jagode 😂 one su na bazi islandskog lisaja, takoder ma i sirup islandske lisaj. Pastile su za slabije grebanje po grlu dok je sirup spas protiv kaslja i upale pa sad vidi kako je tebi pa se prema tome ravnaj.
Joj zene drage moram da vam se pojadim haha, jel ss i vama ovo desilo naime ja sam cim sam saznala da sam trudna a saznala sam i prije kasnjenja M... odma sam prestala sa odnosima sve do sinoc 6+2... ali ljidi moji tok nije bio odnos ono pravo opusteno nego nesto lagano ne znam ni jaa, a koji sam strah poslije imala da necu prokrvariti ili nestoo uhh..pogotovo jer sam imala spontank prije 3 mjeseca ..jel se i vama desavalo ft razmisljanje ?
url=https://lilypie.com]
Ja sam imala upalu grla i uglavnom sam koristila šerbet( przeni secer i mlijeko), nekakve pastile i prospan akut.
Jutro cure, bas kad mi je najsladji san alarm zvoni za utrogestan i ne uspijem ponovno zaspat. Nadala sam se da ce mi ga smanjit na 2x2 ali nista od toga za sada.
Vec sam doruckovala i popila kavicu, ispratila muza posao i dijete u skolu i sad smisljam sto cu za rucak. Vrijeme nikakvo pa propao plan za setnju 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji