Ajme super :) Ja jedva cekam da se pocne kuziti da ga mogu ponosno nositi :)
Ja sam bas isla pogledati trudnicku iz prve trudnoce, do 12 tjedna sam dobila 1 kg, u iduca 4 tjedna isto 1 kg a sa 21 tjedan sam bila sveukupno +4. Cijela trudnoca 13,5 kg
Hvala puno :-) kako mi se cini sve je krenulo skolski pa tako idemo s pozitivom naprijed! Sve gledam kao normalno jer je svaka trudnoca individualna ali opet taj vrag i potreba za podjelom iskustva je tu tako da se veselim druzenju s Vama :-)
Neki dan sam isla vaditi krv za Betu HCG (ponovno samo da vidimo kako raste) i naravno nisam koristila red proiriteta za trudnice. Kad sam dosla doma su me svi napali da zasto nisam i da sad imam svako pravo na to. A meni bio bed... Ok kad se trbuh pocne vidjeti ali sad mi je nekako neugodno da me cudno ne gledaju. Jeste vi odmah pocete "koristiti" taj prioritet?
Neki dan sam isla vaditi krv za Betu HCG (ponovno samo da vidimo kako raste) i naravno nisam koristila red proiriteta za trudnice. Kad sam dosla doma su me svi napali da zasto nisam i da sad imam svako pravo na to. A meni bio bed… Ok kad se trbuh pocne vidjeti ali sad mi je nekako neugodno da me cudno ne gledaju. Jeste vi odmah pocete "koristiti" taj prioritet?
Ne ja ga uopce ne koristim,jer nekako mi u glavi ako svi cekaju mogu i ja dok jos mogu da cekam,ionako kada dodem kod ginekologa pa cekam po 4,5 sati onda mi svagdi bude normalno sacekati pol sata sat..
Neki dan sam isla vaditi krv za Betu HCG (ponovno samo da vidimo kako raste) i naravno nisam koristila red proiriteta za trudnice. Kad sam dosla doma su me svi napali da zasto nisam i da sad imam svako pravo na to. A meni bio bed… Ok kad se trbuh pocne vidjeti ali sad mi je nekako neugodno da me cudno ne gledaju. Jeste vi odmah pocete "koristiti" taj prioritet?
Ne ja ga uopce ne koristim,jer nekako mi u glavi ako svi cekaju mogu i ja dok jos mogu da cekam,ionako kada dodem kod ginekologa pa cekam po 4,5 sati onda mi svagdi bude normalno sacekati pol sata sat..
Pa da, meni se stvarno nije zurilo taj dan i uzela sam si slobodan dan koliko sam jedva cekala rezz. Mislim da ni ja necu sve dok ne bude potrebno,kad mi trbuscic bude toliko velik da vec sama sebi "idem na zivce" hocu ali sad ovo gledam kao najnormalnije stanje zene.
Nisam ga koristila niti ga sad kad se trbuh kuzi pretjerano koristim.. Mislim da to sve ovisi i o situacijama i drugim ljudima. 🤷♀️
Ja sam na proslo vađenje krvi dosla nataste s mucninom i tlakom do poda. Nisam bas uletila odmah, ali sam nakon 10ak min pitala ako me mogu uzeti prije, pa me je tehnicarka ospotala zasto cekam vani, mogla sam se i srusiti, drugi put neka odmah uđem... meni je najgori taj prvi period- trudnoca se ne vidi, a mucnine i slabost su najjace bas na pocetku. Treba koristiti to pravo cure bez griznje savjesti!
Men je zimska jakna postala mala,tako da sam sretna jer zima zavrsava da nemoram uzimati novu 😂😂
Men je zimska jakna postala mala,tako da sam sretna jer zima zavrsava da nemoram uzimati novu 😂😂
Potpisujem🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji