Jutroooo! Nove cure dobrodosle! 🤗 Pišite, javljajte se, pa da zajedno panicarimo, tjesimo se, smijemo itd… 😁
Nisam zapamtila da li netko ima danas pregled,ako ima, sretnooo🤗🤗
Ajme, ja sam spavala do 10🙈🙈😂 Zaspala sam malo iza 2. Danas sam bome dobro odradila spavanac😂😂 Mucnine mi se smanjuju. Jucer jako malo, za sad ništa, pa me sad i to brine🤷♀️😒 Jooooj, ne mogu se opustiti nikako i uzivati! 😭😭😭
Hahahahhaha kako poznati osjećaj!
Ne pase nam dok imamo mucnine a opet je frka kad ih nema. Odmah idemo čitati što se piše o nestanku mucnina i naravno uvijek se samo nesto lose pročita pa opet sumnja i panika. Ne brini se , meni znalo biti par dana ok ,pa opet koms...isto ko i s cicama , malo bole malo ne.. Ah mi zene do kraja ćemo strahovati!!! Sve smo isteee!!!!
Jutroooo! Nove cure dobrodosle! 🤗 Pišite, javljajte se, pa da zajedno panicarimo, tjesimo se, smijemo itd… 😁
Ajme, ja sam spavala do 10🙈🙈😂 Zaspala sam malo iza 2. Danas sam bome dobro odradila spavanac😂😂 Mucnine mi se smanjuju. Jucer jako malo, za sad ništa, pa me sad i to brine🤷♀️😒 Jooooj, ne mogu se opustiti nikako i uzivati! 😭😭😭
Hvaja i dobro jutroooo.... ja sam na dijelu panicarenja sta se tice spavanja...uopce me ne cudi,ja sam na pocetku i stalno mi se spava. Neki dan mi je sef rekao " a bas je pristojno da zijevas dok ti pricam"
ali bilo je jace od mene
Cure, je li kojoj vecnl narastao trbuscic i kad pocbe to rasti? Ja sam trenutno ravna ko daska i dalje hehe ;) dobila sam samo kilu a jedem bas dosta, nije da previse pazim sto jedem
Cure, je li kojoj vecnl narastao trbuscic i kad pocbe to rasti? Ja sam trenutno ravna ko daska i dalje hehe ;) dobila sam samo kilu a jedem bas dosta, nije da previse pazim sto jedem
Meni se poceo u 12.tt kuzit trbuh, a sad se pogotovo kuzi!😂🤩
Normalno ti je to ja sam samo tj dana imala mucnine s povracanjem a poslje samo mucnine i to jedan dan da, dva tri ne.. tako da nemoj se nista sekirati ;)
Meni je i dobila sam 3kg i prije sam imala trbuha a sad se samo zaokruzio 😊
Manich kod uredne trudnoce se obicno pregled radi svaka 4 tjedna, evo meni sada svako 2 jer pratimo hematom i to je ok. Da probas nazvati da te ubaci bar tjedan ranije, samo da budes mirnija. Zelim da ti i dalje trudnoca bude tako uredna, a mucnine ce proci i bit ces super 😉
Tockica dobrodosla 😍
Hvala Luce :-) strasno uzbudena i sretna sta mogu biti dio Vase ekipe :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji