Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jana35
    19. Ožujak 2019. 11:12

Deja1988

Jutroooo! Nove cure dobrodosle! 🤗 Pišite, javljajte se, pa da zajedno panicarimo, tjesimo se, smijemo itd… 😁
    Nisam zapamtila da li netko ima danas pregled,ako ima, sretnooo🤗🤗
    Ajme, ja sam spavala do 10🙈🙈😂 Zaspala sam malo iza 2. Danas sam bome dobro odradila spavanac😂😂 Mucnine mi se smanjuju. Jucer jako malo, za sad ništa, pa me sad i to brine🤷‍♀️😒 Jooooj, ne mogu se opustiti nikako i uzivati! 😭😭😭

Hahahahhaha kako poznati osjećaj! 
    Ne pase nam dok imamo mucnine a opet je frka kad ih nema. Odmah idemo čitati što se piše o nestanku mucnina i naravno uvijek se samo nesto lose pročita pa opet sumnja i panika. Ne brini se , meni znalo biti par dana ok ,pa opet koms...isto ko i s cicama , malo bole malo ne.. Ah mi zene do kraja ćemo strahovati!!! Sve smo isteee!!!! 

Točkica
    19. Ožujak 2019. 11:17

Deja1988

Jutroooo! Nove cure dobrodosle! 🤗 Pišite, javljajte se, pa da zajedno panicarimo, tjesimo se, smijemo itd… 😁
    Ajme, ja sam spavala do 10🙈🙈😂 Zaspala sam malo iza 2. Danas sam bome dobro odradila spavanac😂😂 Mucnine mi se smanjuju. Jucer jako malo, za sad ništa, pa me sad i to brine🤷‍♀️😒 Jooooj, ne mogu se opustiti nikako i uzivati! 😭😭😭

Hvaja i dobro jutroooo.... ja sam na dijelu panicarenja  sta se tice spavanja...uopce me ne cudi,ja sam na pocetku i stalno mi se spava. Neki dan mi je sef rekao " a bas je pristojno da zijevas dok ti pricam"  ali bilo je jace od mene 

fairy_
    19. Ožujak 2019. 11:18

Nove curke dobrodosle, svima vam zelim uspjesnu i skolsku trudnocu!👌🤰

felicita28
    19. Ožujak 2019. 11:18

Cure, je li kojoj vecnl narastao trbuscic i kad pocbe to rasti? Ja sam trenutno ravna ko daska i dalje hehe ;) dobila sam samo kilu a jedem bas dosta, nije da previse pazim sto jedem

fairy_
    19. Ožujak 2019. 11:20

felicita28

Cure, je li kojoj vecnl narastao trbuscic i kad pocbe to rasti? Ja sam trenutno ravna ko daska i dalje hehe ;) dobila sam samo kilu a jedem bas dosta, nije da previse pazim sto jedem

Meni se poceo u 12.tt kuzit trbuh, a sad se pogotovo kuzi!😂🤩

luce35
    19. Ožujak 2019. 11:21

Tockica dobrodosla 😍

19. Ožujak 2019. 11:22

Deja1988

Normalno ti je to ja sam samo tj dana imala mucnine s povracanjem a poslje samo mucnine i to jedan dan da, dva tri ne.. tako da nemoj se nista sekirati ;)

19. Ožujak 2019. 11:23

felicita28

Meni je i dobila sam 3kg i prije sam imala trbuha a sad se samo zaokruzio 😊

luce35
    19. Ožujak 2019. 11:25

Manich kod uredne trudnoce se obicno pregled radi svaka 4 tjedna,  evo meni sada svako 2 jer pratimo hematom i to je ok. Da probas nazvati da te ubaci bar tjedan ranije, samo da budes mirnija. Zelim da ti i dalje trudnoca bude tako uredna, a mucnine ce proci i bit ces super 😉

Točkica
    19. Ožujak 2019. 11:28

luce35

Tockica dobrodosla 😍

Hvala Luce :-) strasno uzbudena i sretna sta mogu biti dio Vase ekipe :-* 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.