Hej, jesu Vas slali doktori na kompletnu krvnu sliku? ja Čekam pregled pa da očitamo nalaz. TSH mi je 1.4 to kontam da je ok. glukoza mi je 5.0 interval je (4.2-6.0) i neki RDW-KV mi je 12.5 a interval je (14.6-16.5)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Dobro jutro! Imam osjećaj da će mene pratiti mucnine do kraja trudnoće. Probudila se, doručak, kava i evo opet... Priznam da sam iscrpljena već. Sanjam o nekoj šetnji po gradu, kavi na nekoj terasi ali jos uvijek se ne osjećam dobro i jedva dojdem do dućana pored kuće. Kako ste vi s mucninama?
Dobro jutro! Imam osjećaj da će mene pratiti mucnine do kraja trudnoće. Probudila se, doručak, kava i evo opet… Priznam da sam iscrpljena već. Sanjam o nekoj šetnji po gradu, kavi na nekoj terasi ali jos uvijek se ne osjećam dobro i jedva dojdem do dućana pored kuće. Kako ste vi s mucninama?
ja nemam mucnine kao da me tjera na povracanje, ali mi je lose skroz u stomaku i zeludcu. bas bas los osjecaj. slabost i iscrpljenost
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja nemam mucnine ni povracanje Bogu hvala, nisam ni u prvoj trudnoci. Dobro se osjecam, imam volje za svasta al eto to mirovanje mi ipak ne ostavlja puno prostora za uzivanje.
Tockice, bubuljice, sve je to normalno, tako mora biti i ne valja se opterecivat. Zena je uvijek lijepa bez obzira na te sitne popratne pojave 😍
Ja nisam povračala ni jednom ali jos i prije izostanka menge pojavio mi se grozan okus u ustima, bas onak bljutavi i od toga mi se okreće zeludac i to mi izaziva uzasnu mucninu. Mirisi mi smetaju uzasno. Koliko god mi je tesko, dok se sjetim koliko smo blagoslovljeni ovom trudnoćom odmah mi je nekako lakše. Godinama sam bila u raznim grupama neplodnosti i znam kako se zene muce ( do nedavno i ja) ostvariti trudnoću i zato, koliko god mi je sada tesko, osjećam se jaaaako sretno!!!
Aurora, pokušaj si nabaviti magnezij u spreju i svaku večer poprskaj vratnu i sljepoočnice. To pomaze kod glavobolja, ja nemogu zivjeti bez tog spreja jos od prije trudnoće.
Joj zene drage moram da vam se pojadim haha, jel ss i vama ovo desilo naime ja sam cim sam saznala da sam trudna a saznala sam i prije kasnjenja M… odma sam prestala sa odnosima sve do sinoc 6+2… ali ljidi moji tok nije bio odnos ono pravo opusteno nego nesto lagano ne znam ni jaa, a koji sam strah poslije imala da necu prokrvariti ili nestoo uhh..pogotovo jer sam imala spontank prije 3 mjeseca ..jel se i vama desavalo ft razmisljanje ?
Uf mi smo imali odnos nakon ET par dana jer smo imali dozvolu ako naravno nemam neke bolove i to je bio toliki neopustajuc osjecaj da mi je bolje odnos i ne imati 😂😂
Ali zene moje ja ne znam kako je vama ali kako sam vjecito skoro u horizontalnom jer moram bas me neka napaljenost pere 🙈 pogotovo ujutro. Hvala Bogu sto mi je muz odsutan iz Hrv pa ne dolazim u kusnju jer mi bas i nije preporucljivo sada
Cure jel vama napuhnut i velik stomak bio na pocetku i dal se smirilo ja sam 6+2 danas a stomak mi je vec 7 dna sigurno bas napuhan kao da sam 4 mjesec -.-.
Da, ne brini nista, to je normalno i bude proslo s vremenom ;)
Felicita ja sam kupila Isla pastile, one se smiju u trudnoci😊
Hvala cure na odgovorima. Ici cu danas onda do apoteke po te pastile jer ne mogu gutati, danas me jos vise boli...
Luce35, cula sam da kadilja ni na koji nacin nije preporucljiva u trudnoci, narocito u prvom tromjesecju jer moze izazvati spontani. Bila sam jucer kod dokorice a ona mi je preporucila septolete od kadulje, a cim otvoris internet pise svuda da kadulju treba izbjegavati..
Jutro svima....... Ja sam danas planirala vaditi krv za stitnjacu posto sam na Eutiroxu medutim zaboravila sam da mi treba uputnica tako da to prebacujem za sutra..... inace sam tip (nazalost) sto mozes danas ostavi za iduci tjedan, ne sutra jer to mi dode prebrzo 😂 ugl ja se super osjecam pa cu do ducana po neke sastojke za kolac i usput kupiti neku sitnicu svojem dragom, buducem tatici posto je danas dan oceva. 😍
Jutro curke,ja jos evo lezim neda mi se dizati neki me zivci peru,nezz kako vi..al ja sam pre zivcana vise se ni kontrolirat ne mogu samo se pocmem derati,prije sam znala popiti normabel da me opusti al sad ne..
Sortiraj odgovore
Najstariji