Da vas pitam jos nesto, kako sam vas citala od pocetka, vidila sam da ste pisale vec o dizanju po noci na wc. Znaci, ja inace imam slab mjehur i prije trudnoce sam se uvjek dizala po noci a sad nikako. Jeli to normalno? Meni se nikad manje nije piskilo…
Ja sam se dizala, dok sam se naljevala tekucinom zbog hiperstilumacije.. Sada nista, niti imam ikakvu tegobu, mucninu, simptom spesl.😂
Da nema onih Uzv, pitala bih se, jesam li trudna.
Pa da ti budem iskrena, ni ja nekih simptoma nemam, jedino bolne cice i to je to. I ajd neki umor popodnevni. I onda ako me slucajno jedan dan ne bole ili se bolje osjecam, odmah pocmem umisljat svasta 🙄
Sve znam, ja cekam taj 12 tj. Pa da bude sve ok. Pa da odahnem 1h, tolko poznavajuci sebe. Haha😂
Mene ni sise ne bole, nit rastu.. Al moramo smao pozitiva, nema nam druge, ove mrve sve osjete.
To su te godine cekanja, pa ni sama ne vjerujem da smo uspjeli.
♥️
url=https://lilypie.com]
Da vas pitam jos nesto, kako sam vas citala od pocetka, vidila sam da ste pisale vec o dizanju po noci na wc. Znaci, ja inace imam slab mjehur i prije trudnoce sam se uvjek dizala po noci a sad nikako. Jeli to normalno? Meni se nikad manje nije piskilo…
Ja sam se dizala, dok sam se naljevala tekucinom zbog hiperstilumacije.. Sada nista, niti imam ikakvu tegobu, mucninu, simptom spesl.😂
Da nema onih Uzv, pitala bih se, jesam li trudna.
Pa da ti budem iskrena, ni ja nekih simptoma nemam, jedino bolne cice i to je to. I ajd neki umor popodnevni. I onda ako me slucajno jedan dan ne bole ili se bolje osjecam, odmah pocmem umisljat svasta 🙄
Sve znam, ja cekam taj 12 tj. Pa da bude sve ok. Pa da odahnem 1h, tolko poznavajuci sebe. Haha😂
Mene ni sise ne bole, nit rastu.. Al moramo smao pozitiva, nema nam druge, ove mrve sve osjete.
To su te godine cekanja, pa ni sama ne vjerujem da smo uspjeli.
♥️
Haha, nisi jedina, ja poslije uzv dan-dva mirna, pa opet do iduceg luda 😁
Evo me cure s pregleda, hematom se smanjio, a bebonji kuca srce junacko 😍.
Po uzv je trudnoca 2 dana manja al ok, nije nego veliko odstupanje.
Ne moram vise strogo mirovati, mogu u lagane setnje 🤓
Juhu, super bas mi je drago 😍😍😍👶👶👶 sad lagano
Jana, dobrodosla i uzivala u trudnoci🤗. Blizu su nam termini, moj je 18.9.🙂
Ja skoro cijelo vrijeme spavam…pokusavam se probuditi pa ne mogu, upravo nekako dolazim k sebi. A kod nas ne pada kisa, ima i nesto sunca, ali svejedno ne znam za sebe.
Hannice, ujutro popijem malu salicu turske, bez mlijeka i secera. U pocetku mi se jako pila ali sam pila po 1dcl mozda jer vise nisam mogla, uvijek dio ostavljala u salici. Sad popijem cijelu i pase mi. Mogla bih i vise, ali sam se ogranicila na tu jutarnju.
Sto se tice stitnjace, meni je bila malcice povisena ali mi gin nije htio dati terapiju jer nije jako pa sam pitala mogu li uzimati nesto prirodno tako da sad jedem 2 brazilska orascica dnevno…valjda ce pomoci….moj pregled je pocetkom travnja pa cu prije toga izvaditi krv opet.
Hvala na dobrodošlici, izgleda da čemo mi tipkati iz rodilišta u isto vrijeme :) I ja sam uzasno umorna, popodnevni odmor mi je obavezan, kažu da je drugo tromjesečje najlijepši period ali za sada, ja ne vidim nikakave promjene, ne prštim od energije,mučnine nisu prošle, ali hvala Bogu na bolovanju sam pa je sve to izdrživo!
Bok zenice . Novima sve najbolje i skolsku trudnocu zelim... 😘 A ovim mojim zenicama vec poznatim zelim da sto prije docekaju svoje sljedece termine za uzv i da sve bude okej.. Ja moj neznam kad cu docekati s obzirom da neznam jos ni kada ce me naruciti doktorica. Dani su mi kao mjeseci.. I evo 3 dana sam bila super bez mucnina jela i uzivala u hrani a danas otkad sam ustala povracam.. Nista osim juhe i pecenog kruha nisam jela.. Cijeli dan u krevetu... Od naprezanja su mi izbile crvene piknice po cijelom licu tako da izgledam uzasno.. Nadam se da ce sutra biti bolje..
Vidim da dosta vas koristi Utrogestan. Ja sam ga koristila preventivno, nimala hematom. ali koristila sam 3x1 vaginalno do 13 tt. nakon toga preporuka ginekologa je bila 5 dana 2x1, nakon toga 5 dana 1x1. Ginekolog je rekao da se mora tako postepeno smanjivat pa tek onda prestati s korištenjem.
Kava-daaa obaveznooo turska kod mene 2 na dan :)
Ja sam jedva dočekala 12 tt kažu da je onda sve lakse, mučnine se smanjuju, rizici su puno manji....ali dok je prosao taj tjedan ja jedva čekam drugi, sad sam 14tt , jedva čekam iduči pregled koji je tek 15.4. i mislim da ću stalno samo jedva čekati nešto. Htjela bih se opustiti i ne razmišljati i uzivati u trudnoći jer prebrzo tjedni prolaze …….
Bok zenice . Novima sve najbolje i skolsku trudnocu zelim… 😘 A ovim mojim zenicama vec poznatim zelim da sto prije docekaju svoje sljedece termine za uzv i da sve bude okej.. Ja moj neznam kad cu docekati s obzirom da neznam jos ni kada ce me naruciti doktorica. Dani su mi kao mjeseci.. I evo 3 dana sam bila super bez mucnina jela i uzivala u hrani a danas otkad sam ustala povracam.. Nista osim juhe i pecenog kruha nisam jela.. Cijeli dan u krevetu… Od naprezanja su mi izbile crvene piknice po cijelom licu tako da izgledam uzasno.. Nadam se da ce sutra biti bolje..
Meni na svakom pregledu da termin za iduci put. Danas sam bila i sljedeca kontrola 03.04.
Sto se hrane tice, gledaj da pojedes jednu vocku i jedan jogurt dnevno a ostalo sto uspijes
Bok zenice . Novima sve najbolje i skolsku trudnocu zelim… 😘 A ovim mojim zenicama vec poznatim zelim da sto prije docekaju svoje sljedece termine za uzv i da sve bude okej.. Ja moj neznam kad cu docekati s obzirom da neznam jos ni kada ce me naruciti doktorica. Dani su mi kao mjeseci.. I evo 3 dana sam bila super bez mucnina jela i uzivala u hrani a danas otkad sam ustala povracam.. Nista osim juhe i pecenog kruha nisam jela.. Cijeli dan u krevetu… Od naprezanja su mi izbile crvene piknice po cijelom licu tako da izgledam uzasno.. Nadam se da ce sutra biti bolje..
Meni na svakom pregledu da termin za iduci put. Danas sam bila i sljedeca kontrola 03.04.
Sto se hrane tice, gledaj da pojedes jednu vocku i jedan jogurt dnevno a ostalo sto uspijes
Ja sam bila 7.3 na prvom uzv i onda mi je samo rekla za 3 tjedna da dodjem po uputnice za osijek a za 6 tjedana da cemo radit sljedeci uzv. Ali nismo dog termin . Nekako sam imala dojam da ceka da vidi dal cu i dalje biti trudna mislim s obzirom da sam lagano krvarila dva dana.. Ubite me ali meni tako ta moja doktorica djeluje kao da nemaa bas vremena i zelje da objasnjava meni ovakvoj zbunjenoj ista .
Odlicno Luce. . Lijepe vijesti .. Nadam se sutra i ja na svom uzv da se hematom smanjio s obzirom na krvarenje 😊 i vidjet opet dusicu svoju 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji