Sad uz taj klavocin odmah uzmi neki probiotik, prolife je meni osobno odlican 😉
Luce mislis da smije pit prolife? Ja sam ga htjela na pocetku trudnoce pit kad me crijevna viroza uhvatila, al mi je dr opce prakse rekla da ga ne pijem zbog trudnoce, pa sam neko djecji probiotik popila, al se ne sjecam imena 🙄
Na Korculi smo, i nijedna ljekarna ne radi ni danas ni sutra.🙈
Sutra cemo otici u Dubrovnik na hitnu (ginekolosku) pa cu uzeti u nekoj dezurnoj ljekarni, a do tada cu udariti po jogurtu.☺️
A ne, krivo sam rekla, htjela sam Bio kult popit, pa su mi rekli da nije za trudnice 😊
Dobro jutro.. probudili me partijaneri koji su vikali po ulici 🙄 i sad ne mogu vise zaspat..
Poceli su me muciti grcevi u nogama, pa mi recite koji mg koristite, da skoknem odmah nakon
Koristila sam šumeće od dietpharma, ali sam zbog sladila u njima koji su mi zbog g.dijabetesa zabranjeni prešla na tablete magnezij citrata od solgara.
Sutra cemo otici u Dubrovnik na hitnu (ginekolosku) pa cu uzeti u nekoj dezurnoj ljekarni, a do tada cu udariti po jogurtu.☺️
Ja sam na antibiotiku i uzela sam probiotik waya mislim da se tako nekako zove..neda mi se dici pa pogledati tocan naziv..to je i za djecu od 2 godine i za odrasle...dobar je
Ja sam na antibiotiku i uzela sam probiotik waya mislim da se tako nekako zove..neda mi se dici pa pogledati tocan naziv..to je i za djecu od 2 godine i za odrasle…dobar je
Da zove se waya probiotik
A ne, krivo sam rekla, htjela sam Bio kult popit, pa su mi rekli da nije za trudnice 😊
Smije se Bio kult. Ja sam popila do sad 3-4 kutije
Ej curke 😘
Slabo pisem, al vas citam...
Ja nemam snage vise za nistaa, dragom vec idem na zivce jer samo cekam kad ce doc kuci i onda mu kukam kako mi je tesko 🙈🙈 a bome je... Rucak skuhat mi je postala nocna mora, pa si gledam da sve nes nabrzaka napravim.. Usisavanje i pranje poda takodjer, sva se uspusem... A da ne pricam da me noge ubijaju... Sjedit mi je isto vec tesko.. Ma sva sam si neka metiljava... Ko bi reko da ce mi treca trudnoca bas pred kraj bit tako teska 🙄🙄 al ajd, jos malo, istrpit cu..
Ej curke 😘
Slabo pisem, al vas citam…
Ja nemam snage vise za nistaa, dragom vec idem na zivce jer samo cekam kad ce doc kuci i onda mu kukam kako mi je tesko 🙈🙈 a bome je… Rucak skuhat mi je postala nocna mora, pa si gledam da sve nes nabrzaka napravim.. Usisavanje i pranje poda takodjer, sva se uspusem… A da ne pricam da me noge ubijaju… Sjedit mi je isto vec tesko.. Ma sva sam si neka metiljava… Ko bi reko da ce mi treca trudnoca bas pred kraj bit tako teska 🙄🙄 al ajd, jos malo, istrpit cu..
I meni ke treca trudnoca,i bas kazem muzu da nisam ja vise za ove avanture..moje tijelo je valjda dalo svoje sto se tice trudnoca..isto mi je koma..sva sam troma samo se vucem samo kukam kiselina me ubi,hemeroidi me ubise sve me ubi🙄😫😫😫😫😫😫
Sortiraj odgovore
Najstariji