Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Kolovoz 2019. 08:59

ayla

Jutro curke, sto je ovo ovdje neko zatisje slabo pisete🤔, kada dodem nemam sta citat a ni nasmijati se 😁

Nema nam Aurore ona inace nasmijava ekipu.. A je malo zatisje je.. 

• renata.koscec
    05. Kolovoz 2019. 09:05

Jutro,
    Dok mi je friško, od probiotika mi je super biorela choco, od crne cokolade je, pojede se jedna na dan. Nikad gljivice nisam dobila uz atb i to.
    Ja sam isto sva živac, idem samoj sebi na živce a tromosti da ne pričam. Prvu trudnoću sam bila ko zmaj, ovu sam ko baba. Dijete odveden van jer bi mi se na glavu popela, puna je energije i nema sekunde mira.

• minnie_me
    05. Kolovoz 2019. 09:06

ayla

Jutro curke, sto je ovo ovdje neko zatisje slabo pisete🤔, kada dodem nemam sta citat a ni nasmijati se 😁

Meni se bas ne pise nesto..uopce nisam mirna ni smirena.. Ujutro mi je ctg valjda i pregled. Stokod me zaboli mislim si evo ga. Bas neki osjecaj bez veze :(

05. Kolovoz 2019. 10:17

Kad smo kod zivcanosti mene u zadnje vrijeme jakooo ljuti sto kad se sagnem obuc patike ostanem bez zraka istog trena.. I muku mucim sta obuci nista mi vise ne stoji.. Spremam se sad za rucak kod tate i zivi uzas koju god majicu obucem kratka mi je.. Obucem kosulju kao tuniku vise a ona na stomaku zategnuta a gore kod sisa onak se sva napuhala e uzaaaas.. Na kraju sam obukla t tajice i jednu jedinu t majicu koju imam.  I osjecam se kao seljak.. 😒😒😒😒😩😩😩😩 Nadam se da ce biti super fin rucak da se utjesim hranom 🐷🐷🐷hahahha to jedino pomaze 🤣😂

05. Kolovoz 2019. 10:33

Ni meni se bas ne pise al reko da vidim di je ekipa nestala, joj mene uhvatio svrbez osla sam u bolnicu da vidim da nije kolestaza jer mi dr reko da odem napraviti pretrage i sad cekam nalaze i snimam ctg..
    Manich pricaj mi i meni sve majce malene al reko izdurat cu jos ovo zera neda mi se uzimati nove za to kratko vrijeme srecom nije zima nezz sta bi obukla 😂

05. Kolovoz 2019. 10:45

Deja1988

Negooo, da li netko zna…. Sad sam jos na komplikacijama… Ali mi je rekla sestra na zamjeni da mi od 28.8 počinje porodiljni… Koje papire trebam nositi u HZZO? Posto sam nosila vec prosjek place, kopiju osobne i racuna…. Da li to moram opet? Koliko ranije predati prije 28.8? Imam 10000 pitanja🙈

Ja sam samo od dr donila papir od zatvaranja komplikacija i papir o otvaranju porodiljnog i to sam ucinila 24.7 kad sam i dobila papire 

LollyBB
    05. Kolovoz 2019. 10:51

Deja1988

Negooo, da li netko zna…. Sad sam jos na komplikacijama… Ali mi je rekla sestra na zamjeni da mi od 28.8 počinje porodiljni… Koje papire trebam nositi u HZZO? Posto sam nosila vec prosjek place, kopiju osobne i racuna…. Da li to moram opet? Koliko ranije predati prije 28.8? Imam 10000 pitanja🙈

Meni je rodiljni počeo 1.8.a papire sam predala kad sam nosila za komplikacije još u 7.mj. Trebaš samo ispuniti neki papir u dva primjerka koji dobiješ tamo (osnovni podaci, ništa posebno) te ono što dobiješ od doktora, doznake. Sve ostalo već imaju s obzirom da si na komplikacijama. I naravno, poslodavcu isto papire od doktora. Ja sam dosta rano odnijela sve to, već oko 23.7.jer sam išla na more i nije bio problem. Mogla sam za otvaranje rodiljnog donijeti do kraja 8.mj.,ali naravno, htjela sam ih se riješiti jednim dolaskom. 

• pahuljicaa
    05. Kolovoz 2019. 10:57

Ja na odmoru, a od jucer me peru hormoni..nisam se jucer naspavala pa mi je dan bio tak-tak.. plovili smo cijeli dan po otocicima i to obozavam, ali sam bila sva umorna i bezvoljna.. 🤔😶😶🤨🤯 naljutila se na dragog bez povoda, navecer smo malo setali po gradu i dok mi je pokazao slike gdje me slikao, ja se rasplakala u kaficu jer izgledam ogromno 🐳🐳 
    Nije mi bitno kolika sam, beba mi je najbitnija,al jucer me bas pokosilo 😏😏🙄🙄🙄
    I beba je nekak mirnija na moru, ne osjecam tako jake udarce ko dok smo doma, sad ne znam dal se smirila jer jos pase ovaj zrak i odmor (mada puno vise hodam nego dok sam doma) ili si stvaram brigu bezveze da je nesto.. 😶

• Martina0204
    05. Kolovoz 2019. 11:02

Bok cure... citam vas stalno al nemam kaj pametno za napisat... jucer sam se probudila s bolovima u trbuhu i pomislila mozda je to to, ali nakon kaj sam dva put otisla na wc je prestalo 🙈 cijele dane proucavam sve kaj me zaboli jer ni sama ne znam kako trudovi izgledaju... evo i jutros me bolio trbuh ali me ocito gospodicna udara dole po ne znam cemu..
    Uglavnom cmrljim i cekam i nervozna sam i samo razmisljam hoce li sve biti u redu...  pregled imam tek u petak

Frajla
    05. Kolovoz 2019. 11:35

Helou
    Ni je nemam nest prepametno za napisati. 
    Nemam sta obuci, nemam sta obuti, sto je posebno koma jer jos uvjek radim 🙄
    Glupo mi je kupovati vece tenisice, gledala sam neke papuce/sandale gdje se remencici mogu prosirivati, ali u tom mi je bezveze ici na posao
    Mi imali goste za vikend, ostala mi hrperina hrane i mislim da necu kuhati ostatak tjedna 
    Danas mi je u planu malo spremati jer teta spremka ipak ne moze doci 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.