Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    03. Kolovoz 2019. 20:37

Deja1988

LollyBB

Ja sam u Hospitaliji u Ilici kupila odijelo. Žena je odvojeno dala kapu, ogrtač, navlake za cipele. Sve to je koštalo 13 kn. Prvo je tip rekao da nemaju, ali se kolegica ubacila i sve mi to izvukla pa eto, ako nekom treba… Ja sam u šoku ostala koliko sam malo platila.

Ajme super, pa to je stvarno jeftino… 😁

Da bas jeftino

• minnie_me
    03. Kolovoz 2019. 21:04

Jos 17 dana do termina.. Bol u stidnoj kosti, zdjelici, znojim se ko luda, curka ima sve manje mjesta udara stalno po istom mjestu gdje god se okrene mene boli, nemogu prijeci par metara stalno nesto boli . Ja cijeli dan kukam vec sam svima dosadila. E stvarno je naporan ovaj kraj

sara2019
    03. Kolovoz 2019. 21:28

minnie_me

Jos 17 dana do termina.. Bol u stidnoj kosti, zdjelici, znojim se ko luda, curka ima sve manje mjesta udara stalno po istom mjestu gdje god se okrene mene boli, nemogu prijeci par metara stalno nesto boli . Ja cijeli dan kukam vec sam svima dosadila. E stvarno je naporan ovaj kraj

Onda nisam jedina koja kuka🤣
    Nekad imam osjecaj da cijeli dan prodje u kukanju..a tako je Bog napravio da ovaj kraj napravi da te  nije te briga ni za strah ni porod samo da se rijesimo vec jednom pa koliko god bilo bolno i tesko

03. Kolovoz 2019. 21:28

minnie_me

Potpisujem sve 😣 samo ja 2 dana vise 😂

sara2019
    03. Kolovoz 2019. 21:29

sara2019

minnie_me

Nekad imam osjecaj da cijeli dan prodje u kukanju..a tako je Bog napravio da ovaj kraj napravi da te nije te briga ni za strah ni porod samo da se rijesimo vec jednom pa koliko god bilo bolno i tesko

Ja evo otisla do dm-a po neke sitnice i nazad kuci jer nemam snage za drugo..kokiko ste kila dobile 

sara2019
    03. Kolovoz 2019. 21:29

sara2019

sara2019

minnie_me

Nekad imam osjecaj da cijeli dan prodje u kukanju..a tako je Bog napravio da ovaj kraj napravi da te nije te briga ni za strah ni porod samo da se rijesimo vec jednom pa koliko god bilo bolno i tesko

Ja evo otisla do dm-a po neke sitnice i nazad kuci jer nemam snage za drugo..kokiko ste kila dobile

Ja na +15

03. Kolovoz 2019. 21:30

Ja +16

sara2019
    03. Kolovoz 2019. 21:33

ayla

Ja +16

Ako uskoro ne rodim bit cu na +20 i vise jer sad od muke i zivaca samo nesto zvacem

03. Kolovoz 2019. 21:37

sara2019

ayla

Ja +16

Ako uskoro ne rodim bit cu na +20 i vise jer sad od muke i zivaca samo nesto zvacem

Ja ne jedem puno al zato oticem noge ko balvani 🙄

sara2019
    03. Kolovoz 2019. 21:42

ayla

sara2019

ayla

Ja +16

Ja ne jedem puno al zato oticem noge ko balvani 🙄

Ja sam oticala prije mjesec dana bas bas jako noge su mi isto bile strasne jedva tenisice oblacila al sad je ok sad nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.